2015. augusztus 22., szombat

Az Európában zajló NATO-hadgyakorlatok-Oroszország katonai zsarolása! MOST KÖZÖLVE LETT EGY SZIGORÚ TÉNY! A LATORSZÖVETSÉGEKKEL! NAGY BAJOTOK LESZ HA TOVÁBB FOLYTATJÁTOK!

zdrasz
Gennagyij Zjuganovnak, a KPRF elnökének nyilatkozata

Az USA, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Hollandia, Portugália, Bulgária, Olaszország, Görögország, Spanyolország és Lengyelország légierőinek és légideszant-csapatainak augusztus 15-től szeptember 13.ig Európa szerte tartó széleskörű NATO-hadgyakorlatok zajlanak amerikai generálisok irányítása alatt “Gyors Válasz” elnevezéssel több mint ötezer katona részvételével.
Ez a hadgyakorlat a hidegháborút követő időszak legnagyobb ilyen manőver Európában.
A gyakorlat időtartama és területi kterjedtsége (Németország, Olaszország, Románia és Bulgária) valamint elnevezése arra utalnak, hogy ez a ténykedés messze túlmutat egy hagyományos katonai képzésen. Ezzel egyidejűleg Litvánia területén amerikai hadgyakorlat is zajlik. És csodálatos módon, ezek a gyakorlatok időben egybeesenek az újoroszországi helyzet kiéleződésével. Ismerve a “partnerek” agresszív természetét, ez aligha lehet véletlen.
Újoroszország határain a banderista kijevi junta példátlan erőkoncentrációt hajt végre. Az ukrán fegyveres erők mintegy 65 ezer katonája, több mint 400 tankja, 2400 páncélozott járműve, 132 “Grad” vetőgépe, és több mint 800 tüzérségi lövege és aknavetője sorakozott fel. Parancsra várnak a Donyecki és a Luganszki Népköztársaság megtámadására.
Az elmúlt évben a két donbasszi népkoztársaságbékés városainak és falvainak értelmetlen bombázása zajlott. Sok-sok civil halálát, otthonok elpusztítását okozva. Mindezek hírnökei a banderisták új támadásának.
Ürügyként a fasiszták az általuk megszállt, és mint kiderült-az általuk ágyúzott-Szartanát kívánják felhasználni. Ez a módszer élénken emlékeztet a nácik piszkos trükkjeire. A NATO is hasonló módszerekkel igyekezett igazolni 1999-ben a Jugoszlávia elleni agresszióját.
Oroszország már több alkalommal felhívta a világ figyelmét arra a tényre, hogy a kijevi junta a helyzet súlyosbításán munkálkodik. Ugyanakkor a nyugati “demokráciák” is minden esetben a két donbasszi Népköztársaságra próbálják hárítani a felelősséget, és szemet hunynak az ukrán fegyveres erők háborús bűnei és emberiség ellenes rémtettei fölött.
Egyre egyértelműbb, hogy a nemzetközi jog normáira támaszkodni olyan körülmények között, amikor azokat az USA és szövetségesei lábbal tapossák!-nem lehet. Ez nem jelent békét és védelmet Újoroszországnak és lakóinak!
Oroszország vezetésének nyilatkozataiból ítélve, hazánk nem hagyja kiszolgáltatott helyzetben a Donyecki Népköztársaság és a Luganszki Népköztársaság lakosságát a banderista fasiszta bandáknak. Az Európa területén zajló NATO hadgyakorlatok a vazallus Kijevet bátorítja, azt sugallván, hogy a NATO-erejére számíthatnak a Donbassz elleni katonai kalandban. Ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy mindezek Oroszország katonai zsarolását is szolgálják.
Az Orosz Kommunista Párt határozottan elítéli a szándékos bujtogatást egy új európai háború kirobbantására. A növekvő háborús feszültségért és annak minden következményéért a felelősség az USA és az EU vezetőit, és kijevi bábjaikat terheli!
Az Orosz Kommunista Párt (KPRF) támogatja az orosz kormányt azon elhatározásában, hogy megvédje a Donyecki Népköztársaság és a Luganszki Népköztársaság oroszajkú lakosságát. Úgy itéljük meg, hogy ezen szándék határozott és következetes végrehajtásával hazánk képes lesz meggátolni a közelgő vérfürdőt.
Oroszországnak meg kell mutatnia, hogy el van szánva nemzeti érdekei és honfitársai érdekeinek megvédelmezésére, az USA és szatelitállamainak mindennemű gazdasági és katonai zsarolása ellenére.
(kprf.ru)


https://balrad.wordpress.com/2015/08/22/az-europaban-zajlo-nato-hadgyakorlatok-oroszorszag-katonai-zsarolasa/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése