2015. november 19., csütörtök

A MAJDANON LENGYEL MESTERLÖVÉSZEK LŐTTEK. AZ EURÓPAI PARLAMENT EGYIK KÉPVISELŐJE SZERIN EZ EGY WASHINGTON UTASÍTÁSÁRA VÉGREHAJTOTT PROVOKÁCIÓ VOLT!


Janusz Korwin-Mikke, az Európai Parlament képviselője – korábbi lengyel elnökjelölt – interjút adott a lengyel «Wiadomosci» nevű kiadványnak. Ebben azt állította: azok a mesterlövészek, akik 2014 februárjában (február 20-án) a Majdanon lövéseket adtak le a tüntetőkre, azok Lengyelországban kaptak kiképzést. Erről az Uainside nevű internetes hírportál adott hírt.
A Majdan szintén a mi kezünk műve. A mesterlövészek Lengyelországban kaptak kiképzést. A terroristák kizárólag azért lőttek le a Majdanon 40 tüntetőt és 20 rendőrt, hogy zavargásokat provokáljanak ki..
Az újságírónak arra a pontosító kérdésére, hogy mindehhez Lengyelországnak miféle érdekei fűződtek? Janusz Korwin-Mikke azt válaszolta: „azért tettük mindezt, hogy ezzel is elnyerjük Washington jóindulatát”.
Korábban Janusz Korwin-Mikke kijelentette: azt szeretné, ha Ukrajna független, ám lehetőség szerint minél gyengébb legyen. Azt is mondta: az Ukrajnában zajló eseményeket az Egyesült Államok Oroszország elleni agressziójaként lehet minősíteni.
Emlékeztetőül: az SZBU (Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat) munkatársai bizonyosak abban, hogy a Majdan aktivistáit lövő mesterlövészeket személy szerint Vlagyiszlav Szurkov, az orosz államfő tanácsadója személyesen irányította.

(Csikós Sándor)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése