A valcmanista rezsim politikai túlélésére reményt adó alkotmánymódosítással elégedetlen fasiszta latorzászlóaljak Nyalókakirály hatalma elleni fegyveres lázadást szerveznek Maradék-Ukrajnában. Tegnapelőtt Odesszában Jaros hordavezér meg is hirdette a hadviselést a kijevi trón ellen. Népi háborúba híva az ukrán alattvalókat.
A “Szloboda” latorzászlóalj vehette legkomolyabban a jarosi véres kard fölmutatását! (Legalábbis a hírek szerint!) Merthogy a brigantibandára lecsapott az SZBU tegnap Harkovban és Kijevben. Komoly, kész terveket, és likvidáló előkészületeket lepleztek le, melyek során politikusokat, “üzletemereket” (sok esetben a kettő ugyanaz) rendőri vezetőket, és egyéb vezető pozíciókat betöltő kijevi udvaroncokat-Avakov belügyérrel a lista élén-szándékoztak a forgalomból végleg kivonni.
Tegnap késő délután aztán akcióba lendült az SZBU, és a “Szloboda” latorbrigád vezérkarát lekapcsolták. Andrej Zaporozsec bandavezért, és helyettesét Andrej Jangolenkot Kijevben verették vasra az egykori majdanista harcostársak, míg több kisebb rangú szervezkedő martalócot Harkovban “lepett meg” az SZBU különítmény.
Az akció híre-de még inkább az a hír, miszerint Nyalókakirályék rászánták magukat a fasiszta hordák fölszámolására-pánikot váltott ki banditakörökben. A náci hordákon erőt vett a menekülhetnék, ám nincs hová! Mind a négy égtáj felől bosszú-és vérszomjas egykori cimboráik vadásznak rájuk!


http://www.balrad.com/index.php/2015/09/12/tezsvirhaboru-keszul-maradek-ukrajnaban/