A Magyar Rádiónak nevezett cionista szócső ma délután otromba hazugságot követett el, mivel teljesen hülyének nézik a hallgatókat. Azt hiszik, hogy a hallgatók nem tudnak utána nézni annak, hogy mit mondott az ÁVÓ-s gyilkos Nagy Imrov 1956. október 25-én a rádióban. Mivel ezt a szöveget is kiadták könyvben, csak idézni kell ebből. A történet előzménye Nagy Imre mocskos pályafutása. Most csak az 56-al kapcsolatos pár tényt említünk, hiszen Imrov bácsi szovjet állampolgár is volt haláláig, mint szovjet ügynök. Kommunista pályafutása még 1917-ben kezdődött a szovjetoroszoknál.
Tehát. 1956 nyarán Rákosi elmenekült a Szovjetunóba, mert itt már bűzlött alatta a talaj. Utódjának Gerő Ernő nevű zsidóterroristát nevezte ki, aki a spanyol polgárháborúban az egyik fő kivégző volt. Október 23-án délután sok százezres tömegek vonultak és követeltek a diáktüntetéskor, s látszott, hogy megmozdult a föld. Néhány vezető kommunista, Nagy Imre hívei elhatározták, hogy Nagy Imrét azonnal a fővárosba kell cipelni, hogy csitítsa le a tömegeket, mert aznap a vén bolsevik Badacsonyban volt szüreten. Fölrohantak vele autóval Pestre és elmondták neki, hogy a tömeg előtt kéne beszélnie, de a vén bolseviknak halvány fogalma sem volt arról, hogy mi van az utcákon és nem értette a helyzetet. Az egész történetet egy rádiós (Tóbiás Áron és mások) elmondásából tudjuk. Végül este 8-kor már örjöngött a 200 ezres vagy annál is nagyobb tömeg a parlament előtt és Nagy Imrét akarták hallani, azt gondolták, hogy a nép követelése mellé fog állni. Nagy Imre mikor hallotta a parlament ablakából a tömeg fenyegető morajlását, egyből beszart, erre nincs más kifejezés. Nem mert beszélni. Erre többen, akik fölhozták, hogy mentsék a helyzetet, nagy nehezen rávették, hogy mindenképpen mondjon valami csitító beszédet és szó szerint kilökték, kituszkolták az erkélyre. A vén bolsevik „Elvtársak!” megszólítással kezdte, de azonnal hatalmas hangorkánnal lehurrogták, hogy nem vagyunk elvtársak és még dobáltak is dolgokat az ablak felé. A vén bolsevik eldadogott valami reformokat (az elmondott szövege hozzáférhető, ismerjük. A szerk.) és azzal zárta, hogy menjen mindenki haza, majd a párt megold mindent....Ekkor már örjöngött dühében a tömeg és kötegekben égették a Szabad Nép pártlapot, mert a téren kikapcsolták a közvilágítást. Közben jöttek a hírek arról, hogy „A rádiónál lövik a népet.”
Ma délután az október 25-i beszédéből az alábbit idézték, az akkor, 23-án délután 4 óra előtt ment adásba, amikor a téren már délelőtt megtörtént az ÁVO-s mészárlás, ahol közel félezer halott és több ezer sebesült volt:
„Mint a minisztertanács elnöke bejelentem, hogy a magyar kormány tárgyalásokat kezdeményez a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió közötti kapcsolatokról, többek között a Magyarországon állomásozó szovjet haderők visszavonásáról, a magyar-szovjet barátság, a proletár internacionalizmus, valamint a kommunista pártok és a szocialista országok közötti egyenjogúság és a nemzeti függetlenség alapján.”
Csakhogy a cionrádió elhallgatta, hogy Nagy Imre beszéde így kezdődött: „Magyarország dolgozó népe! Az elmúlt napok során hazánk tragikus eseményeket élt át. Kisszámú ellenforradalmár, felbújtó, Népköztársaságunk rendje ellen fegyveres támadást intézett, amelyet Budapest dolgozóinak egy része , az ország helyzete felett érzett elkeseredése következtében támogatott.”
Tehát Nagy Imre pontosan tudta, hogy 23-án estétől kezdve elkeseredett harcok folynak az egész városban főleg az ÁVO-sok és az oroszok ellen, de ő úgy tesz mintha ez a harc jogtalan lenne és a szabadságharcosokat ellenforradalmároknak nevezi. Hogy került Nagy Imre a vezetésbe? 23-án este 8-kor Gerő Ernő lefasisztázta a népet a rádióban, ami olaj volt a tűzre és akkor már az ÁVO-sok lőtték is a népet a rádió előtt. Gerő nem a rádióban mondta el a beszédét, egyenes adásban, hanem ezt előtte magnóra vették pár órával korábban, az Akadémia utcai pártközpontban és a szalagot vitték a rádióba. Aznap a megrettent pártvezetők Nagy Imrére ruházták rá a hatalmat, hogy ő vigye el a balhét. Nagy 100 %-osan tejesítette az ÁVO-s elvárásokat, azonnal lövetett mindenütt az ÁVO-saival és kihirdette a rögtönítélő bíróságokat. Október 28-ig lövette a pestieket és vidéken is, és csak akkor állt a forradalom mellé, taktikai, időhúzó okokból, amikor a Corvin-közben nem tették le a fegyvert és kiverték az oroszokat a fővárosból. Ez Nagy Imrének és a többi kommunista vezetőnek nagyon nem tetszett. Akkor a fölkelők vezetői bementek a parlamentbe és követelték Nagy Imrétől, hogy oszlassa föl az ÁVO-t. Ezt megigérte, de csak ímmel-ámmal, a gyakorlatban semmi sem történt. Nagy Imre 25-én a parlamentben volt és onnan nézte végig, hogy ÁVO-sai hogy gyilkolják le a pesti ezreket a téren, az ablaka alatt. S ennek a Vörös Patkánynak, ennek a szovjet és zsidóbérencnek csináltak emlékművet a Magyar Vértanúk terén, 1996-ban, Demján Sándor bankár pénzéből. Nagy Imre legfőbb imádója Gyurcsány Ferenc, mert irodája falán is ott volt a képe. Kép: Nagy Imrét kilökik az erkélyre, balra Tóbiás Áron rádiós, következő képen olvassa beszédét és végül a tébolyult kancsal bolsevik megrémült a magyar tömegektől, ott az erkélyen

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/nagy-imre-%C3%A1v%C3%B3sgyilkosr%C3%B3l-hazudott-r%C3%A1di%C3%B3