2015. február 17., kedd

"Magyarország egyre jobban teljesít" Annyira jól nyal az irányított vezetése, hogy a Káin bélyegét az egész nemzet feláldozásával is fel képesek venni

Megfutamodtak az amerikaiak, és minket küldenek golyófogónak - nagyjából így lehet összefoglalni a kormány nagyvilági szerepvállalásainak újabb felvonását. Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szerint "Magyarország mérlegeli, hogy katonailag részt vesz az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni fellépésben". A kormány valamilyen érthetetlen oknál fogva intervencionalista politikát folytatna Észak-Afrikában, miközben a honvédelem Magyarország határait sem tudja biztosítani.
Hídfő.net.ru | Németh Zsolt
Az Iszlám Államnak nevezett nemzetközi zsoldoshálózat 21 egyiptomi állampolgárt végzett ki Líbiában, - abban az országban, ami egy sajátos politikai rendszernek, a Dzsamahirijának köszönhetően Afrika leggazdagabb országa volt, egészen addig, amíg a szintén intervencionalista politikát folytató amerikaiak ki nem gondolták, hogy az afrikaiaknak is olyan rendszer kell, ami már Európában és Észak-Amerikában sem vált be. A demokráciaépítésnek keresztelt folyamat az ország infrastruktúrájának megsemmisítéséhez, aranytartalékának elhordásához, majd az amerikaiak által gondoson őrzött olajkutakat leszámítva teljes anarchiához vezetett. Egészen tavaly október végéig, mikor is az amerikaiak evakuálni kezdték a nagykövetség dolgozóinak családjait, és a jelen lévő amerikai cégek alkalmazottait az elmérgesedő polgárháború miatt.
Az Orbán-kormány most a kereszténység védelmére hivatkozva küldhet katonákat az anarchiába süllyedt, de olajban gazdag észak-afrikai országba. Amivel az amerikaiak nem birkóznak meg, azt a Visegrádi Négyek közös erővel megoldják? Németh szerint a visegrádi országok (V4) közös fellépése növelné e szándék hatékonyságát. "Amennyiben partnereink is így reagálnak rá, erre a területre is kiterjedhet az együttműködés". Tehát kormánykörökben valaki úgy gondolja, Magyarország annyira jól teljesít, már fölösleges katonai erőnk van arra, hogy a világ különböző részein olaj reményében beavatkozzunk.
Ezzel hazánk NATO tagsága egy igen veszélyes ponthoz érkezett el. Nem elég, hogy magyar katonák vannak a balti régióban, bevonnak minket az ukrán háborúba, most pedig egy újabb, észak-afrikai országban is bekerülnénk a konfliktus-zónába. Reméljük, Washingtonnak nem áll szándékában, hogy a magyar katonák Kína és Tajvan közt is megjelenjenek.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/17/magyarorszag-egyre-jobban-teljesit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése