mil
Ezzel kapcsolatban a két Népköztársaság képviselői közös nyilatkozatban jelentették be: amennyiben a megszálló kijevi csapatok öt napon belül nem fejezik be saját nehézfegyverzetük hasonló módon történő visszavonását, a Népköztársaságok nehézfegyverei “visszatérnek”!
Hihetetlennek tűnő dolog, de igaz: Gyjebalcsevo környékén a “Tocska – U” rakétákat és új tankokat, és BTR – páncélosokat vonultatott fel a martalóchad!
Ráadásul ma hajnalban aknavetőkkel kezdték lőni a Gyebalcsevo – környéki feltételezett milicista állásokat – de hát azok nincsenek is!
Donyeck egy nyugodt éjszakán van túl. Ám reggel fél nyolckor megelevenedett az élet. Nyalókakirály latorhada kíváncsiskodni kezdett. A levegőből. A veszámoló szerint nyüzsögtek a levegőben a beszpilotnyikov – azaz pilóta nélküli felderítő “döngicsék”. Igazi reggeli “kacsavadászat” zajlott Donyeck és repülőtere fölött.Fél tucatnyi ilyen “madárkát” szedtek le a milicisták.
Luhanszk környékén – pontosabban meg nem nem nevezett helyen – mára virradóan a népköztársaságiak egy rajtaütés során felszámoltak egy valcmanista felderítő csoportot. Tucatnyi lator harapott a fűbe.
Mariupolnál Nyalókakirály martalócai a tengerpart elaknásításával foglalkoznak, és a város körül éjjel – nappal teljes erőbedobással védelmi állások százait építik.
akn1 akn2


https://balrad.wordpress.com/2014/12/16/jelentes-donbasszbol/