lövész
A jellemző, hogy Nyalókakirály latortüzérsége lövi a lakott településeket, a milicia pedig – ahová időben odaér – gyalogsági rohammal kiiktatja őket.
Janakijevo és Gorlovka ennek a gyakorlatnak a példaképe lehet. A latrok lőnek, a milicisták néhány pribék kiiktatásával csendet parancsolnak.
Kalinovkában két civil meghalt a valcmanista terrortámadásban, öt megsebesült.
Avgyejevka nyugati részén utcai harcok folynak reggel óta. Itt két népfelkelő megsebesült. Többen viszont láttak kicsinált pribékhullákat a kertekben és az épületek között. Lehallgatott rádióforgalmazásból tudható, hogy a bérgyilkosok nattól félnek, hogy Avgyejevka ellen rohamot indít a milicia. Ahhoz meg nem fűlik a foguk a bűnözőknek.
Gyjebalcsevo környéke értelemszerűen hangos. Mindenki lő minden rendelkezésére álló eszközzel. A városban három helyi lakos esett áldozatul a latorgránátoknak.

Grigorovkánál a valcmanisták, Kommun térségében a népköztársaságiak tüzérsége aktív.
Az Olhovatkánál tanyázó brigantikat “Grad” csapással súlytották a népfelkelők, Sztrjukovo, Rasszipnoje és Petropavlov mellett “csak” aknavetőkből” kaptak áldást a nyakukba.
A Telmanovszkij – járás területén Belüj Kameny közelében az önvédelmi erők két katonája súlyosan megsebesült, amikor Sztarognatovka felől kaptak tüzérségi támadást.
Granyitnoje lakott területét is lőtte Nyalókakirály latortüzérsége.
Sztaromarevkijben úgyszintén lakóépületek estek áldozatul a valcmanisták terrorjának. Hat helyi lakos is megsebesült!
A Csjernuhino mellett fészkelő pribékek állásainak jó részét a népköztársaságiak egy “Grad” össztűzzel felszámolták. Két tucatnál több bérgyilkos kiadta a páráját.
Zorinszk és Mihajlovka lakótelepeit pedig a valcmanisták lőtték. Hat helyi lakos sebesült meg.
A Szlavjanoszerbszk – járásban lévő Szmelo melletti milicista blokkposztnál egy valcmanista tüzérségi gránát megölt egy milicistát, kettőt megsebesített.


http://balrad.wordpress.com/2014/10/15/frontjelentes-donbasszbol/