2015. május 6., szerda

Ma szócséplés lesz Minszkben

kiké
Újonckiképzés valahol a DNR területén
Donbassz ügyében ma Minszkben újabb szócséplési fordulót tart a kontaktcsoport. A Népköztársaságok képviselői részéről van mit szóvá tenni, ám Liszenko kijevi pojáca tegnap már eldörmögte Nyalókakirályék legújabb agyrémét: a miliciák lövik saját városaikat-falvaikat! No meg természetesen a valcmanista bűnbandákat.
Liszenko még arról a “tudomásukra jutott milicista provokációról” is beszámolt, miszerint a “Győzelem Napja” alkalmából Donyeckben rendezendő parádét maguk a népköztársaságiak fogják szétlőni-vérbe fojtva az egész ünneplést-hogy aztán az egészet az ártatlan ukrán haderőre kenhessék, utat nyitva ezzel az orosz megtorlásnak. De ők lám-lám!-leleplezték a szörnyű tervet! Arról mondjuk nem beszélt, hogy 152 mm-es martalóclövegeket meg önjáró nehéztüzérséget pár száz méterre hogyan aknavetőzhettek szét a népköztársaságiak?-ha azok-Kijev szerint-nincsenek is ott!
Márpedig “valakik” Avgyejevkából a mára virradó éjszaka is nem kevés alkalommal lőtték Donyeck lakókerületeit, Szpartakot, Jaszinovataját, és a donyecki repülőteret!
Dzserzsinszkből pedig Gorlovkát.
Peszkiben nem csitul a harcok hevessége. Tudják a martalócok, hogyha a milicisták teljesen elfoglalják Peszkit, Avgyejevka mindenféle népköztársasági zaklatásnak lenne kitéve. A milicisták meg tudják, hogy Peszki közelsége Donyeckhez a donbasszi főváros teljes tüzérségi tűz alatt tartását tenné lehetővé.

Délen a Novoazovszk-járásban pedig “valakik” sorozatvetőkkel lőtték Szahankát. Tegnap késő délután meg is kezdődött a falu teljes lakosságának és állatállományának evakuálása. Ma reggelre fejeződött be a művelet.
szaha1 szaha2 szaha3
Szahanka evakuálása
Szartanát és Gnutovot is “valakik” ágyúzták az éjjel.
Sirokinonál viszon meglepő csendesség honolt a tegnapi azovista irtást követően. A valcmanista brigantibanda régen szenvedett ekkora csapást, hogy majdnem száz latoregyed dőlt ki a sorból. (Hetven ugyanis olyan súlyosan károsodott, hogy róluk Valcman végleg lemondhat.)
Mindezek tetejébe komoly egyedutánpótlási gondokkal is küszködik a lembergi termőhely. Nem nagyon fűlik a környék neonáci bűnözőinek a fűbe harapás biztos lehetősége Donbasszban! Retyerutyáik tegnap már demonstráltak Lembergben, hogy a helyiekből verbuválódott banderista bűnbandát inkább helyben “foglalkoztassa” a kijevi junta, ahelyett, hogy a messzi keleti saslikgyárba küldenék őket.
https://balrad.wordpress.com/2015/05/06/ma-szocseples-lesz-minszkben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése