Kurahovoba Nyalókakirály friss latorbandái megérkeztek, és befészkelik magukat a településen. Iskolákból és óvodákból mindenkit elzavartak, és betelepültek. Jelentések szerint négyszázan lehetnek, mindenféle tankokkal meg páncélozott járművekkel.
Szcsasztje mellett ma ismét hajba kaptak a népköztársaságiak és a kijevi pribékek. Utóbbiak kénytelenek voltak megválni egy T-64 – estől, és a benne ülőktől.
Volnovaha közelében a népfelkelők néhány figyelmeztető lövés után rávették a “Cserkasszi” latorzászlóalj éppen arrafelé kószáló csoportját, hogy úgy járnak jobban, ha megadják magukat. A nem éppen a bátorságáról elhiresült horda készséggel hagyta magát meggyőzni. Négy tankot, négy “Ural”teherautót, és egy csomó kissebb kerekes “jószágot” hagyományoztak a népköztársaságiakra.
Liszicsanszknál közel egy órás tüzérségi párbajban mérte össze erejét és tudását a két fél. Közel egyórányi lövöldözés után valami nagyon – nagyot szólt a kijeviek tüzelőállásánál, és azok befejezték a lövöldözést.
Kirov és Sztahanov környékén a valcmanista latrok belekötöttek a milicistákba. Rosszul ötlet volt ez a részükről. Most egy mély horhosba bezárva latolgathatják az esélytelenségüket. Mintegy százötvenen vannak a falkában.
Közvetlenül ebéd után a pribékhorda tüzérsége Pervomajszk ellen fordult. Balszerencséjükre egy LNR – es “GRAD” – üteg fölfigyelt a lármára. Mire a második sortüzet lőtték volna Pervomajszkra, megérkeztek Popasznajából a Katyusák gránátjai. Ezt követően már nem volt mivel lőni Pervomajszot. Meg kivel?!
Trojckim és Kalinovo térségében kézifegyverekkel idegesítették egymást a felek. Majd’ félórás vita után lecsendesedtek.

http://balrad.wordpress.com/2014/10/03/osszecsapasok-donbasszban/