2015. május 30., szombat

Világ szemetei! Maradék-Ukrajnában gyülekező!

“Izmosodot” Maradék-Ukrajna adminisztrációja. Kiváltképp Odessza-régió, Nyalókakirály szűkebb pátriája. Új Gubernátor (Kormányzó) kezdi meg jövő hónap elsejétől szolgálni a kijevi udvart!
A bebukott grúz maffiafőnök, a Soros pénzen kiokosított Döbrögi haver-Szakácsvili Miha-lesz Odessza-régió teljhatalmú ura és parancsolója.
miha
Mondjuk arról senki nem tud hogy bírna ukrán állampolgársággal ez a körözött bűnöző, de hát Az Ügy hűséges szolgálóival szemben ez nem elvárás. Márpedig Grúzia egykoron teljhatalmú Keresztapája föltétlen és lelkes szolgálója az ÜGY-nek!
Április végén megkínálták a miniszterelnök-helyettesi poszttal is, de akkor úgy nyilatkozott, hogy szándékában áll visszatérni Grúziába, folytatni a NARANCSOS ÜGY érdekében a harcot.
Azóta megorrintották a kijevi udvarban is, hogy a derék testvér utolsó lépése lenne ebben az életben az, amikor belép egykori birtokára, hiszen elfogatóparancs van életben Miha ellen Grúziában, és egyhamar nincs is kilátásban, hogy ezt anullálják a grúz hatóságok. Úgyhogy Miha marad Maradék-Ukrajnában. És ha már marad, “dolgozzon is” Az Ügy érdekében. Koszt, kvártély, apanázs+egy csomó belegelni való nyakkendő- jár a szolgálatért természetesen!https://balrad.wordpress.com/2015/05/30/vilag-szemetei-maradek-ukrajnaban-gyulekezo/


beavatás
Már föl is kenték Odessza-régió korlátlan Urát és Parancsolóját. Miha Szakácsvili fölesküdött a Gazda hűséges és sírig tartó szolgálatára.
Amerikai és ukrán zászlók előtt fogadott hűséget Nyalókakirálynak az új gubernátor, aki már holnap el is foglalja magas hivatalát Maradék-Ukrajna vészterhes déli térségében. (Transznyisztria közelsége szép jövővel nem kecsegteti a grúz maffiafőnököt, de hát most őt a parancs ottani szolgálatra szólította!)
fbo
Aki valamit is számít Maradék-Ukrajna szerte, mind igyekezett egy fénykép erejéig összeállni az új Alkirállyal. Nyalókakirály is hajlandóságot mutatott egy közös fotóra a jeles alkalomból Mihával. Vannak politikaiu elemzők, akik szerint ez a kép valószínűleg az utolsó közös foto kettejükről.
fbo
Hivatali főnöke is fotózkodott vel egy jót, mielőtt kezébe nyomták a kamrakulcsot. (A Dnyeszter-mellék okán fellépő izgalmai csillapítására egy kis rágcsálnivalót itt találhat.)
kamra


https://balrad.wordpress.com/2015/05/31/folkentek-szakacsvilit/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése