A címben föltett kérdésre a választ mi sem tudjuk, de addig is hivatalos adatoknak próbáltunk utána járni. Meg kell mondanunk, nem nagy sikerrel. Várjuk illetékesék válaszát arra, hogy a zsidóságot miért nem lehet megszámolni? A kérdés annál is fontosabb, hiszen a zsidó szervezetek – főleg az utóbbi időkben – hatalmas milliárdokat csaltak el állami és közpénzekből, amelyekről a sajtó mindig tájékoztatott, de a csalók, a lopók, a sikkasztók elleni jogi számonkérések rendre elmaradtak.
SEMMIT SEM TUDNI A ZSIDÓKRÓL?
„Nem lehet tudni, hogy az életbenmaradottak közül 1945. és az 1949. évi népszámlálás között hány személy hagyta el az országot, vándorolt ki, telepedett le egy másik országban. Nem ismert azoknak a száma, akik korában mint azt előbb jeleztük nem a trianoni Magyarország területén éltek. Nem ismert az időközben bekövetkezett asszimilációs folyamat (elsősorban vegyes házasságok révén) és nem lehet tudni, hogy mennyi azoknak a személyeknek a száma, akik koncentrációs táborokban, esetleg egyéb helyeken (főleg nyugaton) szabadultak fel, de nem tértek vissza Magyarországra.” (KSH közlönyből és címlapkép)
Ha a hivatalos adatok szerint semmit sem tudni a zsidókról (KSH szerint!), közvetlenül a háború utáni létszámukról, akkor milyen alapon követeltek ezek különböző bemondott, de teljesen alaptalan adatok alapján pénzköveteléseket a magyar államtól? Vajon tart-e nyilvántartást a KSH arról, hogy 1945-2014 között a zsidók hányszor kértek és kaptak kárpótlási összegeket a magyar államtól? Összesítették már ezeket az összegeket? Ha nem, akkor sürgősen összesítsék, mert a szándékosan csalásos alapon kicsikart pénzek visszajárnak a magyar államnak.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/mi%C3%A9rt-titkos-zsid%C3%B3k-l%C3%A9tsz%C3%A1ma-n%C3%A1lunk