2015. november 23., hétfő

Szombaton és vasárnap – de kiváltkép vasárnap – nagyon belehúzott a melóba a Szíria fölött munkálkodó orosz légierő. Ezen a két napon 474 célpontot pusztítottak el.

A Szuhojok Hmeimim légi támaszpontról felszállva a “kalifátus” fővárosától, Raqqától mintegy ötven kilométerre délre lévő kőolaj-feldolgozót, illetve egy onnan 15 kilométerre délnyugatra lévő nagy olajtározót pusztítottak el, de a Deir ez-Zór melletti hatalmas olajtárolókat sem kímélték.
Az orosz légierő Tu-22M3 hadászati bombázóiról indított szárnyasbombák kissé átrendezték a dzsihadisták egyik főhadiszállásának bútorzatát Idlib tartományban.
Ugyancsak ebben a térségben vágott rendet Allah patkányai soraiban az orosz légierő. A nagy pontosságú szárnyasbomba itt is jónéhény bestiát átreptetett a Paradicsomba.
Igor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője ismertette mai sajtótájékoztatóján a hétvége “munkanaplóját, és biztosította az újságírókon keresztül a dzsihadista rémbandát: EZ MÉG CSAK A KEZDET! A JAVA MÉG EZUTÁN KÖVETKEZIK!
Az orosz Védelmi Minisztérium minden jel szerint a fő hangsúly a martalócok legérzékenyebb testrészének-az olajbevételek-a kiiktatására helyezi. És tesz is a dolgokért.
A franciák “Charles De Gaulle” hajója közben tanulmányozza a kialakult állapotokat.
http://www.balrad.com/2015/11/23/nem-aprozza-az-orosz-legiero/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése