2015. augusztus 3., hétfő

Az orosz “RT” televíziós csatorna is megemlékezett a Donbassz fölött tavaly nyáron lelőtt maláj utasszállító tragédiájáról.

Az évfordulós megemlékezésen levetítettek egy filmet. A történésekről. Meg a hollandiai vizsgálóbizottság emberei által vélhetőleg nem nagyon fontosnak tartott holmikról. Amiket be sem gyűjtöttek a roncsok összegereblyézése közben. Mint például a pórul járt repülőgép pilótafülkéjének bal oldalának borítása. Amit Petropavlovka falunál leltek. A helybéliek.
Rossz hír szárnyakon jár! Az RT-videojának híre órák alatt eljutott a holland vizsgálóbizottságig is. Amelyet persze azonnal megnéztek. Ám a látványtól bizony a hideg víz verte ki a bölcs bizottságot. Amelynek addig papírra vetett megállapításai alapján már nemzetközi bíróság fölállítását kezdeményezték az ENSZ Bt-ben, hogy elmeszeljék Oroszországot-mint a gépet lelövő társtettest. Az állandó Bt-tag-és ennélfogva vétójoggal rendelkező- Oroszország viszont elmeszelte a kijevi javaslatot. Erre rá jött még az “RT”-n ez a film a “Csend Éve” című megemlékező műsorban. Aminek híre szárnyakon jutott el Hollandiába. És váltott ki izgalmakat a bölcs bizottság tagjai között.
Amely bölcs bizottság azzal a tiszteletteljes kéréssel fordult a televíziós csatornához, hogy segítsenek már nekik megkaparintani a felvételen látható pilótafülke-tető darabját. Meg egyéb-a helyszínem felejtett alkatrészeket. Amelyek nagyban segítenék a gép valamelyest összerakását, és a vizsgálat TISZTESSÉGES lefolytatását. (Aminek alapján már bíróság után visítoznak.) És amely vizsgálat tisztességét valamilyen oknál fogva Malajziában is sok áldozat hozzátartozója kétségbe vonja. Nem is tudni miért?

Ami lényeges: a pilótafülke borításának bal FÖLSŐ része látható-szitává lyuggatva. Márpedig ilyesmit egy föld-levegő rakéta nem tud csinálni. Mondjuk egy “BUK”!
Ilyesmire CSAK LEVEGŐ-LEVEGŐ rakéta képes! Amit egy HARCI REPÜLŐGÉPRŐL indítanak.
Talán így már érthető a holland vizsgálóbizottság izgalma, amely már éppen a pöcsétet igyekezett ráütni jelentése végére! “A ZOROSZOK VÓTAK!”
A pecsétet tartó kéz megállt félúton! Zsebkendő kell ide! Letörölni a hideg verítéket!
https://balrad.wordpress.com/2015/08/03/lelott-malaj-utasszallito-gond-van-urak-nem-is-kicsi/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése