2015. február 11., szerda

Újrarajzolt térkép jelent meg Amerikában

Andreja Antonyiscsak valcmanista “képviselő” ma a kijevi radában egyből gyászhírrel sokkolta amúgy sem virágos hangulatú falkatársait.
“Igor Volszkij a “Lvov” zászlóalj hős parancsnoka tegnap este másodmagával hősi halált halt Donbasszban. Autójuk aknára futott. A vele együtt meghalt személy Dmitrij Zagarija a Lemberg-régió belügyi hivatalának vezetője.”-ismertette a a két főlator pusztulásának tényét könnyeivel küszködve a valcmanista lotyó!
Ezzel a két martalócvezérrel együtt tegnap Donbasszban négy hiénafőnök harapott fűbe.
A gyjebalcevoi katlanból viszont néhány “pribékparancsnoknak” sikerült kimenekülni. A rájuk bízott hordák egyedei meg pusztulnak halomra, főnökeikre várva. Néhány fogságba esett nyomorult baka nem is hallott róla, hogy körbe vannak zárva! Mindig csak azt hallották, hogy ki kell tartani, közel a segítség! (Mint Sztálingrádnál!) Amikor aztán rájönnek hogy itt a vég, mindent hátrahagyva inalnak, ki merre lát!
Mindeközben viszont Amerikában a National Geografic magazinban egy merőben új felfogású, realisztikus-fururisztikus térkép jelent meg! A kijevi udvar a fogát csikorgatja dühében, és az Ukrán NG máris a térkép visszavonását követeli.
nathttps://balrad.wordpress.com/2015/02/11/ujrarajzolt-terkep-jelent-meg-amerikaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése