“A magyarok nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból!”

“Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a bevándorlók Magyarországát akarja.” – A Fidesz frakciója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a DK elnökének a párt alapításának negyedik évfordulóján elmondott szavaira reagált.
Gyurcsány Ferenc a Sokak Magyarországa című röpiratot ismertetve azt mondta: újra kell teremteni a jövő Magyarországának vízióját hordozó, kormányzóképes, demokratikus, polgári magyar baloldalt.
A Fidesz közleményében hangsúlyozta: “a magyarok nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból”, pláne nem egy olyan Magyarországból, ahová – ha Gyurcsány Ferencen és a baloldalon múlik -, minden bevándorlót beengednének.
“Gyurcsány Ferenc, ahogyan a kormányzása alatt is tette, most is a magyar emberek érdekei ellen dolgozik. Brüsszel fizetett bábjaként a kapuk kinyitását, a bevándorlók befogadását, elosztását, Magyarország nemzeti érdekeinek feladását követeli” olvasható a közleményben.
A Fidesz megítélése szerint a DK elnöke “a hatalom és a bevándorlók szavazatainak reményében” képes veszélyeztetni a magyar emberek biztonságát, megélhetését, munkahelyeit.
MTI – SzRTI