Miután múlt szerdán az ISIS kivégezte az első kínai túszát, a Kínai Népköztársaság brutális igazságszolgáltatást helyezett kilátásba, és elkezdte a felkészülést a válasz­csapásra.
Lassan már az egész világot magára haragítja az Iszlám Állam! A franciák, az oroszok, az amerikaiak, az Anonymous hacker csoport, és a Nem York-i maffia után, Kína is beszáll az ISIS elleni harcba.
A kínai kormányzat megfogadta, hogy megkezdik a felkészülést az igazságszolgáltatásra – írta americanfreedomfighter.com, miután kiderült, hogy újabb két túszával végzett a terrorista csoport.
kál
Kína megerősítette, hogy az egyik áldozat Fan Jinghui volt, egy 50 éves pekingi szabadúszó tanácsadó. A férfit az ISIS terrorszervezet, megalázó módon a saját újságában kínálta fel “eladásra”, egy norvég tússzal egyetemben.
Kína és Norvégia elutasította a terroristák által követelt váltságdíjat, mire válaszul a két túszt kivégezték. Peking most azt mondja, hogy egy mentőakció keretében megpróbálták ugyan kimenteni a állampolgárukat, de kudarcot vallottak. A két fogoly holttestét később megtalálták, halálukat fejlövés okozta.
„A kínai kormányzat erőteljesen elítéli ezt a barbár tettet, mely mentes minden emberségtől, és mindent megtesz, hogy igazságot szolgáltasson a bűnösöknek” – nyilatkozta egy kínai tisztviselő a Reuters-nek.
„A kínai kormányzat határozottan fog fellépni a terrorizmus minden formája ellen, és erőteljes támadásokat fog indítani az erőszakos terrorista bűnözők ellen, akik az emberi kultúra legmélyebb mocskát képviselik” – tette hozzá.
Kína emiatt megesküdött, hogy brutális módon fog igazságot szolgáltatni az ügyben, és ha kell, katonai erőt is bevetnek az ISIS terroristái ellen.


http://www.balrad.com/2015/11/23/mar-kina-is-hadat-uzent-az-isz%C2%ADlam-al%C2%ADlam%C2%ADnak/