angela-merkel-hidfo-ru
Németországban a politikai pártok és Soros György bevándorláspárti szervezetei közös erővel munkálkodnak azon, hogy a fehér ember kisebbségbe kerüljön az Európai Unió vezető országában. Ennek érdekében egy alkotmánymódosítással állami céllá nyilvánítanák a tömeges bevándorlást.
A Németországban kezdődő, évente tartott integrációs csúcstalálkozót a kancellária hivatal szervezi, és a bevándorlást a többségi lakosság akarata ellenére erőltető Angela Merkel mellett több tucatnyi civil szervezet, politikai párt és sajtóorgánum képviselői vesznek részt rajta. A Junge Freiheit német lap információi szerint az idei csúcstalálkozón azzal a javaslattal álltak elő, hogy alkotmányában rögzíteni kell a következőket;
Németország egy multikulturális ország, és az állam célja a tömeges bevándorlás előmozdítása. (az ostobaság fájna, akkor már üvöltene?)
A kezdeményezés szerint Németország deklaráltan nem egy keresztény gyökerű, többségében fehér emberek által lakott ország lenne; ehelyett épp most tervezik rögzíteni az alkotmányban a “sokszínűséget”, amit a többségi lakosság akarata ellenére akarnak megvalósítani a tömeges bevándorlás támogatásával.
http://www.hidfo.ru/2016/11/a-nemetek-allami-cella-nyilvanitjak-a-bevandorlast/