Sztarobesevo járásban Sztilánál váratlanul igen heves harcok robbantak ki ma kora délután.
Volnavaha irányából valcmanista rablóhorda hirtelen harckocsik fedezetében támadást inditott Szila irányába. Egy milicista “GRAD” – sorozat viszont megtizedelte a latrokat. Négy tank és három BTR elpusztult. Feltételezések szerint legalább harminc bandita is főbe harapott. Jelenleg a körbezárt banditák teljes megsemmisítése zajlik.
Mariupolból a latortüzérség Talakovka falut lőtte. A népköztársaságiak nem lőttek vissza, mert a tűzfészek a város lakott részén van.
A donyecki repülőtéren körbezárt bűnbanda ma délután ismét lőtte a város Kijev és Kujbisev kerületeket. A népköztársasági erők tüzérsége itt is “Gradokkal” fegyelmezte meg a banditákat.

Tovább hízik a tömegsírbotrány. Eddig tizenhárom tömegsírt fedeztek fel Donbassz területén. A kijevi hiénaklán toporzékol dühében, és azzal vagdalkozik, hogy a latrok előtt viszont a milicisták állomásoztak azokon a helyeken. Tehát azok végezték ki Kijev szerint a civileket, csak a bűnbandák nem fedezték fel.
Alekszander Zaharcsenko a boszniai szervkereskedelemhez foghatónak minősítette az esetet.
Közben Maradék – Ukrajnában újabb SMS botrány bontakozott ki. Hírek szerint több száz – már régen eltemetett – valcmanista hozzátartozói kaptak az utóbbi napokban Donbasszban garázdálkodó hozzátartozójuktól megnyugtató SMS-t. “jól vagyok! – ne aggódjatok!
Nyalókairály bejelentette, hogy Turcsinov hiénával való beszélgetése során felkérte, hogy a parlament sürgősséggel hozzon törvényt Ukrajna semleges státusának alkotmányos felmondásáról, amivel fel tudnák gyorsitani az ország szekerének a NATO – latorszövetséghez való mielőbbi kötését.
Valcman ma azt is bejelentette Kijevben, hogy három héten belül találkozni fog Putyin elnökkel egy többoldalú találkozón.

http://balrad.wordpress.com/2014/09/25/donbassz-mai-napja-3/