Az idők kezdete óta hataloméhes őrültek próbálják átvenni az uralmat az egész világ felett.

Egyiptomi fáraók, ázsiai császárok, európai hadvezérek, római császárok, orosz cárok és brit királyok vívtak könyörtelen háborúkat, és próbáltak abszolút hatalmat szerezni az emberiség felett. Egyik világbirodalom követte a másikat: az asszír, babilóniai, perzsa, római, kínai, spanyol, brit birodalmaknak mind egy céljuk volt: meghódítani a nemzeteket, és ha lehet... uralni az egész világot.


A világuralom iránti ősi vágy az emberiség történetének egyik legalapvetőbb valósága.

Ma ez az ördögi vágy élénkebb és veszélyesebb, mint valaha. Az új technológiák és a hírmédia mindenütt jelenlévő agykontrollja soha nem látott lehetőségeket teremt az egész emberiség leigázására, anélkül, hogy a legtöbb embernek ez egyáltalán feltűnne.

A múltban más nemzetek megszállása kemény dolog volt: vas ütközött vasra, és minden robbanásra még hangosabb robbanással válaszoltak. Ma a játék megváltozott.

A megszállóknak csak annyit kell tenniük, hogy közlik a világgal, hogy szörnyű veszély fenyegeti őket, és a legtöbb ember azonnal lemond minden jogáról és szabadságáról, hogy "biztonságban" legyen.

 

 

A II. világháború után a pszichopata náci bűnözőket a történelmi jelentőségű nürnbergi perek során vonták felelősségre. A bírák értetlenül álltak a tény előtt, hogy Hitler képes volt megszerezni a német nép többségének támogatását, ártatlan emberek millióinak őrült és embertelen tömeges meggyilkolásához. Hitler jobb keze, Hermann Goring elmagyarázta, hogyan csinálták:

"Egyszerű. Csak azt kell mondani nekik, hogy megtámadják őket, és... követni fogják a vezetőjüket. Ez minden nemzetnél működik."
Csak félelmet kell kelteni az emberekben,
és megtesznek mindent, amit akarsz.

Ó, bár nagy és hatalmas, A hírek Ura

A módszer, amellyel a világot valamilyen "nagy veszedelemtől" rettegésre lehet bírni, a hírmédia. A hírmédiával pontosan irányíthatod, hogy a közvélemény mit gondol, mit hisz, mitől fél és miben bízik. A hírmédia szinonimája az agykontroll. Alapvetően ugyanarról van szó.

A hírek irányítják az emberek elméjét.

A legtöbb ember agyatlanul elhisz bármit, amit a hírekben hall. Mondd azt a tömegeknek, hogy egy veszélyes vírus fenyegeti őket, és ők a lábaid elé vetik magukat, hajlandóak bármit megtenni, amit csak kérsz, hogy "biztonságban" legyenek. Még az autójukban is körbe-körbe járnak, teljesen egyedül, egy koszos, baktériumokkal fertőzött ruhát viselve a szájukon, amely a tiszta levegőt kint tartja, a mérgező levegőt pedig bent. Még a csecsemőiket is elhozzák neked, és könyörögnek, hogy adj nekik egy kísérleti, nem tesztelt, génmódosító koktélt különböző, nem közölt méreganyagokból.

Az emberek szó szerint bármit megtesznek, függetlenül attól, hogy az mennyire pusztító hatással van saját maguk, szeretteik és polgártársaik jólétére, amíg az a "ez majd biztonságban tart" hipnotizáló mantrával együtt jár.

Emiatt a bűnöző uralkodók számára gyerekjátékká vált, hogy a tömegeket ujjaiknak engedelmeskedjenek. Különösen azért, mert teljes ellenőrzésük alatt tartják az összes mainstream médiát. Éppen ezért szerezték meg: hogy képesek legyenek behatolni az emberiség elméjébe, és azt pontosan a saját programjuk szerint formálni.

A legmagasabb szintű agymosás

Bár a világuralomra való törekvés a történelem során mindig is közös téma volt, napjainkban az agykontroll elérte a legmagasabb szintet, ahol sokan már el sem hiszik, hogy létezik a világuralmi terv.

"Hahaha, ez egy összeesküvés-elmélet" - visszhangozzák hangosan, agyatlanul ismételgetve, amit "a Híradó Ura" mondott nekik.

Akik ismerik a történelmet, megdöbbennek a hülyeség ilyen megnyilvánulásán, mégis ez a közvélemény többségének felfogása. Ha elmagyarázod, hogy a korlátlan pénzügyi forrásokkal rendelkező hatalmas emberek hogyan tervezik a világ uralmát, sokan csak üres tekintettel néznek rád... mintha azt állítanád, hogy a Hold egy hatalmas gömb vaníliafagylalt.

Az agymosás legfelsőbb szintje az, amikor egy egész népesség az emberi történelmet "összeesküvés-elméletnek" nevezi.

Kik a mai fáraók, akik világuralomra vágynak?

Tudjuk, hogy világunk a múltban kegyetlen fáraók és császárok kegyetlen elnyomása alatt szenvedett. De kik azok a mai zsarnokok, akik a világ feletti teljes uralomra vágynak? Más szóval: kik korunk "fáraói"? Erre a kérdésre két válasz létezik: egy egyszerűbb és egy összetettebb változat.

Az egyszerű válasz az, hogy a felszínen a világuralomra törekvő vezető entitás a Világgazdasági Fórum.

A WEF irányítja az Egyesült Nemzetek Szervezetét, az Egészségügyi Világszervezetet és sok más globalista szervezetet. Milliárdosok és milliomosok ezreit gyűjti szárnyai alá, és meggyőzi őket, hogy kövessék a napirendjét. Ők pozícionálják a világ vezetőit a politikában, és meghatározzák az egészségügy, az üzleti élet, a kormányok, a pénzügyek stb. irányát.

 

 

A Világgazdasági Fórum szó szerint az egész emberiség felett álló nagy zsarnokként pozicionálja magát.

A világuralomra irányuló hivatalos programjukat Nagy Újraindításnak, Agenda 2030-nak, Agenda 21-nek, Build Back Betternek és így tovább nevezik. Senki sem választotta meg, senki sem kérte a WEF-et, de ők úgy pozicionálták magukat, mint a világ istenét, aki világszerte uralkodik a kormányok felett, és megmondja az egész emberiségnek, hogy mit tegyen.

A WEF a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embereit hívja meg az évente megrendezett davosi találkozóira, ahol nyíltan megvitatják világunk jövőjét, és azt, hogy hogyan tudják az emberiséget a kívánt irányba terelni. Természetesen azt állítják, hogy a totalitárius irányítás nem demokratikus rendszerének bevezetése a "világ állapotának javítását" szolgálja.

Mint mondtam, a WEF a könnyű válasz. Ők a nyilvánosság számára látható entitás a világszínpadon. A WEF mögött a valódi bűnösök állnak, akik világunk totális uralmára készülnek. Ők homályos szupergazdag entitások - nem csak milliárdosok, hanem trilliárdosok -, akik korlátlan pénzügyi forrásaikat arra használják, hogy befolyásuk csápjait a társadalom minden területére kiterjesszék. Őket "összeesküvésként" is emlegetik.

Ezen oligarchák központjai úgynevezett "szuverén államokban" vannak, mint például a City of London (szuverén terület Nagy-London szívében), a District of Columbia (szuverén terület Washington DC-ben) és a Vatikán (szuverén terület Rómában).

Londoni város állam

Ugyanez vonatkozik a Nemzetközi Fizetések Bankjára is, amely több mint ötven központi bankot felügyel. Ők a világ egyik leghatalmasabb pénzügyi szervezete, amely a színfalak mögött a világuralom számos zsinórját mozgatja. 1987-ben a Svájci Szövetségi Tanáccsal megtárgyalták a "székhely-megállapodást", egy olyan szerződést, amely hivatalossá tette a BIS különleges helyzetét.

Néhány figyelemre méltó cikkely ebből a szerződésből:

✔︎ A bank mint olyan teljes mentessége a büntető- és polgári jogi felelősségre vonás és eljárás alól.
✔︎ Nem fizet adót a tranzakciók és a személyzet fizetése után.
✔︎ A BIS tevékenységével kapcsolatos információk nem kerülnek nyilvánosságra a kormányok számára.
✔︎ Nem tartozik semmilyen joghatóság alá.

Ezek a független "államon belüli államok" az ország törvényei felett állnak, amelyben találhatóak. Nem fizetnek adót, nem tartoznak semmilyen kormánynak, és szó szerint érinthetetlenek.

A közéleti személyiségek - mint a politikusok és üzletemberek - csupán bábjai ezeknek a bábjátékosoknak, akiknek ereje a homályban rejlik. Azáltal, hogy rejtve maradnak, képesek ellenőrizetlenül működni, anélkül, hogy az emberiség felelősségre vonná őket.

A Világgazdasági Fórumot, az Egyesült Nemzetek Szervezetét, a Világbankot, az Egészségügyi Világszervezetet és minden más nagy globalista szervezetet ezek a rejtett uralkodók hoztak létre. A nyilvánosság soha nem látja vagy hallja őket, mégis ők határozzák meg, mi történik a világban.

Sok alapos könyvet és internetes cikket írtak ezekről a szervezetekről. Az egyik nagyszerű forrás, amelyet ingyenesen letölthetsz, az alábbiakban látható.

 

 

A Brit Hírszerző Szolgálat, a Brit Haditengerészet, az Amerikai Tengerészgyalogság, az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ, a CDC stb. vezető szakértői 11 ügyvéd és egy bíró előtt tanúskodnak a pénzügyi elit hivatalos világuralmi tervéről, amely a szuverén "államon belüli államokon" belül működik.

A szakértői tanúvallomásokat a Nagy Esküdtszéki Bizonyítékban foglalták össze, amelyet ingyenesen letölthet.

Grand Jury Evidence 1

BIZONYÍTÉK LETÖLTÉSE

Fenntarthatósági célok egy "jobb világért" Fenntartható fejlődési célok

A Világgazdasági Fórum olyan ragyogó kijelentések fehér ruhájába bújtatja magát, mint "a világ állapotának javítása" és "a fenntartható fejlődés globális céljai". A világ jobbá tétele természetesen dicséretes... Ami kevésbé dicséretes, az az a tény, hogy a WEF egyértelműen részt vett a világjárvány megtervezésében és megszervezésében, hogy manipulálja az emberiséget, hogy elfogadja a Nagy Újraindítást (lásd a THE PLAN című dokumentumfilmet).

A TERV megmutatja, hogy a Világgazdasági Fórum és más globalista szervezetek hogyan tervezték meg a világjárványokat, azzal a céllal, hogy megvalósítsák a világméretű zsarnokságot.

TÖLTSE LE EZT A VIDEÓT

A világunkkal kapcsolatos szándékaik talán nem is olyan csodálatra méltóak, mint amilyennek első látásra tűnnek. Nézzük meg közelebbről néhány "fenntarthatósági céljukat". Ott vannak például a "Globális kormányzás" és az "Internet kormányzás" célok. Ezek önmagukért beszélnek: a WEF az egész világ feletti teljes ellenőrzést akarja megteremteni. És ők akarják meghatározni, hogy milyen információkat szabad az interneten közzétenni.

A WEF céljai közé tartozik, hogy egy jobb világot hozzon létre, a teljes ellenőrzés rendszerének kiépítése.

Más fenntarthatósági célok álomszerűen hangzanak: "Nincs szegénység" például. Érdekes módon azonban a WEF tulajdonosai és tagjai egyvalamiben megegyeznek:

Bemennek például a világ különböző országaiba, és pusztító bányászattal ellopják az összes természeti erőforrásukat. Minden hasznot megtartanak maguknak, miközben az őslakosokat rabszolgamunkára kényszerítik, hogy saját földjük kincseit bányásszák ki ezeknek az idegen betolakodóknak a gazdagodására.

 

 

Hasonlóképpen felvásárolnak minden iparágat a világon, minden vagyont a saját maroknyi megavállalatuk felé irányítva, miközben emberek millióit teszik tönkre, akiknek kisvállalkozásai nem tudnak versenyezni ezekkel a monstrumokkal.

És mi a helyzet a pénzrendszerrel, amelyet arra terveztek, hogy az embereket örökös szegénységben tartsa, miközben az adópénz nagy része eltűnik ezeknek a szupergazdagoknak a zsebében, akik maguk soha egy fillér adót sem fizetnek?

Ez csak néhány példa az elitek által az emberiség szisztematikus elnyomásának mély és átható, világméretű hálójából.

Azáltal, hogy visszaélnek az emberiséggel a saját meggazdagodásuk érdekében, gyűjtötték össze a csillagászati vagyonukat. És most azt állítják, hogy nemes céljuk a szegénység felszámolása?

Hogyan akarják ezt elérni? Egy olyan egyetemes jövedelem bevezetésével, amely a világ teljes lakosságát 100%-ban az uralkodóktól függővé teszi. Globális jólét. De cserébe az emberek nem fognak birtokolni semmit, nem lesz szabadságuk vagy jogaik, nem lesz hangjuk vagy véleményük, mivel tökéletes rabszolgái lesznek ezeknek az eliteknek, akik mindent birtokolni fognak. Ezt az állítólagos "utópiát" egy pszichopata cikk vázolja fel, amelyet a WEF írt a Forbes.com számára.

A cikk leírja, hogy a WEF Új Világrendjének egyik polgára hogyan fejezi ki örömét a világ ezen új állapotáról. Elmondja, milyen csodálatos az élet anélkül, hogy bármit is birtokolna, és milyen álom lett a világ, most, hogy mindenki be van zárva az okos városokba. A dicsérő jelentés végén azonban megosztja aggodalmát a magánélet hiánya miatt:

"Egyszer-egyszer bosszankodom azon, hogy nincs igazi magánéletem. Sehova sem mehetek úgy, hogy ne regisztráljanak. Tudom, hogy valahol minden, amit teszek, gondolok és álmodom, fel van jegyezve. Csak remélem, hogy ezt senki sem használja fel ellenem. Mindent egybevetve, ez egy jó élet."

Ez a célja ennek az egyvilági szuperállamnak: a teljes totalitárius ellenőrzés, ahol minden lélegzetvétel, szívverés, hormonális aktivitás, emberi interakció (gondoljunk a szexualitásra), érzés, gondolat, sőt a legintimebb, legszemélyesebb: az álmaink is rögzítve lesznek.

Kényszerít, hogy hamis ételeket egyél.

A WEF másik "fenntarthatósági célja" a "zéró éhínség". Bár ez szépen hangzik, a valóságban azt jelenti, hogy tönkreteszik a fűvel táplált marhahúsipart, és az egészséges természetes húst génmódosított (=egészségtelen) növényi fehérjével és laboratóriumban termesztett "hússal" helyettesítik, amelyet az elit hozott létre.

Bill Gates szorosan együttműködik a WEF-fel, és felvásárolja az összes termőföldet Amerikában, miközben gyárakat épít, ahol szintetikus húst fognak termeszteni.

Eközben több mint száz legnagyobb élelmiszertermelő és forgalmazó üzem égett porig Amerikában, az elmúlt években. 2022-ben több mint tizenöt vezető élelmiszeripari vállalat központja lángba borult - mindez ugyanazon a héten!

Mondhatjuk persze magunknak, hogy ez egy értelmetlen véletlen egybeesés. Nos... az USA összes nagy élelmiszeripari üzeme leég, pont akkor, amikor a WEF arról beszél, hogy véget vet a jelenlegi élelmiszerellátásnak, és az egész emberiséget az új szintetikus élelmiszereiktől teszi függővé. Valóban, nincs itt semmi látnivaló, emberek.

Mint amikor biológiai fegyvert indítanak az emberiség ellen, elnyomják a járványos betegség összes gyógymódját, majd "megmentik a világot" azzal, hogy mindenkit mérgező, kísérleti, DNS-módosító anyagokkal injekcióznak be, amelyeknek az összetevőit nem közlik.

Hollandiában a kormány azt követeli a gazdáktól, hogy öljék le az állatállományuk nagy részét. A kormány azzal fenyegetőzik, hogy elkobozza azoknak a gazdáknak a földjét, akik nem hajlandók elpusztítani az állataikat.

 

 

Miért követel meg egy kormány ilyen felháborító őrültséget? Ahogy a hagyományos gazdálkodást stratégiailag felszámolják, a lakosság teljesen függővé válik a pénzügyi elit által létrehozott mesterséges élelmiszerektől.

Új "élelmiszergyárakat" építenek, hogy helyettesítsék a hagyományos gazdálkodást. Ahelyett, hogy természetes talajban termesztenék a növényeket, ahol a termények a napfénynek köszönhetően tápanyagokban gazdagok lesznek, gyárakban akarják termeszteni őket, a napfény nyomát sem érve. Mindennek teljesen mesterségessé kell válnia.

Ausztráliában a saját élelmiszer termesztését démonizálják, állítólag "biológiai biztonsági" okokból, az Egyesült Királyságban pedig a kormány azt állítja, hogy a kertészkedés növeli a szívbetegségeket. Az embereknek azt mondják, hogy viseljenek arcmaszkot, amikor a kertben dolgoznak.

A "zéró éhínség" lényege, hogy a világ teljes lakosságát az uralkodók által biztosított mesterséges, GMO élelmiszerektől tegyék függővé.

A WEF hasonló az ókori uralkodókhoz

Röviden: a WEF a képmutatás csúcsa, amely az emberiséget valaha is fenyegető legelvetemültebb napirendet rejti el az olyan varázslatos szavak fehér máza alatt, mint a "fenntarthatóság". Megalapozzák a világuralmat, és leigázzák az emberiséget, miközben azt állítják, hogy "javítják a világ helyzetét". Pontosan ezt állította a Római Birodalom is:

"Megosztjuk veletek a magasabb civilizációnkat azzal, hogy mindannyiótokat arra kényszerítünk, hogy alávessétek magatokat nekünk. Ellopjuk minden jogotokat, szabadságotokat és tulajdonotokat, és rabszolgákká teszünk benneteket, akik magas adót fizetnek nekünk. Ez a legjobb dolog, ami valaha is történt az emberiséggel!"

A WEF semmiben sem különbözik az ősi uralkodóktól. Lehet, hogy más szavakat használnak, de a terv ugyanaz.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilaggazdasagi-forum-vilaguralmi-programja