Döbrögi tegnap eligazította nagyköveteit. Kiadta az ukázt a feladatokról, vázolva, miként kell őbelőle Európa Trónjára Legalmasabb Uralkodójelöltet faragni szolgálati helyükön.
Riadalommal a hangjában károgott Maradék-Ukrajnáról is, jelezve: nem látni, hogy az országból mikor lesz egy nyugatos gazdasági szerkezettel rendelkező jogállam. Azt azonban megerősítette: Magyarország érdeke az, hogy Oroszország és Magyarország között mindig legyen „valami” – „hívhatják Ukrajnának is” –, a lényeg, hogy ne legyen közös határunk Oroszországgal.
határ
“Ukrajna létezése soha nem lesz elválasztható a mindenkori orosz “birodalomtól”.
“Sajnos az ukrán nép és uralmi struktúrái az elmúlt két évtized, de különösen az elmúlt két év során egyre katasztrofálisabb jeleit mutatják annak, hogy vagy egyáltalán nem értik, mi is történik velük, vagy nagyon is értik, de közvetlen rövid távú érdekeik oltárán cinikus gátlástalansággal áldozzák fel saját nemzetük hosszú távú jövőjét, sőt hovatovább a létét is. Azét a nemzetét, amelynek létezése soha nem lesz elválasztható a mindenkori orosz birodalomtól.
Jelene pillanatnyilag Kamukrajna
Az ország neve az u kraina kifejezésből ered, ez azt jelenti, hogy ami a határ mellett fekszik, vagyis határvidék. Hogy minek a határvidéke ez az önmagát »szuverénnek« feltételező ország? Hát a mindenkori orosz birodalomé!
Igaz viszont az is, hogy a Kijevi Rusz az ezeréves Nagy Oroszország szakrális szülőhelye, vagyis az orosz és az ukrán történelem egymástól soha nem lesz elkülönülten értelmezhető. A két nemzet és nép konfliktusaik ellenére nem tudott és soha nem is fog tudni egymás nélkül létezni. Az elmúlt néhány év során azonban az ország operatív irányítása mégis egyre jobban olyan erők kezébe látszik kerülni, amelyek vagy végzetes tudatlanságukból vagy végtelen cinizmusukból adódóan, de olyan globális hatalmi játszma bábfiguraivá váltak, amelynek megnyíló tektonikus törésvonalai mentén Ukrajna rövid időn belül fizikailag megsemmisítheti önmagát.
„Abban ugyanakkor nem vagyunk érdekeltek, hogy Ukrajna okán belerángassák Magyarországot egy oroszellenes nemzetközi koalícióba” – mondta, megismételve: az év felénél nem lesz automatikus az EU-s szankciómeghosszabbítás Oroszországgal szemben.”-írja közvetlen szomszédunkról Bogár László közgazdász.
Márpedig Maradék-Ukrajna, de ha úgy tetszik “Kamukrajna” bukása borítékolható. Hogy aztán a bukás földarabolással jár-e, az majd elválik. De akár egyben marad, akár földarabolódik, KÖZÖS HATÁRUNK OROSZORSZÁGGAL VAGY EGY ÚJ SZOVJETUNIÓVAL MINDENKÉPPEN LESZ!
Vagy a jelenlegi, vagy kissé keletebbre! Döbrögi ettől kaphat hideglelést, ám a történelem menete elől nincs “magyar szintű védekezés”! Ahhoz mi nagyon kicsik vagyunk, nagyon gyengék vagyunk, és nagyon egyedül vagyunk!
Magyarország trónja és udvartartása LEGFELEBB idehaza garantál IDŐLEGES akaratérvényesítést!
Döbrögink ezen tegnapi kerrentése, hogy “…a lényeg, hogy ne legyen közös határunk Oroszországgal…”-ez bizony kapitális hiba volt a részéről.
Jobb lett volna, ha hallgat inkább! Mert hallgatni-sok esetben-aranyat ér! De hát Döbrögink az szerelmes a saját hangjába!


http://www.balrad.com/2016/03/01/de-mitol-retteg-az-oroszbarat-dobrogi/