A cenzúra koordinálása: Az ENSZ bünteti az elitista hatalomátvétel elleni kritikákat

A totalitárius, zsarnoki hatalomátvételre figyelmeztető, növekvő igazságmozgalomra válaszul az Egyesült Nemzetek Szervezete most hadat üzent az olyan "összeesküvés-elméleteknek", amelyek azt sugallják, hogy a világkormányok minden, csak nem becsületesek és etikusak, és egy átfogó útmutatót tett közzé arról, hogyan lehet az ellenkezőjét állító állításokat leleplezni és lesújtani. Az ENSZ szerint a világ eseményeit "nem titokban manipulálják a színfalak mögött negatív szándékú, hatalmas erők".

Az ENSZ szerint egy történet csak akkor minősül igaznak, ha "a forrásokat tényellenőrző oldalak támasztják alá" - amelyekről most már tudjuk, hogy mind megvásárolták és megfizette őket az összeesküvés, amely összeesküvést sző az Egy Világkormány létrehozására a "Nagy Újraindítás" révén.

Az UNESCO, az Európai Bizottság és a Zsidó Világkongresszus közös Twitter-kampányt indított a #ThinkBeforeSharing hashtaggel, hogy megállítsa az összeesküvés-elméletek terjedését egy globális technokrata összeesküvésről, amely minden magánvagyont el akar lopni és központosítani akarja a világkormányzást.

Az America First Legal (AFL) által megszerzett dokumentumok azt mutatják, hogy az amerikai kormány összejátszott a nagyvállalatokkal, hogy azok nevében cenzúrázzanak.

Missouri és Louisiana állam főügyészei pert indítottak a szövetségi kormány ellen, és megkapták a felderítési engedélyt. A Biden-kormányzat több tisztségviselőjét beidézték, akárcsak több közösségi médiavállalatot. Az AFL által megszerzett dokumentumokat ebben a perben is felhasználják. Az AFL dokumentumainak nyilvánosságra hozatalát követően több olyan tudós is csatlakozott az AG perhez, akiket a Big Tech a szövetségi kormány megbízásából cenzúrázott.

Világszerte egyértelmű a cenzúra összehangolása. Kevés kivételtől eltekintve az országok a szólásszabadság kriminalizálására tettek lépéseket, méghozzá egymás mellett. Ez komolyan a SARS-CoV-2 eredetéről szóló elméletek cenzúrázásával kezdődött, és onnantól kezdve mindenre kiterjedt, ami a COVID-dal kapcsolatos.

 

 

Az igazságot azonban nem lehetett megfékezni. Az emberek tömegesen kezdték elhagyni a mainstream médiát - amely egyértelműen hazudott nekünk a globalista összeesküvés nevében - és helyette az alternatív hírforrásokhoz áramlottak.

Válaszul a növekvő igazságmozgalomra, amely a technokrata, emberellenes hatalomátvételre figyelmeztet, az Egyesült Nemzetek Szervezete most hadat üzent az "összeesküvés-elméleteknek", amelyek azt sugallják, hogy a világkormányok mindenekelőtt becsületesek és etikusak, és egy átfogó útmutatót1 tett közzé arról, hogyan lehet az ezzel ellentétes állításokat leleplezni és megsemmisíteni.

Nem meglepő módon egy történet csak akkor minősül igaznak, ha "a forrásokat tényellenőrző oldalak támasztják alá". Amint azt más cikkekben részleteztük, az úgynevezett "tényellenőrző" szervezeteket mind megvásárolja és lefizeti ugyanaz az összeesküvés, amely összeesküvést sző az Egy Világkormány létrehozására a "Nagy Újraindítás" révén.

Így nem csoda, hogy őket jelölik ki az igazságtartalom egyedüli döntőbíróinak. Ők a propagandagépezet szerves részei. Milyen kényelmes a globalistáknak.

Az ENSZ a globalista hatalomátvétel "összeesküvéseit" veszi célba

Az UNESCO, az Európai Bizottság és a Zsidó Világkongresszus közös Twitter-kampányt indított a #ThinkBeforeSharing hashtaggel, hogy megállítsa a "konspirációs elméletek" terjedését egy globális technokrata összeesküvésről, amely minden magánvagyont el akar lopni és központosítani akarja a világ irányítását.2

Az ENSZ szerint a világ eseményeit "nem titokban manipulálják a színfalak mögött negatív szándékú hatalmas erők", és ha olyan emberekkel találkozol, akik szerint egy globális összeesküvés a hatalom saját maguk számára történő megszilárdítására szövetkezik, akkor jó állampolgárként kell viselkedned, és cáfolnod kell állításaikat.

Az újságíróknak is azt tanácsolják, hogy jelentsék az állítólagos összeesküvés-elméleteket a közösségi médiában és a helyi sajtótanácsnál vagy sajtóombudsmannál. A People's Voice (TPV) jelentése (fenti videó) további részletekre is kitér.

 

 

A Mockingbird hadművelet soha nem állt le. Csak átalakult

A TPV gyors áttekintést nyújt a Mockingbird hadműveletről is, egy olyan CIA-akcióról, amelyben újságírókat toboroztak és fizettek azért, hogy hamis híreket és CIA-propagandát terjesszenek. Érdekesség, hogy a Mockingbird-műveletet 1948-ban indították el, ugyanabban az évben, amikor az USA információs és oktatási csereprogramjáról szóló törvény (más néven Smith-Mundt-törvény) törvényerőre emelkedett, amely megtiltotta az amerikai kormánynak, hogy propagandát nyomjon az amerikai lakosságra.

Ezt a propagandaellenes törvényt 2013-ban Barrack Obama akkori elnök hatályon kívül helyezte. Így 2013 júliusa óta az amerikai kormány és a CIA törvényesen engedélyezte, hogy propagandát folytasson az amerikai állampolgárokkal szemben.

Ironikus módon az összeesküvés-elméletek és az összeesküvés-elméletek híveinek mentálisan instabil őrültként való elutasítása a CIA által kitalált taktika volt. Célja, hogy marginalizáljon és demoralizáljon mindenkit, aki meg meri kérdőjelezni a hivatalos narratívát. A fenti videóban Mark Dice médiaelemző kissé részletesebb összefoglalót ad a Mockingbird hadműveletről.

Az ENSZ szerint az "igazi összeesküvéseket" - amelyek, mint elismerik, létezhetnek és léteznek is - mindig csak a mainstream média tárja fel és leplezi le, és az igazi összeesküvések szinte mindig korlátozottak. Természetesen egyik sem igaz.

A mainstream újságírókat a tulajdonosok és a hirdetők akarata béklyózza meg, akik ugyanazok az emberek és szervezetek, akik részt vesznek ebben a globális hatalomátvételben, és az összeesküvés, ami a Nagy Újraindítás, az emberiség történetének legnagyobb, legátfogóbb összeesküvése (amiről tudunk). Az a tény, hogy ez most a cenzúra új fókuszpontja, csak azt mutatja, hogy pontosan célba értünk.

 

 

Arra is rengeteg bizonyítékunk van, hogy a mainstream médiát a mai napig fizetik azért, hogy szelektív propagandát tegyen közzé, ahogyan azt a "Reuters and BBC Caught Taking Money for Propaganda Campaign" című cikk részletezi. Valójában a mainstream médiát ma jobban ellenőrzik és titokban irányítják, mint valaha.

Egyáltalán nem a hatalom ellenőrzéseként működnek, hanem inkább az Új Világrend összeesküvésének indoktrinációs karjaként. Mint ilyen, lehetetlen, hogy egy örökölt média újságírója feltörjön egy valódi összeesküvés-elméletet. Tehát az a tény, hogy az ENSZ azt mondja, hogy csak a mainstream médiára és annak megvásárolt és fizetett "tényellenőrzőire" kell hallgatni, elég sokatmondó.

A COVID-járvány kezdete óta teljesen világossá vált, hogy a legtöbb hagyományos média az álhírek közzétételével foglalkozik, és hogy a "tényellenőrzés" nem más, mint a hazugságaik támogatását és megerősítését szolgáló szemfényvesztés. Alapvetően az ENSZ egyszerűen csak kiveszi a részét abból, hogy megpróbálja támogatni a globalisták omladozó propaganda infrastruktúráját.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/osszehangolt-cenzura-zajlik-vilagszerte