LEGYÜNK BÁTRAK

Ne hallgass, hogy megvédd magad. Látni, ahogy egy férfi megerőszakol egy gyermeket, és tétlenül állni, nem tenni semmit, az nyilvánvaló bűnrészesség. Nem vagy hajlandó megállítani, ami ugyanaz, mintha hagynád, hogy megtörténjen. Ez a bűncselekmények minden formájára igaz. Ha tétlenül nézzük, és nem teszünk semmit, akkor részesei vagyunk a bűncselekménynek.

Itt az ideje, hogy felálljunk és tegyünk valamit.

TÁJÉKOZTASSUK A NYILVÁNOSSÁGOT

E bűnügyi műveletek sikerének kulcsa a nyilvánosság tudatlansága. Amint az emberek tudatára ébrednek annak, hogy mi is történik valójában, ellenállnak, és a korrupt vezetők tervei kudarcot vallanak. Ezért a fő hangsúlyt arra kell helyeznünk, hogy minden lehetséges eszközt felhasználjunk a körülöttünk élő emberek tájékoztatására.

SZÓRÓLAPOK TERJESZTÉSE

Terveztem szórólapokat, plakátokat, bannereket és mémeket, amelyeket használhatsz a közösségedben, hogy felhívd az emberek figyelmét a StopWorldControl.com-ra. Mivel a mainstream média nem a miénk, az embereket szórólapok osztogatásával, brosúrák házról házra járásával és köztereken plakátok kihelyezésével kell tájékoztatnunk. Adjatok fel hirdetéseket a helyi újságokban, béreljetek óriásplakátokat, fizessetek rádióreklámokért, amelyek mind a StopWorldControl.com-ra vagy bármely más weboldalra mutatnak, amelyet szeretnétek, hogy az emberek felkeressenek.

 

 

A HATÓSÁGOK TÁJÉKOZTATÁSA

Tájékoztassa a közösségében élő embereket, akik tudtukon kívül a bűnöző szervezetek kegyencei, mivel megkérdőjelezhetetlenül végrehajtják őrült parancsaikat. Fel kell nyitnunk a szemüket. Küldjetek rövid leveleket, meghívva őket a legfontosabb dokumentumfilmek, és interjúk megtekintésére. A MONOPOLY minden idők egyik legjobb produkciója arra, hogy felnyissa az emberek szemét. Küldjétek el nekik a Nagy Esküdtszék bizonyítékait és az Oltóanyaghalál jelentést is.

Fel kell ébresztenünk a következő embereket: helyi kormányzati tisztviselők, rendfenntartók, iskolaigazgatók és tanárok, kórházi személyzet, helyi média, bírák, lelkészek, ügyvédek stb. Sokukat megvesztegetik, hogy támogassák a bűnös terveket, de néhányukat nem, és ha egyszer felnyílik a szemük, az igazság hatalmas erejévé válhatnak.

LEGYENEK BEVONVA

Vegyen részt a helyi politikában, az iparban, az iskolai tanácsokban, a nyilvános gyűléseken, a helyi médiában stb. Hallassa a hangját a közösségében. Mutassatok hivatalos dokumentumokat, beszéljetek az elitek valódi terveiről, magyarázzátok el, hogy a Világgazdasági Fórum egy antidemokratikus szervezet, amely az egész világot irányítja, mutassatok rá, hogy az Egészségügyi Világszervezet a világjárványügyi szerződésükön keresztül egy világkormányt hoz létre.

Osszátok meg az igazságot, hogy az emberek gondolkodni kezdjenek. Ne várjatok azonnali eredményeket, de kezdjétek azzal, hogy ledobtok néhány igazságbombát, ami aktiválhatja a jó emberek kritikus gondolkodási folyamatát.

ÁLLJATOK ELLEN

Ne tegyetek eleget azoknak a megbízatásoknak, amelyek megtiltják az emberi érintkezést, és arra kényszerítenek benneteket, hogy DNS-módosító mérgekkel injekciózzátok be magatokat és szeretteiteket. Ne játsszátok a játékukat, hanem álljatok ellen. Soha nem tudják letartóztatni az egész lakosságot. Ha elég sokan nem megyünk bele, akkor nem tehetnek semmit. Egyetlen kormány sem tud emberek millióit letartóztatni!

LEGYETEK FÜGGETLENEK

Lépj el attól, hogy függj a szolgáltatásaiktól, és kezdj alternatív megoldásokat létrehozni. Ez vonatkozik a vásárlásra, az egészségügyre, a médiára, a pénzügyekre stb.

 

 

ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS

Kapcsolódj össze hasonlóan gondolkodó emberekkel, hogy tanulhass tőlük, és segíthessétek egymást. Arra azonban ügyelj, hogy soha ne engedd, hogy bárki is irányítson téged. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk másoknak, nem azért, hogy uralkodjunk egymás felett. Építsetek egészséges közösségeket, ne kis szektákat.

KÉSZÜLJETEK FEL

Készüljetek fel a közelgő válságokra, például élelmiszerhiányra, áramkimaradásokra, kiberjárványokra, természeti katasztrófákra, pénzügyi összeomlásra. Tájékozódjatok arról, hogyan lehet felkészülni a válságos időkre. Készüljetek fel mentálisan és gyakorlatilag. Hozzon létre tartalékokat élelmiszerre, vízre, energiára és gyógyszerekre.

ISMERJE A TÖRVÉNYT

Tájékozódjon az ország törvényeiről. Ezek a bűnözők minden elképzelhető törvényt megszegnek. Ők a megtestesült törvénytelenség. Minden alkotmányt, nemzetközi egyezményt, orvosi kódexet lábbal tipornak, nem törődnek semmivel. Ha megismeritek az országotok törvényeit, akkor ellenállhattok zsarnokságuknak, és rámutathattok, hogy miként követnek el terrorcselekményeket, gyilkosságokat, visszaéléseket, hazaárulást és így tovább.

IMÁDKOZZON

Imádkozzatok szenvedélyesen és tekintéllyel. Imádkozzatok azért, hogy igazságot szolgáltassanak a földön, és szabadulás jöjjön az emberiségnek. Használjátok szellemi tekintélyeteket a Magasságos gyermekeként, hogy megdorgáljátok és leromboljátok a démoni erődítményeket. Amikor "NEM!"-et mondunk ezeknek a gonosz hatalmaknak, akkor erőtlenné válnak. Kötözzétek meg az emberiség szellemi ellenségeit, és szabadítsátok ki a teremtést a szorításukból.

TÁMOGATÁS

Támogasd azokat, akik világunk jövőjéért harcolnak. A Stop World Controlt például nem bűnöző milliárdosok pénzelik, mint az összes korrupt kormányt, egészségügyi ügynökséget és hírmédiát. Mi az emberek jóságától függünk, hogy elvégezzük a munkánkat.

Együtt véget vethetünk ennek a rémálomnak, és egy jobb világot építhetünk. A jövő fényes, ha mindannyian megtesszük a magunk részét.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mit-tehetunk-hogy-megallitsuk-ezt-az-oruletet