2015. augusztus 24., hétfő

Tovább a valcmai atlantista úton!-vagy…?

Szűnőfélben Donbassz viszonylagos nyugalma! Mintha a valcmanista latortüzérség már alig várta volna, hogy eljöjjön a vasárnap este! Eljött. Fel is bömböltek a martalócok tűzszerszámai.
Gorlovka mára virradóan ismét komoly latorfigyelemben részesült. Elsősorban a Dzserzsinszk lakótelepei közé befészkelődött pribéktüzérség bombázta egész éjszaka a várost.
Donyeck is keresztet vethetett a nyugodt éjszakáknak. Késő este óta Krasznogorovka latortüzérsége ágyúzta a város “Petrovszkij” kerületét. Éjjel kettőkor viszont megszólaltak a népköztársaságiak kegytárgyai is. A válasz hatására nagyon meggyérült a valcmanisták ostromkedve.

“Petrovszkij” kerület lakói beígértek a Donyecket és a kerületüket romadöntő Nyalókakiránynak! “LELÖVÜNK!”
Krimszkojétól Troickojéig heves tüzérségi párbajok zajlottak egész éjjel (illetve zajlanak jelenleg is) kiváltképpen Bahmutka környékén.
Szprartaknál és Marjinykánál is újfent kísérletező kedvében volt mára virradóan a banditasereglet. A virradatot sok latoregyed nem érte meg. A martalóchad egyedveszteségei olyan mérvűek voltak, hogy alig kétórányi próbálkozás után feladták a terveiket, és inkább visszahúzódtak vackaikba.
Nyikolajevkából a latortüzérség éjjel fél tizenkettő óta Ágyúzta Dokucsajevszket. Hajnali háromkor aztán ezek megpihenni tértek. “Feladatukat” innentől kezdve a Sztyepnojéban és Olginykában fészkelő martalóctüzérség vette át. Ezek aztán Jelenovkát is elkezdték ágyúzni Dokucsajevszk mellett.
Tegnap reggeltől Donbassz egén annyi a latordrón, mint egy varjúsereglet. Viszont ne felejtsük: Valcmannak ma jelenése van a bábmesterek szőnyegének a szélén. Brüsszelben és Berlinben is!
A mai nap mindenképpen mérföldkő lesz a Maradék-Ukrajna által járt úton!

Gorlovka és a környékének lakói mutogatják Nyalókakirály “ajándékait” az AFP-hírügynökség riportvideoján.
https://balrad.wordpress.com/2015/08/24/tovabb-a-valcmai-atlantista-uton-vagy/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése