Trump gyözelme: hibáztak-e a közvélemény-kutatók?
Négy államban – Floridában, Észak-Karolinában, Wisconsinban és Pensylvániában – hackolta le az orosz  titkosszolgálat a választási rendszereket háttérhatalmi érdekböl. Az országos szinten beérkezett szavazatok tekintetében Clintonné felülmúlta Trumpot, az elektori körzetek számában viszont nem:
Fordulat: Mégis Hillary Clinton szerezte a több szavazatot
Ha amellett a forgatókönyv mellett döntöttek volna, hogy Clintonnét hozzák ki nyertesként, még csak meghamisítani se kellett volna a választási eredményeket. A nép, az istenadta nép ugyanis valóban Clintonnét választotta meg a rá kiteregetett iszonyatos mennyiségü mocsok ellenére.
A DIA weboldal eképpen tudósít a választási csalásról:
Igen, a választás meg lett hamisítva, de vajon ki “küldte” Trumpot?
(Yes, the election WAS stolen – so who “sent” Trump?)
The five percent discrepancy between the exit polls and “results” in the key swing states of North Carolina, Pennsylvania, and Wisconsin are smoking-gun proof.
Az öt százaléknyi eltérés az exit pollok és a “végeredmények” között egyes államokban a fö árulkodó jel a választási eredmények meghamisítása felöl.
Russia wasn’t hacking emails, it was hacking ten million votes, in partnership with Israel, as is all over the now totally controlled news.
Az oroszok valójában nem Clintonné  Wikileaks-en kiszivárogtatott emailjait hekkelték meg, hanem Izraellel együttmüködve választási szavazatok millióit.
Nagy valószínüséggel ez volt a még októberben tartott “föbróba”:
2016. okt. 12:
Az FBI szerint az oroszok hekkelték meg a floridai választási rendszert müködtetö céget
(Feds believe Russians hacked Florida election-systems vendor)
De nem pusztán titkosszolgálati értesülések léteznek a dologról, hanem már akadémiai közegben is suttognak róla. Az alábbi például Mark Millernek, a new yorki egyetem professzorának weboldaláról van:
Az exit pollok azt mutatják, Trump nagy “gyözelme” választási csalásnak köszönhetö
(Exit polls suggest that Trump’s big “victory” was stolen)
Miller a weboldalán Jonathan Simonnak, egy még 2014-ben megjelent, választási csalások kimutatásának metodológiájával foglalkozó könyv szerzöjének a megállapításaira utal.
Simon 2006 óta foglalkozik a témával, s fejlesztette ki a metodológiáját annak, mikor utalhatnak bizonyos valószínüséggel az exit pollok és a választási eredmények közti különbségek választási csalásra.
Simon 2014-es könyve az amazon.com-on.
Simon megállapításai a saját weboldalán:
A vörössel megjelölt, több mint 2 százaléknyi különbségek Simon szerint már túl vannak a hibahatáron, s esetükben valószínünek tekinthetö a választási csalás.
Ha megnézzük például Észak-Karolinát (NC), az exit pollok azt mutatták, hogy Clintonné 2.1 százalékkal több szavazatot kapott Trumptól, a választási “eredmény”  szerint viszont Trump kapott 3.8 százalékkal többet Clintonnétól. Az összesített különbség a kettö között 5.9 százalék, ami már jócskán túl van a hibahatáron, s Simon szerint választási csalás tényét valószínüsíti. A jelentösebb eltérések minden esetben a republikánusok javára történtek.
simon_findings
nem_programozhato, november 15, 2016
Így gúnyolódott a bolonddá tett választókon a Trump és BREXIT párti brit napilap, a Daily Express, amikor “Hillary mélységesen fájdalmas veresége” címmel hozott le cinikusan hazug cikket a választások után, holott Hillary feladata az volt, hogy a végén mindenképpen veszítsen, lásd a
Hillary megkapta az önmegsemmisítési parancsot c. írást.
A képen pedig lásd Hillary arckifejezését (majd el röhögi magát), Trump nyakkendöje skarlátvörös, Bill Clintoné lila (bíbor), hozzá egy “asszony” (bíborban), vagyis “öltözött az asszony bíborba és skarlátba” mint a Jelenések 17:4-ben …
hillary_painful_3
nem_programozhato, november 15, 2016
Hillary, Trump és III. Edvárd – avagy a boszorkány feláldozta magát
http://henrymakow.com/2016/11/-hillary-trump-edward.html
“And the Usher sacrifices herself by stepping forward to make way for Vindex.”
És a hírnök feláldozta magát, egyet elöre lépett, hogy utat nyisson Vindexnek (az antikrisztusnak).