2022. augusztus 15., hétfő

Tömeggyilkosságok áldozatai, még mindig bízunk a gyilkosainkban

 

"Egy lőtt sebbel vagy törött végtaggal, soha, de soha, de soha többé nem megyek orvoshoz vagy kórházba.
Ha ezt teszem, az olyan, mintha aláírnám a halálos ítéletemet." - Mike Stone

"Mondtam neki, hogy nem akarok oltást" - mondta a barátom - "csak egy vizsgálatot".

"Szóval nemet mondtál?" Kérdeztem.

"Nos, a vizsgálatot elvállaltam, de az oltást nem."

"Várj, micsoda? Hagytad, hogy feldugja az orrodba azt a kenetet?"

"Muszáj volt, különben nem adott volna vizsgálatot. Most meg azt akarja, hogy csináljak vastagbéltükrözést."

"Várj egy percet. Az orvosod azt akarta, hogy szúrjanak meg, és te mégis elmentél hozzá kivizsgálásra?"

"Hát, az éves ellenőrzésemre kell mennem."

"De hogy bízhatsz meg benne, miután azt akarta, hogy beoltassanak?"

"Ő egy orvos. Valószínűleg neki kell ajánlania."

"Ez még rosszabb. Pontosan tudja, hogy mennyire halálos, mégis azt akarta, hogy beadasd magadnak. Most meg azt akarja, hogy végeztesd el a vastagbéltükrözést? Honnan tudod, hogy nem dugja fel azt a szúrást egyenesen a hátsódba?"

"Nem ő végzi a műtétet, valaki mást ajánlott."

"Hogy gondolhatsz egyáltalán arra, hogy ezt végigcsinálod? Hogy bízhatsz meg még egyszer bármilyen orvosban?"

"Tudom, hogy te azt az alternatív szarságot szereted, de én az amerikai orvosi rendszerben bízom, a világ legjobb orvosi rendszerében. Emellett tudnom kell, hogy rákos vagyok-e."

"Hogy érzed magad?"

"Jól."

"Akkor nincs rákod!"




BÍZIK AZ ORVOSÁBAN?

A fenti beszélgetés nem egyedi eset. Gyakorlatilag mindenki, akivel beszéltem, a terhes anyáktól kezdve az időseken át az olyan férfiakig, mint a barátom, újra a szokásos módon járnak el, ami az orvosi kezelést illeti. Valójában sokuk számára az üzlet soha nem állt le. Továbbra is felkeresték orvosaikat, sebészeiket, "orvosi szakértőiket" a vírus átverése alatt, és ezt teszik ma is.

Amikor már azt hittem, hogy mindent láttam, amikor már azt hittem, hogy az ostobaság csúcsát láttam, most azt látom, hogy az emberek özönlenek az orvosaikhoz és ápolóikhoz, vissza azokhoz az emberekhez, akik két éven keresztül erőltették a hoaxot, azokhoz az emberekhez, akik milliók meggyilkolásáért és megcsonkításáért felelősek, azokhoz az emberekhez, akik megpróbálták megölni őket.

Úgy érzem, mintha egy másik bolygón élnék, egy alternatív univerzumban. Hogyan bízhatna bárki is valaha is újra egy orvosban, egy nővérben vagy bárkiben, aki az orvosi szakmában tevékenykedik?

Egy lőtt seb vagy egy törött végtag kivételével soha, de soha, de soha többé nem megyek orvoshoz vagy kórházba. Ha ezt teszem, az olyan, mintha aláírnám a halálos ítéletemet.

A barátom, aki okosabbnak tartja magát, mint az átlagember, egy idióta. Hagyta, hogy valami kuruzsló orvos feldugjon egy tampont az orrába, és egyáltalán nem tudta, hogy ez milyen veszélyes. (Az orrtampon a fenevad jele?)


Az emberek már azt sem tudják, hogy kik is ők valójában.

Minden meggyőződésüket - a politikai meggyőződésüket, a spirituális meggyőződésüket, az erkölcsi és társadalmi meggyőződésüket, mindent - még azt is, hogy kihez és mihez vonzódnak szexuálisan, valaki más formálta és programozta be az elméjükbe. Annyira el vannak hangolódva, hogy azt sem tudják, mit érez vagy tapasztal a testük. Pénzt kell fizetniük egy "szakértőnek", aki megmondja nekik, hogy betegek-e vagy sem.

Ez az egész a Stockholm-szindróma egy bizarr formája? Mindenki elfelejtette a táncoló ápolónőket, akik az üres kórházakból gúnyolódnak velünk; az idősek brutális gyilkosságait az idősek otthonában; az orvosi zsarnokságot, amelyet az elmúlt két évben ránk kényszerítettek? Most már a gyerekeket veszik célba, szó szerint megölik őket.

Már korábban is írtam a bojkott szükségességéről, és ha van valaki, akit bojkottálni kell, az az egészségügyi intézményrendszer.



A GYÓGYSZEREK VARÁZSLATOK; AZ ORVOSOK VARÁZSLÓK ÉS BOSZORKÁNYOK.

A Biblia nagyon konkrétan beszél ezekről az orvosi csalókról és az általuk terjesztett gyógyszerekről. A Jelenések 18:23 szerint: "Mert a te kereskedőid voltak a föld nagyjai, mert a te varázslataid által minden nemzetet megtévesztettek".

Nézz utána a "varázslatok" szónak a Strong's Concordance-ban, egy olyan kézikönyvben, amely a Biblia minden szavának héber és görög fordítását felsorolja, és azt találod, hogy a varázslatok eredeti görög jelentése pharmakeia vagy gyógyszertár. A továbbiakban varázslóknak és boszorkányoknak nevezi azokat, akik gyógyszert (pharmakeia) osztogatnak. Más szóval a gyógyszerek a varázslás egy formája, és az orvosok, akik felírják őket, varázslók. Ön még mindig megbízik az orvosában?

Az elmúlt néhány évben négy barátomat tudom megszámolni, akik mindannyian kórházba kerültek kisebb betegségekkel. Egyikük sem jött ki onnan.

Tudtad, hogy a kórházaknak hullaházaik vannak az alagsorban, hogy el tudják látni azokat az embereket, akik az állítólagos gondozásuk alatt halnak meg?

Biztos, hogy szükséged van arra az éves vizsgálatra?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/megbizhatunk-e-ujra-az-orvosokban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése