Kilencven nap magánzárka indokolatlan és embertelen büntetés egy demokratikus jog gyakorlásáért, a manipulált választások elleni tiltakozásért.

Ne áltassák magukat, ez a kegyetlen büntetés arra szolgál, hogy másokat is elrettentsen a következő manipulált választások elleni tiltakozástól. Minden gulág-börtön előtt éjjel-nappal virrasztani kellene, de azt hiszem, az amerikaiak túlságosan félnek attól, hogy letartóztatják őket.

Dr. Simone Gold azt mondja, hogy "jó kedve van", miközben a Capitoliumba való belépése miatt magánzárkában van.

'Olyan aktivitást észleltem a börtönben, ami miatt féltem a saját biztonságomat' - mondta az America's Frontline Doctors alapítója.

Gold a továbbiakban leírta, hogy a börtön a COVID-19-et ürügyként használta arra, hogy magánzárkát rendeljen el minden, a börtönbe belépő nőre.

Dr. Simone Gold, az orvosi szabadság bajnoka és az America's Frontline Doctors (AFLDS) alapítója rövid nyilatkozatot adott ki a szövetségi börtönből, ahol 60 napos börtönbüntetését tölti, amiért 2021. január 6-án szabálysértés miatt belépett a Capitolium épületének "korlátozott" területére.

"Továbbra is ebben a miami börtönben vagyok, ahol egy hamis birtokháborítási vád miatt töltöm az időmet" - kezdte a volt sürgősségi orvos a támogatóknak küldött e-mailes nyilatkozatát.

 

 

Mivel a számítógépen töltött idejét 15 perces ülésekre korlátozták, Gold először is köszönetet mondott a számtalan támogató levélért, amelyet kapott, és a sokak által érte felajánlott imákért.

"Még a börtön személyzete is megjegyezte a támogató levelek mennyiségét. Egyszerre vagyok alázatos és megerősödött. Köszönöm!" - írta.

Gold a továbbiakban leírta, hogy a börtön a COVID-19-et ürügyként használta arra, hogy a börtönbe érkező összes nőre magánzárkát szabjon ki.

"Minden bejövő női rabot egy büntető elkülönítő cellába zárnak a "karantén" ürügyén" - mondta. "Nekem azt mondták, hogy ez nem büntetésből történik, de ez kétségtelenül büntető és embertelen élmény."

"Az önkényes büntetés egy másik formája, hogy más rabokkal együtt új cellákba helyeznek át engem is, minden előzetes értesítés nélkül. Egy őr egyszerűen csak kiabálja a nevemet, és bármelyik pillanatban várható, hogy költözzek. A személyzetem tudja, hogy ha nem küldök több e-mailt vagy nem telefonálok, az azért van, mert áthelyeztek, vagy esetleg visszahelyeznek az elkülönítőbe" - írta Gold.

A Chicago Medical School és a Stanford Egyetem jogi karán is végzett, nagy tudású diplomata így folytatta: "Olyan tevékenységet észleltem a börtönben, amely miatt féltem a saját biztonságomat".

Ezt a pontot nem részletezte tovább, de biztosította olvasóit: "A lelkiállapotom jó. Elszántabb vagyok, mint valaha, hogy tovább harcoljak önökért és az orvosi szabadságért".

 

 

A júniusban kapott 60 napos börtönbüntetésén kívül Goldnak 12 hónapos felügyelt szabadlábra helyezéssel és 9500 dolláros pénzbírsággal is szembe kell néznie, ami a CNN akkoriban megjegyezte, hogy "az eddig kiszabott legnagyobb pénzbírság a közel 200 elítélt lázadó közül".

Nem tudta, hogy korlátozott területen tartózkodik, mint sok január 6-i vádlott, Gold január 6-án békésen behatolt a Capitoliumba, ahol "beszédet tartott a Statuary Hallban a COVID-19 oltási kötelezettség és a kormány által elrendelt zárlatok ellen" - írja a MedPage.

Gold büntetése szokatlanul súlyos a szabálysértési vádhoz képest. A január 6-án a Capitoliumba pusztán rendbontás nélkül belépő, már megvádolt személyek többségét börtönbüntetés nélküli próbaidőre ítélték.

Az AFLDS egyébként megjegyezte, hogy Golddal szöges ellentétben a 2017-es beiktatás során történt lázadással vádolt 210 tüntető közül egy kivételével mindegyiket vagy ejtették a vádakat, vagy csupán próbaidőre bocsátották, és a kormány még 1,6 millió dollárt is fizetett a vádlottaknak azért, mert feltartóztatták őket.

Goldot az FBI kezdettől fogva kiemelte a január 6-án a Capitolium elé vonuló több ezer tüntető közül, annak ellenére, hogy teljesen békésen viselkedett, és végül szabálysértési vádat emeltek ellene. Az FBI ügynökei január 18-án egy kommandós rajtaütés keretében betörték az ajtaját, és másnap reggel egy bíró tájékoztatta arról, hogy birtokháborítással vádolják.

Június 16-án Goldot az Obama által kinevezett bíró, Christopher Cooper ítélte el, akinek 1999-ben történetesen Merrick Garland jelenlegi igazságügyi miniszter volt az esküvői szertartásvezetője. Az AFLDS ráadásul június 28-án arról számolt be, hogy Coopernek a jogi egyetem alatt Gold visszautasította a romantikus közeledését, ami az Egyesült Államok bíráinak magatartási kódexe szerint arra kötelezné, hogy kivonja magát az ügyből.

Dr. Gold eredetileg országos hírnévre tett szert, amikor 2020 júliusában mintegy tucatnyi orvos kollégájával egy "fehér köpenyes csúcstalálkozó" sajtótájékoztatót vezetett az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának lépcsőjén, ahol a COVID-19 válaszának tekintélyelvűségét bírálta. A kormányzati narratívát megkérdőjelező információk széles körű elnyomása közepette a videó már az első napon több millió megtekintést ért el, ami a nagy technológiai vállalatok agresszív elnyomását eredményezte.

 

 

Azóta több tízezer egészségügyi szakember csatlakozott a videóhoz. 2020 októberében Dr. Martin Kulldorff a Harvard Egyetemről, Sunetra Gupta az Oxfordi Egyetemről és Jay Bhattacharya a Stanford Egyetemről közzétette a Great Barrington nyilatkozatot, amely a kormányzati zárlatok "súlyos igazságtalanságát" mutatta be. Azóta ezt a dokumentumot több mint 63 000 gyakorló orvos és kapcsolódó egészségügyi tudós támogatta.

A korrupt kormánytisztviselők és egészségügyi hatóságok által kialakított "katasztrofális COVID-19 közegészségügyi politikák" ellenében egy több mint 17 000 orvosból és orvostudósból álló csoport megalakította a Globális Covid Csúcstalálkozót (GCS). Dr. Robert Malone vezetésével a GCS májusban nyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentette, hogy "a [COVID] orvosi vészhelyzetet meg kell szüntetni, a tudományos integritást helyre kell állítani, és az emberiség elleni bűncselekményekkel foglalkozni kell".

Dr. Gold levele végén a támogatóknak egy címet ad meg, ahová levelet küldhetnek neki. "Szeretnék hallani rólatok!" - írja. "Kérem, adja meg az e-mail címét, hogy válaszolhassak".

Simone Gold nyilvántartási száma 26132509
FDC Miami
Szövetségi Fogvatartási Központ
PO Box 019120
Miami, FL 33101

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/dr-simone-gold-uzenete-egy-amerikai-gulagbol