Simon Gáborra emlékeztet minket a fővonalú média az önkormányzati választásokat megelőzően. A Fidesz propaganda-gépezete a voksolás előtt frissíti a választók emlékezetét és felhívja a figyelmet arra, hogy a szavazófülkében az MSZP neve láttán sikkasztott pénzekre, hamis személyazonosságra, külföldre menekített vagyonokra és kétes halálesetekre kell asszociálni.
Simon Gábor nevének emlegetése még mindig beválik. Ha nem válna be, nem foglalkozna vele a média, egy lenne a sok eset közül. Magyarországon minden párt csordulásig van töltve olyan politikusokkal, akik kétes úton szerzett pénzeiket külföldre menekítik, - vagy épp nem menekítik sehová, annyira nyeregben érzik magukat.
Simon Gábor neve amiatt került megint elő, mert újabb választás lesz. Októberig sokat hallhatjuk még ezt a nevet, hiszen a magyarországi politikában a karaktergyilkosság bevett dolog. A Fidesz az utóbbi két választást is ilyen módszerrel nyerte meg, és mindez annyira meghozta a kedvüket, hogy a Simon-ügyben most egy pénzmosásos szálat is nyilvánosságra kellett hozni, épp az őszi választások előtt.

A bilincses fotók is előkerültek, a "politikai ellenfél = kriminalizálódás" gondolattársítás érdekében
Ezúttal pénzmosással és költségvetési csalással kapcsolatos ügyben nyomoz a NAV, amit Simon Gábor alapügyéről választottak le. Számít maga a hír, vagy a nyomozás tárgya? Dehogy számít. Az országgyűlési választások előtt a Simon-ügy lerombolta az MSZP szavazóbázisát. Azt követően jött egy Kovács Béla-ügy, ami a Jobbik szavazóit bizonytalanította el az EP-választások előtt. Mindkét esetben tarolt a Fidesz, mert a választók még komolyan veszik a médiát. Most a szocialisták újabb jelentős kampánytámogatáshoz juthattak, mert az önkormányzati választások előtt szükség mutatkozott egy újabb simonozásra, hogy az MSZP még az újabb választások idejére is padlón maradjon. Eközben a DK alapításának körülményeiről is nyilatkozott egy bennfentes, szintén ugyanezen okból kifolyólag.
A pártok dolgát megkönnyíti, hogy ma Magyarországon egy karaktergyilkossághoz még hazudni sem kell. Annyi a mocskos ügy, hogy elég rámutatni egy másik politikusra és kész a karaktergyilkosság. Megérdemlik? Határozottan igen. A parlamentben bármelyik pártra mutatunk rá, nem is kell ürügyet kreálni a párt lejáratásához. Annyi a mocskos ügy, annyi a visszaélés és jogtalanul szerzett vagyon, hogy egy-két bankszámlakivonat nyilvánosságra hozása is elég lenne. Mégis egyedül a Fidesznek van humorérzéke ahhoz, hogy pókerarcot vágjon és rámutasson egy másik pártra; "ezek lopnak!".

A szavazófülkét elkerülve is emlékezzetek Simon Gáborra! Azt követően Orbán Viktorra is, aki Soros György pénzén növesztett karriert, és Soros pénze nélkül Azarov sorsára jut majd.



http://www.hidfo.net/2014/08/06/emlekezzetek-simon-gaborra