2015. április 7., kedd

Kitört a parasztgyalázat Kijevben!

Kitört a parasztgyalázat a kijevi helytartóságban. Ma reggel műszakkezdéskor a Verhovna Radában valamin csúfosan összemarakodtak a banditahatalom delegáltjai. (Ami egyébként nem számít különleges esetnek, mint ahogyan az sem, hogy min kapnak hajba. Általában a zsákmányon civakodnak!)
Olyannyira összemarakodtak, hogy Szenya Jacenyjuk “miniszterelnök” útját el is állták a szószék felé, és elkezdték követelni a lemondását. A Tyahnyobok dirigálta banderista neonáci “Szabadság” nevű rablógyilkos horda radabéli egyedei korrupcióval és lopással-sikkasztással vádolták meg Gázos Julcsa belsőségnagykereskedő kedvencét Jacenyjukot. (Tipikus magyar eseménysor. Tolvaj kiált rablót)
A kiakadt banderisták tényfeltáró bizottság felállítását követelték/követelik korrupcióilag, és lemondásra ösztökélik Jacenyjuk bűnözőt.
Ezzel egyidejűleg a Szvoboda hívei tábort vertek a Rada előtti téren, ahol fennhangon hirdetik Jacenyjuk galádságát. Szerintük Maradék-Ukrajna miniszterelnöki rangű banditája csak azért emeli folyamatosan a tarifákat, hogy még többet tudjon lopni.
A Verhovna Rada elé kerekített táborukban arra kapacitálják Nyalókakirály alattvalóit, hogy aláírásukkal támogassák a banderista banda követelését a korrupcióellenes bizottság létrehozására.

Aki óhajtja, itt most élő egyenesben nézheti a történéseket
Korábban már Mikola Gorgyijenko egykori számvevőszéki vezető “megdícsérte” Arszenyij Jacenyjukot mintegy 7,5 milliárd hrivnya (300 millió USA dollár) elsikkasztásáért.
https://balrad.wordpress.com/2015/04/07/kitort-a-parasztgyalazat-kijevben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése