Akik nem hallgatták vagy nem vették komolyan Földi László véleményeit, közel egy éve, amit a hírköző eszközökön elmondott, azok most meglepetten nézik, hogy mik is történnek. Azokról a lefizetett bűnözőkről van szó, akiket a hamispróféta követői és hasonlók imádtak, hogy a szegény szerencsétlen menekülteket támogassuk. Miben is támogassuk őket? Hogy kést fogjanak nyakunkra? Most már tisztán látszik a képlet a cionista-szabadkőműves összeesküvésről, aminek a legfőbb figurája Merkel kancellár, a szörnyeteg „Mutti”. A három betársult elkövető ország ehhez, pedig Olaszország, aki évek óta csak mentette a tengerből és szállította Európába a bűnözőket. Most már tisztán látni, hogy a görög kormánynak miért nem kellett betartania a schengeni határokat és miért szállították a Balkánra a bűnözőket. Most már az is tisztán látszik, hogy a törökök miért zsarolják a németeket és az EU-t, mert ez egy előre megbeszélt terv része volt. Még nem késő gondolkodni, látni és végül cselekedni.
MIÉRT IS NEM MUTATTÁK RÉSZLETESEN A CALAISBAN TÖRTÉNTEKET?
Itt Magyarországon is, hiszen a beavatott előörsök már régen itt pofáznak és uszítanak az országházban és a tévékben. Akik vakok, azok ezt még nem vették észre. Minden egyes bűnözői tábort ahogy mutatnak a tévék, mindig csak a „migránsok” szóvivője beszélhet a „szenvedéseikről”, de a védekező hatóságokat soha nem kérdezik meg a helyzetről, nekik nem adnak szót semmilyen tévében! A hazai szennysajtó messzemenően ezt a bűnös bűnpártoló gyakorlatot folytatja.
CIONISTA ISZLÁM MEGSZÁLLÓK TETTEI
Szívszorító személyes beszámoló a polgárháború felé sodródó Nyugat-Európáról. Calais városa élhetetlenné vált a jelenleg 18.000 "lakosú" muzulmán migráns sátorváros, a "Dzsungel" miatt. ISIS zászló De Gaulle szobrán, a rendőrség a helyiek ellen, áruló politikusok. Több ezer muzulmán fosztogatja, rabolja, erőszakolja a hitetleneket - a Korán előírásai szerint - ugyanúgy, mint a Közel-Keleten. Eközben az elit, és a "No borders" nevű szervezet segíti a gyarmatosítást, koordinálva a rombolást és kitelepítve a lakosokat, hogy legyen hely a megszállók számára.
SVÉDEKNÉL ÉS NORVÉGOKNÁL IS SZABADKŐMŰVES BANDÁK VANNAK
A norvég ügyvédi kamara szerint a törvény megszegi az ország nemzetközi egyezményeit, és az alapvető emberi jogokat, de Solberg nem lép vissza. „Ha előterjesztünk egy ilyen törvényt, tudjuk, hogy ez egy nagy törés az eddigi helyzettel szemben, de készen kell állnunk a legrosszabb esetre is.” A svéd külügyminiszter, Margot Wallström tavaly októberben nyilatkozta, hogy „a legtöbb ember úgy érzi, hogy nem vagyunk képesek fenntartani egy rendszert, ahol 190 ezer ember áramlik be minden évben – hosszú távon, ez a rendszer össze fog omlani.” Schengen szétesése megkezdődött, és a jövőben várhatóan egyre több hasonló hírről fogunk hallani.(orientalista, részlet)
SAULOK PÉNZELIK AZ ANARCHISTA SZERVEZETEKET
Korábban a dzsungelnek nevezett táborban is mintegy 150 ember keveredett összetűzésbe a rendőrökkel, miután a sátrak egy része kigyulladt. A migránsok és a határok felszámolását célul kitűző No Border (Nem kell határ! A szerk.) nevű anarchista szervezet tagjai kövekkel dobálták meg a rendőröket, akik könnygázzal és vízágyúval válaszoltak. A tüzet, amelyben húsz viskó leégett, a tűzoltók oltották el. A No Border három tagját és egy fiatal migránst előállítottak a rendőrök, akik közül öten könnyebben megsérültek – közölte este a prefektúra. A francia hatóságok szerint a felszámolás során körülbelül ezer embert kell eltávolítani a területről, a segélyszervezetek szerint ennél jóval nagyobb létszámról van szó – írja a BBC. (MNO, részlet)
FEGYVEREKET TALÁLTAK A GÖRÖGÖK, DE HALLGATNAK RÓLA
A menekültáradat és a szerencsétlenül járt emberek mögé bújva gyakorlatilag az életünkre törnek. Ma még a többség nem érzi a bőrén, csak a hírekben látja, de nemsokára nagy bajban is lehetünk.Ha eddig voltak kétségeid a dolog felől, akkor sajnos át kell hogy billentsünk, a mérleg rosszabbik oldalára. A Görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett! Egy 40 lábas hajókonténer mérete: 12 méter hosszú, 2,4 méter széles és 2,5 méter magas. A teherbírása 3700 kg. Tehát 3700 x 14 = 51.800 kg, azaz közel 52 tonna fegyvert küldtek szegény menekültek után. /biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/ A lőszerek dobozán amerikai cég neve olvasható. Yavex USA Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás! (bencesdiak, részlet)
MÁSIK FEGYVERSZÁLLÍTÁSI HÍR
A görög hatóságok elkaptak egy fegyverekkel teli hajót, ami Törökországból Libanonba tartott. Az Al-Mayadeen televíziós csatorna jelentette be a Khabar Turk csatornától átvett hírt, mely szerint Kréta tengerpartján a görög parti őrség megállított egy Törökországból induló hajót, ami tele volt pakolva fegyverekkel. A hírek szerint a hajón 6 konténer volt, közülük 2 tele volt pakolva fegyverekkel, lőszerrel és rakétákkal melyeket Libanonba szállítottak volna – írja a shaamtimes.net.(orientalista)
LÖVETNI KÉNE A BŰNÖZŐKRE
Földi László hadban áll, szerinte nem migráció vagy népvándorlás, hanem invázió zajlik Európában. Az M1 aktuális csatornán Földi László biztonságpolitikai szakértő kedden azt mondta: a határokon „a katonákat lőparanccsal kellene bevetni,” hiszen a migránsok a fegyver puszta látványától nem rettennek meg, mivel azt otthon is láttak, a fegyver használatával lehetne visszatartani őket. Úgy fogalmazott, hogy már háború zajlik. Ha ezt elismernék Európában, akkor azt lehetne mondani, hogy az embercsempészek szabotőrök, akik a hátországban támadják a védelmet, és így rájuk nem vonatkozna a hadifogolytörvény – jelentette ki. Beszélt arról is, hogy Törökországnak mint a NATO tagjának kötelessége lenne megakadályozni az inváziót, mégsem tesz semmit, amiért akár a NATO-tagságától is meg lehetne fosztani. Földi László már a rendszerváltás előtt is hírszerzőként, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségén dolgozott, a kilencvenes években pedig az Információs Hivatalnál (IH) és a washingtoni nagykövetségen is tevékenykedett. A megújult hírszerzésnél a műveleti igazgatóságig vitte, de 1997-ben távoznia kellett, mert az akkor kormányon lévő szocialisták szerint a hivatal belföldön is gyűjtött információkat MSZP-s képviselőkről. Földit perbe is fogták, majd jogerősen felmentették. 1998 után a Defend nevű őrző-védő cég élére került, amely hamarosan milliárdos forgalmú nagyvállalattá nőtte ki magát, az akkor már fideszes kormány megbízásainak is köszönhetően. 2002-ben távozott, azóta rendszeresen szakért, nyilatkozik, publikál. A 2014-es internetadó elleni tüntetések idején is megszólalt a Magyar Hírlapnak, akkor azt mondta: Érzékeltette, hogy véleménye szerint az Egyesült Államok áll a kormányellenes megmozdulás mögött. (MNO, részlet)
Úgy tünik, hogy jelenleg hazánkban csak egy józanul goldolkodó szakértő van, aki nem Gyurikám, hanem Földi László. Mi csak arra leszünk kíváncsiak, ha a bűnözők fegyveres támadásokat csinálnak, mondjuk Németországban (ahol a legnagyobb a feszültség), akkor itthon erre mit fognak írni a nyafogó és képmutató sauli firkászok? Mit fog tenni akkor a kormány? Amikor semmilyen fegyverünk és semmilyen hadseregünk nincs….
Kép: a karikatúra izraeli lapból. A nő mondja fiának, állandóan a gép előtt ülsz, miért nem mész el valamit csinálni
második kép Calaisban a bűnözők felgyújtották a bódéikat, a francia rendőrök ledózerolták a bűntanyát
harmadik kép: a német nemzeti pártot (NPD) már sokadszoror be akarták tiltani, de eddig csak üldözték őket, de nem tudták betiltani őket. Van néhány tartományi képviselőjük is. Most ülésezik a német alkotmánybíróság, hogy hátha sikerül betiltani őket, de ügyvédjük szerint ez nem valószínű. A képen jó hazarepülést kivánnak a megszállóknak
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/iszl%C3%A1m-megsz%C3%A1ll%C3%B3k-nemsok%C3%A1ra-l%C5%91ni-fognak