2015. november 10., kedd

Egyre több helyen vált és válik kritikussá a dzsihadista martalócok helyzete Szíriában.

Palmüra északi városrészeibe benyomultak ma hajnalban a szír kormányerők. Irtózatos pusztítást víve végbe a sátánisták soraiban. Az ISIS-horda a romváros felé kotródik fejveszett iramban. A “menekülésükre” hagyott folyosóba be sem mernek szagolni.
A féregirtás eredményessége láttán a felszabadított és kitakarított területeken megjön a civil lakosság bátorsága is. Sorra alakulnak a bosszúszomjas helyi önvédelmi csoportok, akik a terroristák újbóli felbukkanását kívánják megakadályozni, de részt akarnak venni a kormány fegyveres védelmében is.
Aleppotól mintegy 45 kilométer távolságra keleti irányba, Kuweires légibázisának három éve tartó dzsihadista blokádját törte meg a szír kormánycsapatok akciója. Az orosz légierő tegnap délutáni-esti és éjszakai csapásai ma hajnalra szétzilálták a fenevadak ostromgyűrűjét, és reggel két irányból megindult a kormányerők offenzívája. Helyi idő szerint délben már mindenfelé futottak a pánikba esett orgyilkosok, de esélyük alig van a megmaradásra. Becslések több száz bestiális vadállat pusztult el ebben az akcióban.
alalhttp://www.balrad.com/2015/11/10/sziria-ma-2/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése