A liberális sajtóban szemmel látható zavarodottságot okozott a mai tüntetés tudósítása, miután láthatóan kevesen gyűltek össze az eddigi legnagyobb, összevont tüntetésnek beharangozott megmozdulásra. A kezdés előtti percekben alig néhány száz ember ácsorgott Budapesten a József Nádor téren. Mikor a beszédek megkezdődtek, a tömeg akkor sem töltötte ki a teret, a gyülekezet igencsak foghíjasnak látszott, és a liberális sajtó is vonakodott távlati fotókat közölni arról. A kezdés után egy-két órával az Index már több ezres tömegről beszélt. Ugyanakkor a leközölt sajtófotókon gyakorlatilag lehetetlen kétszáz embernél többet összeszámolni. Ha figyelmen kívül hagyjuk az optikai csalódást, amit az okoz, hogy sok ember van egy helyen, alig néhány száz fős tüntetésről beszélhetünk.

Ennyi maradt az internetadó elleni tüntetés harmincezres megmozdulásából - a következő tüntetésekre már minden alkalommal egyre kevesebb ember ment el, mivel egyértelművé vált, hogy a sajtó azt EU-párti propagandára és oroszellenes propagandára használja fel, a kormánykritika pedig csak abban a viszonylatban érdekli őket, hogy amellé oda lehessen tenni az uniós zászlót. A mai budapesti tüntetés az utóbbi napok történései alapján egy előre borítékolható vereség volt, végül már a liberális sajtó is felhagyott a reklámozásával.
A liberális sajtóorgánumok tudósításain emellett élőben megfigyelhető volt a trauma, amit az okozott, hogy ennyire kevés ember ment ki a tüntetésre: kapkodott, hevenyészett tudósítások jelentek meg, gyakorlatilag minden harmadik sorban szóismétlésekkel, elütésekkel. A zavarodottságot már akkor meg lehetett figyelni, amikor hazafiak egy csoportja "megzavarta" a tüntetést. "Megjelent Budaházy György is megjelent a tömegben" - dadogta a liberális sajtó. A HVG először leközölte, hogy Budaházy is megjelent a tüntetésen, teljesen tárgyilagos hangnemben, - a kezdeti zavarodottságban ugyanis reménykedhettek, hogy a jobboldal bekapcsolódik az uniópárti tüntetésekbe. Percekkel később a csalódottság megtette a hatását, egy másik sajtóorgánumon, az Indexen már az jelent meg, hogy Budaházyék Árpád-sávos és EU-NEM zászlóval mentek be az uniópárti tüntetés közepébe. Ebben a tudósításban már úgy lett tálalva a történés, hogy a tömeg füttyszóval kiabálva fogadta őket, emellett "nácik haza" és "provokáció" felkiáltásokkal.

Valóban provokációnak lehet nevezni a történteket? Dehogy lehet. Az Árpád-sávos zászló a magyar nép sajátja, akkor és ott jelenik meg, ahová a magyarok elviszik. Ellenben az uniós zászló egy nemzetközi szervezet zászlaja, a magyar néphez annyi köze van, hogy voltak politikusok, akik aláírták a csatlakozási szerződést. Az Árpád-sáv történelmi hagyaték, az uniós zászló megítélése viszont külpolitikai véleménynyilvánítás kérdése. Mivel a tüntetések célja a kormány elleni demonstrálás, akár meg is fért volna a kettő egymás mellett. Az egyetlen dolog, amiért nem fért meg, az, hogy a tüntetések a nemzetközi sajtó számára lettek szervezve; a nyugati sajtó azt akarja mutatni, hogy a kormány ellen EU-barát tüntetések szerveződnek. Így minden ezzel ellentétes megnyilvánulás belerondít a képbe, a provokátorok azonnal kifütyülték őket. A rendőrség közleménye szerint pedig Budaházyékat a szervezők kérésére "távolították el" a tömegből, vagyis a szervezők célja egyértelműen az volt, hogy EU-ellenes jelkép ne jelenhessen meg a fotókon a nemzetközi sajtóban.
Tehát nem valós provokációról volt szó, hanem arról, hogy a tüntetés szervezői külpolitikai nézeteik alapján diszkriminálták a tüntetők egy részét.
A Kossuth térre átvonulás után már megfigyelhetőek a valós provokációk is: a tüntetők "tömegéből" (a csoportjából szó ilyen kis létszámnál helyénvalóbb lenne) sörösüveggel dobálták a rendőröket, narancsokat dobáltak, a provokátorok kötekedésbe is kezdtek, hogy az összeütközést kiprovokálják. Valamit mégis csak fel kell mutatni a nyugati sajtónak. Paprikasprayt kellett alkalmazni az első sorba tolakodó agresszívabb személyek miatt, ennyit végül sikerült elérni, de mostanra alig száz ember van a téren, így kijelenthető, hogy ez a mai mutatvány sem sikerült. A mai nap hősei azon honfitársaink, akik mindvégig provokációknak voltak kitéve, de állták a sarat, és fegyelmezettségükkel megakadályozták, hogy a nyugatbarát felforgatók elérjék a céljukat. Kormányok jönnek-mennek, de ők a kormány és ellenzék politikai játszmáitól függetlenül, mindvégig kitartanak.

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/16/liberalizmusnak-nincs-mozgosito-ereje



Szóra sem érdemes!

Még az eddig fennhéjázó liberális sajtó is gondban volt a tudósítással kapcsolatban, mivel szinte nem volt miről. Néhány száz atlantista provokatív közeg jelent meg és a számuk az estébe nyúlóan sem gyarapodott. A legnagyobb hír - számunkra,  Budaházy Gyuriék megjelenése volt - EU-NEM zászlókkal - amit nem közvetíthettek a nyugatcsahosok, mert az hogy nézett volna már ki, hiszen nem ezt rendelték meg Nyugatról. Tehát elbukott egyelőre a neovörös-forradalom! Tisztelet Budaházyéknak, hogy nem ültek fel a "felkínált lehetőségnek" és a maguk ésszerű, nagyon jó módján akadályozták meg a liberális médiavihart. Összecsapások nélkül (a rendőrökkel) - mert ez kellett volna a nyugati sajtónak igazán, mint kormányellenes kezdet. Mert a médiára alapozták volna a tömegek utcáravitelét - köztük az ütőképesnek titulált liberális fogalomterminálban az ultra-jobboldalt - és akkor elszabadulhatott volna a liberális pokol. De nem ez történt! Talán az emberek -végre - józan gondolkodása és az Ukrajnából leszűrt tapasztalatok hatottak ellen az atlantista mozgósításra.



Kitartás, Hazafiak! Ez nem a mi "forradalmunk"...
Köszönet minden hazafias médiának, akik kellő tájékoztatást adtak a valódi célokról ezen provokációk témájában és nem engedték illetve fegyelmezettségre intették a hazafias erőket. Igazi összefogásnak és katonai erénynek számítjuk a megelőző csapások ezen vállfaját is. Ha a későbbiekben is a fegyelmezettség ezen színtje marad - sőt fokozódik, akkor nagy dolgokra vagyunk még hivatottak hazánk és nemzetünk igazságosságában és szabadságában!
Természetesen tovább figyeljük a felforgatók tevékenységét, egy percre sem veszítve szem elől a gonoszt... mindnyájunk épülésére.


Várhegyi Kálmán



Kedd este lezajlott az idei esztendő utolsó “nagy” rendszerváltó pesti bulija. Megosztott erőkkel, hiszen a törzsgárda egyik része hanukázással volt lekötve. (Majd a legközelebbi, jövő év január másodikára meghirdetett nyitóbulin már ők is ott lesznek.)
nhh14
Voltak tegnap este néhány ezren, akik az EU – ért vannak megbolondulva. Emiatt aztán közülük jó néhányan még a kivezényelt rohamrendőröktől sem rettentek meg. Hogy elszántságukat a forralt bor meg a fű milyen mértékben táplálta? – nem tudni!
Szóval a szokásos kreatúra szerint lezajlott a József nádor téren hecceléssel induló, a Parlamentnél pedig rendőrökkel ingerkedésben végződő hétköznap esti szórakozás.
Korántsem verődött össze annyi hova hátrálni már nem tudó, mint ahányat a szervezők szerettek volna, de hát kissé odafigyelősebb szervezéssel elkerülhették volna az első hanukagyertya – gyújtó murit, és akkor többen is lehettek volna. Ráadásul Budaházy is bekavart a számításaikba, és paca keletkezett a liberális piktúrán – de hát a rendőrség idejében elmaszatolta a jelenséget.
Pedig amúgy ügyesen elő volt ám készítve a dolog! Többségében jogos szociális jelszavak, és közfelháborodásra okot adó botrányok köré fonták az EU – imádatot a szervezők. Csak hát éppen azok nem (vagy csak maroknyian) vettek részt az Orbándöntő összejövetelen, akik miatt a szociális jelszavakat kitalálták. A fene tudja miért nem voltak ott a lenyomorított nincstelenek? – a kilakoltatásukra rettegve várók? – a Karácsony fényeit messziről, a fagyoskodásból korgó gyomorral rongyokba burkolt irigykedve figyelők. Mert azok tényleg hiányoztak. Pedig hát állítólag – főnént – miattuk volt ez a kavarás.
De lehetett ott viszont néhány pedofil hajlamú egyed, mert a Kossuth téren összekreált Betlehemből eltűnt a Kisjézus. Máriát és Józsefet ott hagyták, ám a Kisdednek nyoma veszett.
Lehetséges, hogy az egyik HITSZÓNK – Haszonleső Iványi Gábor – sejthetett valamit a történésről, mert belefogott, és bele is kavarodott egy meglehetősen zavaros bibliai párhuzamba, amelyben a napkeleti bölcsek és a gyermekgyilkos Heródes a keleti nyitással és a NAV-vezetőkkel keveredik, a vezetők pedig tömjént, mirhát és aranyat szereznek.
A végén Iványi egyfajta hitvallásra kérte a jelenlévőket olyan kérdésekkel, hogy “hiszitek-e, hogy a korrupció meggátolható”, “hiszitek-e, hogy nem lesz mindig éjszak ott, ahol szorongatás van”. A tüntetők egy része válaszolt a kérdésekre “hisszük” felkiáltással.
Ám a leggyönyörűbb hitvallásról mégis az amerikai akasztófavirág McCaint dicsőítő “transzparens” árulkodott! A dagadtképű hiéna tán’ még mindig álmatlanul forgolódik hencserén az örömtől. Világgá is röptette személyes fb. profilján az őt dicsőítő pesti tablót.
Egyszóval felemásra sikeredett a tegnap esti pesti örömködés! Orbán mindettől függetlenül nem lehet nyugodt! McCain “fölbukkanása” hírére van oka aggódni! Az ördög nem alszik!
Orbán számára megnyugvást csak az jelenthet pillanatnyilag, hogy a VALÓDI VESZÉLY! – A NÉP! – az még nem igazán tette “tiszteletét” a Kossuth – téren!
Addig, amíg túlnyomórészt a pesti slepp űzi az unalmat néhány este a birtok előtt, izgalomra nincs komoly oka!
nhh1 nhh2
vér
nhh3 nhh4 nhh6 nhh7 nhh8 nhh9 nhh10 nhh11nhh12nhh13


https://balrad.wordpress.com/2014/12/17/megvolt-a-veres-evzaro-buli/