Valcman Nyalókakirány és udvartartása egyenesen berlini orgyilkosságról ordítozik. Arról, hogy Németország elárulta egyik leghűségesebb szövetségét azzal, hogy nem akadályozta meg két német parlamenti képviselő Donbasszba utazását, és semmit nem tettek ennek a két ottjárt galád személynek az útibeszámolója és tapasztalatai közzététele megakadályozása érdekében. Akik most szerte a nyugati világban ássák alá Kijev makulátlan jó hírét.
Pavlo Klimkin kijevi külügyér sorozatos törvénysértésekről rikácsol, és kemény berlini eljárást követel amiatt is, hogy a galád német Baloldali Párt-képviselők találkoztak Alekszander Zaharcsenkoval és Gyenyisz Pusilinnel Donyeckben!
Ez a közös ügy elárulása Berlin részéről-háborog Valcman. A kijevi banditahatalom hétvégi hangulatát teljesen tönkretette a két német parlamenti képviselő donbasszi vizitje.
Ám hogy a dolog még nagyobb port verjen föl, a látogatásról beszámolt a Die Welt újság is. Mint ahogyan Kijev őrjöngéséről is emiatt.
De a baj-mint tudjuk-nem jár egyedül.
times
A The Times brit újság pedig Európa “legerősebb hadseregének” katonáival arról közölt terjedelmes riportot, hogy micsoda gyalázatos lopások történnek a seregen belül, meg hogy éheznek és fáznak. Pedi ők-és itt bizony árulkodó kijelentéseket tesznek-vitézül bombázták Donbassz falvait és városait! Azaz: a The Times csak ráerősít a német képviselők állításaira.


http://www.balrad.com/2015/11/23/orjong-a-kijevi-udvar/
tz
Donbasszban az utóbbi idők legdurvább eseményei történtek ma reggel, és zajlanak jelenleg is.
Valcman latortüzérsége és martalóchordái belehúztak ma hajnalban. Donyeck Lenin, Kijev, Petrovszkij, Kujbisev, és Kirov lakókerületei NAHÉZTÜZÉRSÉGI ostrom alatt állnak reggel óta.
Szpartakot, és a félig-meddig Donyeckhez tartozó Hmelnyickijt szintén ágyúzzák.
Gorlovkát tanktüzérséggel és légvédelmi lövegekkel ágyúzza a latorhad.
Sirokaja Balka mellett reggel hétkor aknavetőkkel provokáltak a valcmanisták, de tíz órára már önjáró lövegeik, és tankjaik is akcióba léptek.
Krasznyij Pahar és Perse Travnyja térségébe özönlik a haditechnika, köztük 10 db. “Grad”–vetőgépet azonosítottak.
Olginykához ötszáz latort fuvarozott a kijevi junta.
A déli végeken Szahankát kezdték el ostromolni Kijev latortüzérei.
Sirokino általuk be nem lakott részét is lövik aknavetőkkel és ágyúkkal. (Sirokinoban csak a pusztítás lehet a cél, hiszen ott se civilek, se népköztársaságiak nincsenek.

http://www.balrad.com/2015/11/23/donbassz-98/