Egy 2013-as kísérletben több mint 200 000 emberen tesztelték az MRNA-alapú gyógyszeres kezelést - Ma már kevesebb mint 5 ember él

Szerintem lehet, hogy igazat mond. Nézd meg a hegeit. Tudjuk, hogy a fiatal férfiaknak rengeteg szívproblémájuk van ezzel a szarral. Mielőtt ez az egész lezajlott volna azt mondtam volna, hogy kizárt, hogy 200E halott embert eltussoljanak. De mivel több tízmillió sérülést és halálesetet tudtak eltussolni, azt hiszem, hogy nagyon is megtehették azt, amit ő leírt.

És pontosan azt az eredményt kapták, amit akartak. Gondoljatok bele. Az állatokkal végzett kísérletek, amikről tudunk, egy vicc volt.

A mértéküket tekintve szinte semmit sem jelentettek... Tényleg nem csináltak eleget ahhoz, hogy tudjuk, mennyire lesznek sikeresek az emberek megölésében... hacsak nem végeztek már néhány nagyon nagy kísérletet embereken több éven keresztül.

Szükségük volt ezekre a tesztadatokra, hogy a dózist jól állítsák be, hogy ne öljenek meg mindenkit túl gyorsan, hogy elárulják, mit csinálnak és mit terveznek. Amit mond, annak tényleg van értelme.

Talán így történt ez velünk "Warp Speed ​​hadművelet"... már évekkel korábban tesztelték, elkezdték gyártani a rögtönzött injekciókat, és vártak, amíg minden a helyére kerül, hogy továbbléphessenek. Gyilkos szemét gazemberek.