Az emberek kizsákmányolására építő liberális gazdaságpolitika megbukott. Egyre több vállalkozó ismeri fel, hogy a dolgozó ember érték. Népvándorlás van, Európa megszállása zajlik, a civil szervezetek egy része politikai megrendelést teljesít.
Soltész Miklós, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke a Napi Gazdaságnak nyilatkozott a hazánkban kialakult katasztrofális helyzetről. A politikus kifejtette, hogy Európa tudatos betelepítés célpontjává vált, ami nem spontán népvándorlás, hanem egy korszerű eszközökkel szervezett, és valakik számára anyagilag is jövedelmező tevékenység: “Ez részben egy jól felépített üzlet. Nemrég jártam a déli határon, ahol életerős, húsz év körüli fiatalokat láttam a legkorszerűbb információtechnológiai eszközökkel kommunikálni. Pontosan tudják, mit akarnak, s a világhálón konzultálnak a határ menti helyzetről, a később érkezőket folyamatosan tájékoztatják. Ez tudatos betelepítés, Európa megszállása.”
A politikus szerint nagy szükség lenne arra, hogy ne csak Magyarország, hanem az Európai Unió több tagállama hajlandó legyen szembenézni a problémával. Közösen, gyorsan és hatékonyan kell fellépni a népvándorlás leállítása érdekében, de a megoldásra törekvésnek nyomát sem látni a brüsszeli bürokráciában.
A politikus szerint a mostani helyzet minden történelmi korszaktól különböző, mert bár a magyar nép alapvetően befogadó, az elmúlt évszázadok során itt otthonra lelő népcsoportok többsége azonos kultúrkörből jött, a jelenlegi népvándorlással egy számunkra idegen kultúra nyomul be Európába,
“aminek nagyon súlyos következményei lesznek nemcsak Európára, hanem az egész világra nézve. Ebbe gazdaságilag nemhogy egy ekkora méretű ország, de még egy nagyhatalom is belerokkanhat.”
Ennek ellenére, az utóbbi hetek során nem csak balliberális pártok, de egyes civil szervezetek is felszólaltak a “kirekesztés” ellen. Soltész Miklós szerint a kormány elismeri a tisztességes civil szervezetek munkáját, de probléma van “maroknyi nagyhangú” civil szervezettel, melyek egy része politikai megrendelést teljesít. A 2014-es választások utáni kormányzati kommunikáció egyre inkább arra enged következtetni, hogy a kormány egyértelműen megkülönböztetett kategóriaként kezeli azokat a civil szervezeteket, melyek nem a magyar társadalom önszerveződései, hanem idegen politikai erők célkitűzései mentén működnek, és a közeljövőben ezek eltérő bánásmódban is részesülhetnek.
Az utóbbi hónapok során számos kormánypárti politikus ismerte el, hogy a liberális gazdaságpolitika megbukott. Az elmúlt hetek történései pedig arra mutatnak rá, hogy a liberális társadalompolitika nem csak megbukott, de katasztrófa szélére sodorta a társadalom egészét. Emiatt nem csak a liberális gazdaság- és társadalompolitikát, de a liberalizmust mint eszmét lehet – és kell – bukott ideológiává nyilvánítani. Ha a kormány elkötelezett az okozott károk minimalizálása irányába, minden bizonnyal megvizsgálja, van-e olyan működő módszer, amivel más európai országok sikeresen kezelik a társadalombomlasztó erők jelentette problémát. Ráadásul a társadalomellenes erők korlátozása nem feltétlenül jár a civil szféra felszámolásával. Az alelnök becslései szerint Magyarországon tényleg minimális azon civil szervezetek száma, melyek ma külföldi ügynökként működhetnek.
” A problémás viszonyban csupán két tucat civil szervezet érintett a hatvanezerből. Utóbbiak teszik a dolgukat, míg a maroknyi nagyhangú között vannak a politikai megrendeléseket teljesítők.”
Európában van már precedens arra, hogy az állam sikeresen egyensúlyt teremthet a kiegyensúlyozott civil szféra élni hagyása és az idegen erők szolgálatában álló pszeudo-civil szervezetek kiszorítása közt. Oroszországban a külföldről támogatott civil szervezetek idegen ügynökként kell beregisztráljanak, működésüket az államhatalom célzott intézkedésekkel ellehetetleníti.
Európában mindeddig ez az egyetlen működő példa arra, hogyan tudja egy kormány megakadályozni, hogy válsághelyzetben a külföldről támogatott társadalomellenes csoportok tovább rontsák a helyzetet. Magyarország – mint a népvándorlás szerű betelepítés egyik első állomása – most épp ilyen válsághelyzet küszöbén van. Nyugat-Európa fiataljai számolhatnak azzal, hogy unokáik már egy fundamentalista iszlám kormány uralma alatt, a saria törvényei szerint kell éljenek. Hazánk a gyakorlatban is működő példát kell átvegye, és máig Európa-szerte az egyetlen működő gyakorlat a társadalomellenes liberalizmus állami erővel korlátozása.

http://hidfo.ru/2015/07/a-liberalizmus-megbukott-europa-szembe-kell-nezzen-az-elozonlessel/