2014. október 23., csütörtök

Őrkutyák kapták el a Fehér Ház kertjébe hatoló négert

article-whitehouse1-1022

“Dominic Adesanya” – ez a neve annak a fekete férfinek, aki behatolt a washingtoni Fehér Ház kertjébe, október 22-én, szerda este, helyi idő szerint 19 óra 16 perckor.

A Fehér Házat védő biztonsági szolgálat K9-es szinten kiképzett éber őrkutyái azonnal észrevették, – s még mielőtt a felfegyverzett biztonsági őrség odaért volna, – elkapták a behatolót. Az hiába próbált védekezni ellenük, míg az egyiket rúgta, a másik már rajta volt hátulról.
Majd odaértek az objektumot védő biztonsági szolgálat tagjai is, – s leteperték és ártalmatlanná tették az őrjöngő férfit.
Adesanya megsebesült az akció közben, – a kutyák megtépték, kórházba kellett vinni. – A két őrkutya; Hurrikán és Jordan, az őket ért rúgásoktól kisebb zúzódásokat szenvedtek. Néhány napon belül ismét szolgálatba állnak.
A 23 éves kigyúrt 'Dominic Adesanya' - az állítólagos 'Amerikai rabszolga'
A 23 éves kigyúrt ‘Dominic Adesanya’ – az állítólagos ‘Amerikai rabszolga’
Az újságírók közvetlenül az esetet követően megkeresték a 23 éves Dominic Adesanya szüleit és családját, kissé utána néztek a fekete férfi előéletének. Édesapja azzal védte fiát, hogy szerinte, “Dominic mentális betegségben szenved, meg paranoiás is, meg hangokat is hall és már többször is kérték a kormányt, hogy segítsenek neki…”
Ehhez képest a négernek volt ideje kigyúrni magát, – szemmel láthatóan izomnövelőket is szedhetett, – miközben a ‘Linkedin’ közösségi oldalon “Amerikai rabszolgaként” aposztrofálta saját tevékenységét. – De állítólagosan már 2 hónapja is beszélni akart az elnökkel ezekben az ügyekben.
Mindenesetre már a lábadozása alatt vád alá helyezik a következőkben: Két rendbeli támadásért rendőrségi kutyák ellen, – hatóság elleni erőszakért, – jogellenes behatolásért a Fehér Ház kertjébe, – valamint a rendőri intézkedéssel szembeni ellenállásért.
A fent leírt esemény közben lőfegyver használatára már nem volt szükség.
Szabad Riport
Források: Fox News, New York Daily News, International Business Times, Euronews

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése