2014. július 23., szerda

A "humanitárius" segélyszállítmányok valódi célja

Még ez év januárjában harsogtak a liberális lapok, hogy nem engedték be a feltételezett éhezőknek szánt ENSZ-segélyszállítmányokat Damaszkusz egyik körbezárt negyedébe - Szíriában. Nem véletlenül és nagyon is bölcsen! Assad a helyzet magaslatán állt! Hiszen az nemzetbiztonsági kockázatnak számít háborús események között. Mint tudvalevő az embert a hasán keresztül lehet megfogni, megnyerni és akár irányítani is az ellenség számára. Ennek meg van minden helyzetre a pontos forgatókönyve, pszichológiája. Ez is egy fontos hadszintér tulajdonképpen! 

Ne higyj a humanitáriusságban - ez ördögi érdekszerveződés!
Csak a saját népi milicistáid védelmében - ez isteni beavatkozás!
A jelentések szerint a szállítmányokat a Jarmúk palesztin menekülttábor bejáratainál a biztonsági erők által felállított ellenőrző pontokon nem engedték át, annak ellenére, hogy a hatóságok január 18-án engedélyezték étel és más segélycikkek szállítását a külvilágtól teljesen elszigetelt negyed lakóinak. A főváros déli részén fekvő Jarmúk eredetileg csak palesztin menekültek tábora volt, de az országban dúló polgárháború alatt több ezer szíriai menekült is ott települt le. A humanitárius katasztrófa szélére sodródott negyedet a kormányerők hónapok óta tartják körülzárva - arra hivatkozva, hogy oda ellenzéki fegyveresek fészkelték be magukat, ami a későbbiekben be is igazolódott.
Most Palesztina lakosságát próbálják "átirányítani", engedetlenségre kényszeríteni John Kerry féle "humanitárius" - mivel emberközpontú és nem Istenes, ezért ördögi kifejezés és szerveződés - bohóc és "békekövet"!!! Figyelem, ez a terrorizmus és belső bomlasztás melegágya!!!
Magyarok!
Figyeljetek arra, ha mi is belesodródnánk az esetleges orosz-EU konfliktusba, hogy kitől fogadtok el ételt és védelmet hazátok érdekében vagy ellenérdekében!
Ne feledd, a kutyádat is arra tanítod, hogy sohase fogadjon el IDEGENTŐL semmit!!! Hát ehhez tartsátok magatokat!!!

Bíró Dalma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése