Kijevi idő szerint éjfélkor a valcmanista latorlégierő több hullámban bombázta Donyecket és Makejevkát.
A II. világháború befejezése óta mindössze két helyszinen esett meg, hogy éjszakai városbombázások fordultak elő Európában. Jugoszlávia esetében és mára virradóan Donbasszban. Az elkövetői kör ugyanaz!
A Valcman-horda tegnap este általános támadást inditott Donbassz városai ellen.
Folyamatos tüzérségi tűzzel árasztották el egész éjjel Gorlovkát, Krasznogorovkát, Marinkát, Sznyezsnojét, Dzserzsinszket, Torezt, Petrovkát, és Akszjonovkát.

A vontatott és önjáró nehéztüzérség brutális várospusztitása rengeteg emberéletet követel a civil lakosság körében, és elképesztő anyagi károkat okoz.

Donyecket az éjszakai légitámadáson kivül rakétákkal is lövette az eszét veszitett vérszomjas kijevi pribékhatalom.

A Bugyennovszkij járás több települését szintén rakétákkal lövette Valcman.

Luhanszkot harmadik napja egyfolytában lövi a latortüzérség. A városban az élet minden feltétele hiányzik. Nincs áram, viz és gázszolgáltatás. Az élelmiszerkészletek utolja a mai napon elfogy.
A tüzérségi tűz eddig több mint 130 civil életét oltották ki. Rengetek a sebesült, ám a kórházak megteltek. Gyógyszer, kötszer elfogyott. Az Orosz Kommunista Párt (KPRF) mintegy 350 tonnás segélyszállitmányának egy részét megpróbálják bejuttatni Luhanszkba.

Jelentések szerint Luhanszk a Nagy Honvédő Háború idején a fasiszta blokád alá vont Leningrádhoz kezd hasonlitani.

A valcmanista latorhorda kétségbeesetten próbálkozik a Szaur-Mogil megközelitésével. Többre az irtózatos vér és technikai veszteségek ellenére sem képesek. Minél közelebb kerülnek Donbassz legmagasabb pontjához – annál jobb célpontként kinálják fel magukat.


A népfelkelők – akik soraiban és eszközeiben csak jelentéktelen károkat tudott okozni ezidáig a bestiális falka – értetlenül szemléli a brutalitás ilyen megnyilvánulását, és apritja a fékevesztett latorhordát ahol éri. Véleményük szerint egy – két napon belül ki fog fulladni ez az erőszakhullám is – és immár nem lesz kegyelem a latorhordának.
A miliciák szerint tegnap Donbasszban legkevesebb négyszáz bérgyilkos és sorozott pusztult el a harcok során. Több latorzászlóalj parancsnoka is fűbe harapott.

A népfelkelők tegnap három embert veszitettek. A sebesültjeik száma meghaladja a húszat.

https://balrad.wordpress.com/2014/08/06/beindult-a-valcmanista-donbasszi-emberirtas/