A MÁSODPILÓTA A KAPITÁNNYAL VESZETT ÖSSZE
Tiszta hazugság az, hogy a másodpilóta öngyilkos akart lenni és hogy nagyon súlyos depressziós volt. Ezt különben is a Lufthansa cáfolta!
Ilyen állapotú ember eleve nem is lehet pilóta és mégis minden hírben ezt hazudják. Miért titkolják a kapitány nevét, képét és ismertetőit? Itt van a kutya elásva! A hírekben még a nevét sem mutatják és a Lufthansa vezetői sem hozták szóba. Minden német és külföldi sajtó hallgat erről az ügyről. Amíg nem látjuk a pofáját, addig a származását sem találgathatjuk..El fog telini idő, amikor valaki meg fog szólalni a kapitányról, az biztos. Miért titkos a kapitány kiléte? Ezt a hazai műsorok sem teszik föl!
A FEKETEDOBOZ HAZUGSÁG
A francia ügyész azokat a hazugságokat mondta, amivel megbízták! A fekete doboz két részből áll. Egyik fele a pilótakabin hangjait rögzíti, a másik része a gép műszaki műszer adatait rögzíti. Egy ilyen fekete doboz 25 órányi adatot képes rögzíteni. Valójában egy ilyen repülés, mint ami volt 2-3 óra, ennek a teljes anyaga megvan, de most azt hazudták, hogy a gép műszaki adatai "elvesztek". S kitalálták a másodpilóta meséjét, hogy bűnbaknak tegyék meg. Valójában ezek a vizsgálók hallották hogy a két pilóta min veszekedett és a másodpilóta kivágta a kapitányt az ajtón, de ekkor már a gépet nem tudta irányítani. Kép: a gép fekete doboza

KIK VIZSGÁLTÁK  MEG A FEKETE DOBOZT?
Mivel nagyjelentőségű ügyről van szó, nem mindegy hogy kik hallgatták meg a dobozból vett hangfelvételeket? Csak a hatóságok? Repülési szakemberek, akik független vizsgálók voltak? Vagy ott volt a Lufthansa képviselője is? Vagy az egészet csak a "Csarlik" vizsgálták? Ez utóbbi föltételezésünk nagyon valószínű.
Mindezekről a nagyon lényeges dolgokról hallgatnak a hírekben. Ráadásul meggyalázzák a hozzátartozók emlékét is, mert nekik most azt kéne hinni, hogy egy őrült pilóta, öngyilkossági szándékkal vezette a hegynek a gépet....Ki az a hülye, aki ezt lehiszi?  Ezek a bűnöző hazudozók még a logikát is figyelmen kívül hagyják, hiszen arra nem adnak magyarázatiot, hogy a pilóta miért ment ki a kabinból, egy ilyen rövid repülési út alatt? Nevetséges az a mese, hogy dörömbölt a kapitány, hiszen ő  előzőleg összeveszett a másodpilótával, aki őt kizárta a kabinból. Kiváncsian várjuk, hogy meddig titkolják a repülő kapitányának a kilétét, előéletét, származását, kinézetét, vallását?


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/legvadabb-hazugs%C3%A1gokat-mondj%C3%A1k-n%C3%A9met-rep%C3%BCl%C5%91balesetr%C5%91l


ŐRÜLT BETEGNEK ÁLLÍTJÁK BE A MÁSODPILÓTÁT

A GÉP KAPITÁNYÁRÓL TOVÁBBRA IS HALLGATNAK
A Lufthansa szóvivője megerősítette, a következő felvételi eljárások vannak a pilótáiknál mielőtt repülhetnek:
1. Alapvető szakmai vizsga a Német Űrkutatási Központban (DLR) - Ezek különböző ismeretek tesztek.
2. A kapitány kiválasztását két pszichológus végzi, ezeknek a DLR a cég végzettsége van (szerepet játszik ebben a veszély helyzeteket, mentális tréning, stb.)
3. Egészségügyi alkalmassági vizsgálat a repülőorvos részéről. (DW, német oldal részlet)

MIÉRT REPÜLT A GÉP A HEGYNEK?
Ezt a kérdést tette föl az amerikai Huffpost, de nem tudtak rá válaszolni. Azzal jöttek elő, hogy a másodpilótának mintegy 600 óra repülési ideje volt, de a gép kapitánya már 6000 órát repült. Idézzük:” a német média csak "Patrick S. " -nek nevezi a kapitányt, összhangban a szokásos gyakorlattal. (huffpost, részlet) Micsoda hazugság! Ebből is látható, hogy a kapitány vagy zsidó vagy néger vagy valami színesbőrű lehetett...A zsidó lap miért nem kérdezi, hogy miért nincs kép a kapitányról? A francia ügyész elszólta magát, amikor a pilóták vallásáról és származásáról szólt!
„CSARLISODNAK” A HÍREK
A Germanwings-szerencsétlenség további részleteit derítette ki a német Bild című bulvárlap. Azt írják: a Barcelonából Düsseldorfba tartó gép kapitánya, aki nem tudott visszatérni a pilótakabinba, megpróbálta baltával betörni az ajtót, és megakadályozni a katasztrófát.A Focus hírmagazin az online kiadásában arról írt pénteken, hogy a fiatalember lakásában különböző tárgyakat és iratokat foglaltak le, köztük "valami nagyon fontos, döntő jelentőségű" dolgot. (ATV, részlet)
Ezek szerint a pilótafülkéből kilökött kapitány a gép belsejében – az utasok szeme láttára – talált egy kisbaltát, amivel elkezdte vagdosni a fülke ajtaját. Ki az a hülye, aki ezt elhiszi?
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/lebuktak-%E2%80%9Ecsarlis%E2%80%9D-hazudoz%C3%B3k



Csarlik azonnal lebuktak, amikor a másodpilótát tették meg bűnbaknak. A francia ügyész és az FBI rögtön kijelentette, hogy nem terror esemény történt. Ezzel szemben új fejleményeket csináltak....

MIÉRT HALLGATNAK A GÉP KAPITÁNYÁRÓL Patrick Sonderheimer-ről?  (germanwings)

ISZLÁMISTA VOLT A MÁSODPILÓTA?
Egy német oldal, amire sok más oldal is hivatkozik, azt mutatja, hogy a másodpilóta a közeli mecsetbe járt és az Iszlám Állam támogatója volt....Így már tökéletes mesét találtak ki. Ezt is az USA-ban főzték ki. Az oldalon a kép, amikor a nyomozók elviszik a pilóta lakásáról a számítógépet. Amin persze ott vannak az iszlám kapcsolatok. Ez éppen olyan mint az ÁVH Rákosi idejében. Ha a parasztoknál, kulákoknál házkutatást tatottak, akkor a szekrénybe elrejtve mindig találtak egy pisztolyt....
Érdemes megnézni a képet közlő, hirtelen gyorsan csinált blog gyanús címét....Ezek ennyire hülyének nézik az embereket. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy ez valóban  a pilóta PC-je. De ha az ővé is volt, azonnal rárakhattak ilyen tartalmú anyagokat.


Úgy tünik, hogy a megveszett Csarlik óránként újabb és újabb hazugságokat találnak ki
.

Kép:telegraph a másodpilótáról, 2013-ban a Lufthansa maratoni futásán

EGYRE VADABB MESÉKET TALÁLNAK KI A „CSARLIK”
HOGY IS VAN EZ?
Beszáll a gépbe a másodpilóta teljesen beteg, agyilag rossz állapotban és ezt a gép kapitánya nem veszi észre rajta? Nem vette észre a kapitány hogy a társa repülés vezetésére teljesen alkalmatlan? Mit szól ehhez a Lufthansa? Mert ezzel a vad hazugsággal a Lufthansa céget támadják meg!
AKI KERES AZ TALÁL
Egy összetépett orvosi papírt találtak a nyomozók a Germanwings-gépet szándékosan elpusztító másodpilóta, Andreas Lubitz lakásában a csütörtöki házkutatás során - közölte a német ügyészség pénteken. A papír éppen keddre szólt, aznapra, amikor lezuhant a Barcelonából Düsseldorfba tartó járat, 150 emberrel a fedélzetén. Lubitznak tehát nem szabadott volna az orvosok szerint dolgoznia, ő mégis felszállt a géppel, a légitársaság előtt pedig elhallgatta a dokumentum létezését. Búcsúlevelet azonban nem találtak a nyomozók - írja a német média. Andreas Lubitzot így most hivatalosan is azzal gyanúsítják, hogy szándékosan vezette a repülőgépet a francia Alpoknak. (HVG, részlet)

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/leg%C3%BAjabb-csarlis-hazugs%C3%A1g



Egy amerikai bulvároldal a Bustle már eljutott odáig, hogy azzal kezdi, hogy ki volt Patrick Sonderheimer, a gép kapitánya, de ők is csak találgatnak, mert a kapitány kilétét titokban tartják. A másodpilótáról tömegével érkeznek a képek, de a kapittányról semmi! Kép:telegrap képe a másodpilótáról, google



http://amagyaroldal.hu/hirek/content/agyonhallgatj%C3%A1k-g%C3%A9p-kapit%C3%A1ny%C3%A1t-patrick-sonderheimert