2015. január 15., csütörtök

Soros György pénzeli az álcivil csoportokat, de a gittet Bajnai rágja

Elismerte az Együtt-PM országgyűlési képviselője, Szelényi Zsuzsa, hogy az egyik tanácsadójának felesége jelentette be a január 2-ára szervezett, a sajtóban civil megmozdulásként bemutatott kormányellenes demonstrációt. A Magyar Nemzet információi szerint a magánnyugdíj-pénztárak megszüntetése elleni, szintén civil tüntetésként tálalt demonstrációt Vajda Zoltán, az Együtt-PM önkormányzati képviselője szervezte, az internetadó elleni tüntetést pedig Gurmai Zita MSZP-s politikus fia.
Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője megerősítette, hogy a Budapesten zajló tüntetések egyáltalán nem civil megmozdulások, és egyben javasolta is, hogy egy új törvényt kell hozni az álcivil megmozdulások anyagi hátterének ellenőrzésére. Az MNO információi szerint a Bajnai Gordonhoz közel álló civil szervezeteket Soros György pénzeli, aki egyben közvetlen anyagi támogatója annak a "Human Right First" nevű amerikai alapítványnak is, amely javaslatokat tett az Obama-adminisztrációnak arra vonatkozóan, hogy kezdjen el támogatni magyarországi "civil" szervezeteket, mert az Orbán-kormány miatt veszélyben a demokrácia.
A demokrácia olyannyira veszélyben volt Magyarországon, hogy Bajnai Gordon meghívást kapott a Bilderberg-csoport 2014. május 29-én, Koppenhágában tartott konferenciájára, ahol ígéretet kapott arra vonatkozóan, hogy az európai baloldali sajtó támogatni fogja a magyarországi kormány megdöntését, és a radikális atlantista pártok kormányra jutását.
Hídfő.net.ru | Bajnai Gordon
Az információt ugyan senki nem erősítette meg és névtelen forrásokra hivatkozva terjedt a sajtóban, az utána történtek ennek ellenére mind alátámasztják ezt a híresztelést. A német és francia baloldali sajtó tavaly az év második felében napi szinten hozta a magyarországi kormányt kritizáló publicisztikákat. A Libération francia napilap egy alkalommal azt terjesztette, hogy a kormány életveszélyesen megfenyegette az RTL-Group igazgatóját, aki azóta kénytelen testőrrel járni.
Bajnai Gordon a Bilderberg-konferenciát követően cinikus választ adott a sajtó erre vonatkozó kérdéseire, és bejelentette, hogy Koppenhágában csak a gittet rágta. Azt követően a hazai liberális sajtó is az ott elhangzottaknak megfelelően járt el, és karaktergyilkosságok sorozatát hajtották végre kormánytisztviselők ellen. Az Index.hu liberális sajtóorgánum karaktergyilkosságot próbált végrehajtani a külügyminiszter ellen, közvetlen az előtt, hogy Szijjártó Péter Washingtonba látogatott, és ott kiderült, hogy az amerikai külügy nem fogadja őt külügyminiszteri szinten, vagyis Washington nem fogadja el a magyar külügyminiszter személyét.
A történtek azt mutatják, hogy nem csak a kormányellenes tüntetések nem civilek, de a hazai sajtó aktívan közreműködik abban, hogy Magyarországon Bajnai Gordon rágja a gittet a Bilderberg-csoportnak. Ha a civil megmozdulások hátterét ki kell vizsgálni, azt is elkerülhetetlenné válhat leellenőrizni, hogyan lehet az, hogy a magyarországi fővonalú média ilyen nyíltan együttműködik az amerikai külüggyel. Ha az egyik legnagyobb magyarországi sajtóorgánum Washington szolgálatában áll, az - függetlenül attól, hogy éppen ki van kormányon - fokozott biztonsági kockázatot jelent a mindenkori magyar kormány számára.


http://www.hidfo.net.ru/2015/01/15/soros-gyorgy-penzeli-az-alcivil-csoportokat-de-gittet-bajnai-ragja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése