2016. január 26., kedd

Az utóbbi két nap fekete időszakként fog bevonulni a szíriai martalócbandák történelmébe.

Mint a végső pusztulás kezdete. Se szeri se száma az elpusztult bűnözőknek. Nagyon belehúztak a latorirtásba az orosz-szír légipáros, és a földön a kormányhadsereg és a velük szövetséges önvédelmi milíciák.
Az Idlib-tartománybéli török határ menti Salkina város latorfőnökeinek gyülekezőhelyét érte rakétacsapás. Az “Al-Nusra Dzshebhat” és az “Ahrar al-Sham” bűnbandák helyi hadurai tanácskoztak éppen, amikor megérkezett hozzájuk Allah invitációja a paradicsomba. A hadurak egytől-egyig eleget tettek. Vagy harminc pribék is velük tartott.
A dzsihadista kutyák “Sztálingrádjában”-Deir ez Zorban-kezd kritikusra ferdülni az ISIS martalóchorda helyzete. Számukra csupán az jelentené a szebb jövőt, ha élve kikerülhetnének a városból. A jelek viszont arra utalnak, hogy keveseknek fog ez megadatni.
A dzsihadisták esélyeit igencsak rontja, hogy az orosz légierő Tu-22M3-as távolsági bombázói az utóbbi 48 órában igencsak ráfeküdtek a Deir ez Zor témára.
A Sejk Miskin még latorellenőrzés alatt lévő mintegy öt százaléknyi részén kinyúvadt az utolsó ott fészkelő zsiványfőnök. A “Jaish al-Islam” Abu Hadid nevű latorvezér fejét csapta szét egy golyó.
lav
Kiváló az esély arra, hogy a város ma teljes egészében a kormányerők kezére kerül.
http://www.balrad.com/2016/01/26/sziria-45/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése