2015. február 23., hétfő

Donbassz: innen folytatódik…

grá
Tüzérségi párbajoktól volt hangos a mára virradó éjszaka a Donyec-medence fővárosa körül.
Avgyejevka valcmanista latortüzérsége nem tüdott nyugodni ezen az éjszakán sem. Hát folyamatosan bombázták Makejevkát, Jaszinovataját és persze Donyecket. Volt is meglepetésük a pribékeknek, amikor a népköztársaságiak visszaszóltak.
enni
Gyjebalcevo. Látkép felszabadulás után
Gorlovkában már meg sem lepődtek a latorbombázáson. Csak az irányán. Mára virradóan a (Клебан-Бык в Константиновск)Konsztantyinovszk-járásbéli Kleban-Bük irányából lőtték a várost Valcman martalócai.
A donyecki repülőtér ellen is megkísérltek mára virradóan egy újabb attakot a martalócok. Azt érték el vele, hogy a milicisták rájuk förmedtek hajnalban: ideje lenne már a latortetemeket eltakarítaniuk a környékről, mert lassan kezd enyhülni a téli fagy.
(Водяное)Vodjanoje és (Пески)Peszki vidékén egész éjjel csetepaték zajlottak.
tak
A Harkov-Luhanszk autópályán egész éjjel nagy volt az egyirányú forgalom. Juntaerők konvojai tartanak Donbassz FELÉ!
Liszenko kijevben megint Maradék-Ukrajnára fenekedő szörnyűséges orosz ármádiát látott beözönleni Donbasszba. Már nem csak “lábon” érkezik az orosz hadsereg, hanem vasúti szerelvényszám árad feltartóztathatatlanul. Liszenko szerint.
tér
DNR hírszerzési jelentések szerint a kijevi udvar nagyszabású terrorakciókat készít elő Harkovban, Herszonban, Nyikolajevban, Zaporozzsjéban, Odesszában és Dnyepropetrovszkban. A cél, hogy a térségek lakosságát az “orosz lázadók” ellen hangolják. Ebbe a képbe illik bele a tegnapi harkovi muri is, amelynek kivitelezésétől a harkovi partizánok elhatárolták magukat.

Sirokino környékén aggódnak az “azovisták”! Kikezdtek tegnap a népköztársaságiakkal, azok meg felvették a kesztyűt. Reggelre Kolomojszkij “Benya” zsoldkifizető bankszámláján rajtamaradt majd ötven bérgyilkosának havi apanázsa.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/23/donbassz-innen-folytatodik/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése