2015. április 26., vasárnap

Csempész rafinéria: Szándékos katasztrófa helyzet


Ródosz szigete 1 Fotó - Daily Mail

Szándékosan lélekvesztőkön indítják útnak az illegális bevándorlókat az embercsempészek. – Hogy azok az esetek jó részében vagy elsüllyedjenek, vagy éppen csak a vízen maradjanak, – így a ‘szerencsétlen menekülteket’ mindenképpen ki kelljen menteniük az európai hatóságoknak, – (vagy akármilyen hadi, vagy kereskedelmi hajónak), – a nemzetközi jog szerint.

Hatalmas üzlet az embercsempészet egyeseknek. – Egy illegális bevándorlón több 10 ezer, de van, hogy több millió forintnak megfelelő összeget keresnek. – Csak egy nagy problémájuk van a csempészeknek; a menekülteket a pénzükért cserébe mindenképpen el kell juttatniuk Európa partjaira.
Ennek a legbiztosabb módja az, – ha maguk az európaiak teszik partra, az eleddig csempészek által fuvarozott menekülteket, egy látszólagosan véletlen, de valójában, – szándékosan előidézett katasztrófa, hajótörés után.
Szándékosan előidézett hajótörésNem semmi rafinéria. Többször megtörtént már, (sőt, a gyanú szerint rendszeresen ez történik), – hogy a hajótöréseket maguk az embercsempészek okozták szándékosan, – hogy a ‘szerencsétlen menekülteket’ mindenképpen ki kelljen menteniük az európai hatóságoknak. – Néhány ilyen eset után, már azokról a lélekvesztőkről és ócska bárkákról is menteni kezdték az európaiak az illegális bevándorlókat, – amelyek még úgy-ahogy a vízen úsztak. – Hiszen ki tudja mikor borulnak föl, – mikor kapnak léket, süllyednek el.
Csoda-e hát, hogy egyre több áldozatot követel a Földközi-tenger? Nagyon elszaladt már a csempészekkel a ló.
Aljas pénzvágyból előre megfontolt szándékkal a nemzetközi jogra és a humanitárius érzésekre számítanak,- s a jelek szerint sikerrel.
Ez már bevett módszerükké vált az embercsempészeknek, – s nagy valószínűséggel az illegális bevándorlóknak is elmondják, hogy arra megy ki a játék, hogy kimentsék őket. – Ezért elmondható tehát, – hogy mind a csempészek, mind az illegális bevándorlók, visszaélnek a nemzetközi joggal.
Persze nyilvánvalóan történnek véletlen szerencsétlenségek is, hiszen a hajózás veszélyes üzem, – ám ennyi hajótörés, – borulás, s léket kapás, – már nem nevezhető véletlennek. – Nem beszélve arról, hogy a bevándorlók tanúvallomásai is bizonyítják a szándékosan előidézett katasztrófák tényét.
Ródosz
Nos, – nem tudjuk hogy az egyre komolyabb tömegkatasztrófák okozása, s a visszaélés a nemzetközi joggal, – besorolható-e a háborús bűncselekmények kategóriájába, – az azonban biztos, hogy a tömeges halálokok előidézése a legsúlyosabb bűn, sőt már terrorizmusnak vehető rengeteg áldozattal, – amiért egy normális országban, minimum halálbüntetés jár.
Éppen ezért már maga az a tény, hogy valaki embercsempész, – elegendő oknak kell lennie a legsúlyosabb büntetéshez, – akár a kábítószer-kereskedők, vagy drogcsempészek ügyében. – Ahogy ez már törvényes is Dél-Ázsia egyes országaiban, pl. Indonéziában, – ahol az elkövetkező napokban 9 drogcsempészt végeznek ki.
Az embercsempészekkel szemben ezért tehát a legkeményebben kell eljárniuk az általuk célba vett európai országok hatóságainak.
Ródosz szigete 2 Fotó - Daily Mail
Ródosz szigete 2 Fotó – Daily Mail
Ródosz szigete Fotó - Daily Mail
Ródosz szigete Fotó – Daily Mail
A múlt heti majd 1000 áldozatot követelő katasztrófa helyszíne közelében - Málta, Valletta - Daily Mail
A múlt heti majd 1000 áldozatot követelő katasztrófa helyszíne közelében – Málta, Valletta – Fotó: Daily Mail
A Daily Mail térképe a Földközi-tengeren történő bevándorlásról, s a kanári szigetek, Atlanti -óceán nem is szerepel a térképen
A Daily Mail térképe a Földközi-tengeren történő bevándorlásról, de még a Kanári szigetek, s az Atlanti -óceán nem is szerepelnek a térképen.
Bornemissza János

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése