Mert pontosan ezzel a hatalom visszavétellel fogunk foglalkozni, mégpedig ez alkalommal az egészségünk területén.
A legsúlyosabb problémának ugyanis, én személy szerint legalábbis, az egészségügyi állapotunkat látom. És azt, hogy a rendszer elvette tőlünk még a gyógyítás, gyógyulás lehetőségét is. Létezik vajon módszer, amikkel visszafordíthatjuk ezeket a folyamatokat?

 


Persze, most hogy már értjük, hogyan mérgeznek minket, igyekszünk elkerülni ezeket a mérgezési forrásokat, tájékozódunk róla, utánajárunk, hogy miket kerüljünk, stb. De vajon van kiút, ha már felhalmozódott a szervezetünkben egy nagy halom méreganyag? Lehet ezzel még kezdni valamit?

Természetesen igen. Persze nem is írnák erről, ha nem lehetne. És ebben a visszafordításban ez a felfedezés, amiről ma tudósítani szeretnénk, nagyon komoly előrelépést jelenthet!

Elöljáróban

A méregtelenítésnek nagyon sok formája létezik, érdemes mindenkinek megtalálnia azt, amelyik számára a legszimpatikusabb. A most következő módszer semmiképpen nem "a" megoldás, hanem csak "egy" lehetséges megoldás. Amiben talán eltér a többitől az az, hogy nem igényel semmilyen diétát, tehát nem abból az irányból közelíti meg a problémát, hogy ezt meg ezt meg ezt ne egyél, esetleg csak káposztalevest igyál x ideig, hanem megpróbálja a meglévő méreganyagokat egész egyszerűen elégetni a szervezetben. Az elégetetés során keletkező égéstermékek pedig - amennyiben a máj és vese nem szenvedett valamilyen súlyos, extrém károsodást - könnyen eltávoznak a szervezetből.
Az eredmény jobb közérzet, súlyfelesleg elvesztése, energiaszint megemelkedése, egyszóval egy sokkal jobb életminőség.

Az elmúlt hetekben egy külföldi konferencián is jártam, ahol személyesen is sikerült beszélnem számos olyan emberrel, akik krónikus betegségekből (melyek már évtizedek óta kínozták őket!!), jöttek ki hetek leforgása alatt e szer segítségével. Maga Andreas Kalker, aki a most következő előadást tartja, is például szinte mozgásképtelen volt egy sokízületi gyulladás kapcsán, ami hamarosan teljesen elmúlt az MMS rendszeres használata után!



Nagyon fontos! És előre le kell szögezni:

Az MMS nem gyógyít semmit! Az MMS-től a betegségek spontán elmúlnak!

Ezt azért fontos elmondani, mert ha hiszitek, ha nem, bárki aki azt merné állítani, hogy az MMS ezt vagy azt meggyógyította, meggyógyítja, az pillanatokon belül egy bíróságon találja magát, ahol az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet fél tucat ügyvédje ellen küzdhet (sok szerencsét hozzá)!
Ezek az emberek ugyanis lényegében levédték maguknak a "gyógyít" szót, és manapság már jogdíjat szednek utána. Annak kifizetése nélkül azt te egyszerűen nem is használhatod!

Igen kérem, ez egyáltalán nem tréfa. Bár jó dolog tréfálkozni, de egy ilyen komoly témában semmi kedvem nem lenne, az történt ugyanis, hogy a "gyógyít" szót a mai hivatalos orvostudomány egyszerűen levédte magának, vagyis semmilyen alternatív terapeuta (alternatív alatt azt értsd, hogy nem a Pfizer, Bayer, Merck, GSK, stb cégek kapszuláit és vakcináit írja fel neked megoldásként) semmilyen körülmények között nem használhatja, illetve ha használni meri, akkor börtönbe csukható.

Még egyszerűbben fogalmazok: Ha a könyvedben, weboldaladon, vagy valahol leírod azt, hogy a "macskagyökérrel (és most csak hasamra ütöttem) kiválóan gyógyítható ez vagy az", akkor nálad napokon belül csöngetnek az aktatáskás figurák, és tárgyalásoknak nézel elébe, mert ilyet bizony nem lehet ma mondani.
A macskagyökér ugyanis nincsen bevizsgálva hivatalosan az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet által, mint gyógyhatású készítmény, és mivel nincs általuk bevizsgálva, ezért te ellenőrizetlen tényeket, dezinformációt terjesztesz azzal, hogy mondjuk a macskagyökérre próbálod rábeszélni az embereket, közben ezzel gyakorlatilag lebeszéled őket a "hivatalos" gyógymódról, a Pfizer, Bayer, Merck, GSK cégek szintetikus anyagairól, és ezzel meggátlod, hogy megkapják a "szakszerű" terápiát.

Mondják ezt persze úgy, hogy közben ezeknek a cégeknek soha nem is állt szándékukban téged meggyógyítani, hiszen ha meggyógyítanának, azzal elveszítenék egyik legjobban fizető kuncsaftjukat. Eszük ágában nincs téged kihozni a problémából, amire te folyamatosan vásárolod a kapszuláikat. (Ha nézel tévét, látni fogod, hogy a reklámoknak közel fele gyógyszerreklám, és annak 90%-a fájdalom csillapító, vagy egyéb tünetmentesítő készítmény. Egyszóval nem "gyógyít" semmit, csak elfedi és fenntartja a tüneteket!)

Persze ha be akarod bizonyítani, hogy a macskagyökér gyógyít valamit, akkor nosza rajta, senki nem tart vissza.
Egy ilyen hivatalos bevizsgálás csupán néhány millió dollárodba (pár száz millió forintodba) kerül, utána aztán majd nyugodtan mondhatod, hogy ilyen meg olyan gyógyító hatásai vannak...
Talán nem kell folytassam, mert már mindenki érzi a helyzet abszurditását.

Tehát az MMS, még egyszer mondom, nem gyógyít semmit. Mi sem állítunk és nem is állítottunk soha ilyet!
Viszont érdekes módon az MMS fogyasztása után a betegségek nagyon gyakran (egész szokatlanul gyakran, nyilván valami rejtélyes véletlen folytán...) spontán elmúlnak kérem!

Hogyan fedezték fel az MMS-t

Az MMS-t, melynek teljes neve Miracle Mineral Supplement (magyarra talán úgy fordíthatnánk, hogy Csodálatos Étrend-kiegészítő Cseppek) egy Jim Humble nevű úriember fedezte fel, aki kalandor/aranyásó volt és élete nagy részét Afrikában töltötte. E pillanatban is ott van, ha jól tudom, csak ma már betegeket kezel.


Egyik útja során az emberei nagy részét ledöntötte a malária, ami - azok számára mondom, akik nem ismernék ezt a betegséget - egy nagyon brutális betegség, nagyon súlyos, gyakran halálos végkimenetellel. Ő pedig ott állt egy olyan szituációban, ahol a legközelebbi kórház szerű létesítmény körülbelül 400 kilométerre volt.

A szükség persze nagy úr, és mivel nem nagyon tudott mit csinálni, nem volt semmi lehetőség, úgy döntött, hogy adott nekik a nála lévő vízfertőtlenítő szerből, hátha az segít rajtuk. Végül is az ember 80% vízből áll, gondolta, ha van egy szer, ami elpusztítja a kórokozókat a vízben (és persze nem ártalmas az emberi egészségre) akkor az miért ne tisztíthatná meg magát az embert is a maláriától.... legalábbis így gondolkozott naivan egy aranyásó, mindenféle orvosi diplomák nélkül.

Ez a víztisztító szer, ami nála volt a klór-dioxid volt. Ez a fejlett országokban ma is a legmodernebb vízfertőtlenítő szernek számít. Míg maga a klóros fertőtlenítés ma már rossznak és egészségtelennek minősül, fontos hogy ne tessék összekeverni a klórt a klór-dioxiddal, mert ugyan mind a kettőben van klór, de akkor is teljesen más molekuláról van szó.
Ennyi erővel a közönséges konyhasóra is mondhatnók, hogy "Jaj istenem, te klórt eszel?!", mert a konyhasó az nátrium-klorid (már legalábbis annak kéne lennie, persze ma már egyre inkább kálium-klorid, de erről majd egy másik alkalommal).

De visszatérve a történetre, ettől a vízfertőtlenítőtől az emberek 4 óra alatt felépültek a maláriából, ami igen csak meglepett akkor mindenkit. Később maga Jim is kidőlt a maláriától, és saját magát is kikúrálta ezzel a szerrel.
Ekkor kezdett el kísérletezni vele, és más betegségekkel szemben is kipróbálni, és akkor azt vette észre, hogy a "spontán gyógyulások" száma elképesztően magas! Legyen szó épp ízületi gyulladásról, lupus-ról vagy akár a legsúlyosabb rákról...

Azóta eltelt jó pár év, amit Jim azzal töltött, hogy tökéletesítse a szert és pontos terápiákat dolgozzon ki. Ma már az MMS-t a világon százezrek ismerik és használják nagy örömmel.

Mire jó az MMS


Az MMS-t illetve a klór-dioxid-ot nagyon sokrétű dologra, problémára lehet kiváló eredményekkel alkalmazni.

Egyrészt egy nagyon jó fertőtlenítőszer, tehát ha bakteriális, vírusos fertőzés van a szervezetben, akkor segít ennek leküzdésében. Az antibiotikumokról tudjuk, hogy élet-ellenes készítmények (hiszen az anti-bio pontosan ezt is jelenti), ezzel szemben a klór-dioxid csupán egy molekula, ami oxidációval kilyukasztja a baktérium sejtfalát, majd lebomlás után közönséges sóvá alakul, és 12 órán belül elhagyja a szervezetet. Semmilyen életellenes anyag nem keletkezik, és pláne nem raktározódik el a testben!

Ráadásul a baktériumok rezisztenssé tudnak válni az antibiotikumokra, ami manapság egyre nagyobb problémát jelent, viszont az oxidáció ellen nincs semmilyen védekezési lehetőségük!

Az MMS vírusokat is eloxidálja. A vírusokra pedig ma semmilyen kezelési lehetőséget nem ismer az orvostudomány, tehát fokozottan érdemes megfontolni az MMS használatát.

Jim jelenleg AIDS betegek ezreit kezeli Afrikában igen jó eredménnyel. De fenti okokból kifolyólag nem mondhatjuk, hogy bárkit is meggyógyítana. No meg azt úgysem hinnék el nekünk az emberek, akik a könyvekből és a tv-ből már megtanulták, hogy az AIDS az egy gyógyíthatatlan betegség, csupán időt lehet nyerni a betegeknek némi toxikus kemikália rendszeres napi többszöri szedésével...
Mondjuk hát inkább úgy, hogy Jim betegei nagy százalékban jobban lesznek, és hamarosan vissza tudnak menni dolgozni!

De Jim hasonló sikerekkel kezel rákos betegeket, autoimmun betegeket, cukorbetegeket...
Tudom, tudom, amikor az ember ilyet hall, hogy valami egyszerre szinte mindenre jó (ráadásul Csoda Cseppnek nevezik), akkor rögtön bejön a reflex, hogy biztosan egy nagy átverés az egész.
Ez teljesen érthető reakció, de ha az ember közelebbről megnézi ennek a szernek a hatásmechanizmusát, akkor érhetővé válik, hogy ez hogyan is lehetséges.

Hogyan működik az MMS


Az MMS működési mechanizmusa egyszerűen az oxidáció.
A klór-dioxid egy rendkívül instabil molekula, az oxigén le akar válni, és ehhez akar magának kaparintani mindkét oxigén molekula egy-egy plusz elektront. Ezért is nem lehet tárolni, csupán néhány óráig, mert valamit mindenképpen el fog oxidálni és e folyamat végén sót hagy vissza maga után.

Ezért van az, hogy előállítani is csak úgy tudjuk, hogy két komponensből, és miután létrejön, csak rövid ideig marad aktív, tehát gyorsan el kell fogyasztani.

A klór-dioxid, mint említettük oxidálni akar, és az oxigén atomok elektront akarnak ehhez szerezni. Honnan tudnak elektront szerezni? Bárhonnan, ahonnan a közvetlen környezetükből el tudják lopni ezt az elektront.

Felmerül a jogos kérdés, hogy nem tudja-e akkor elvenni a testem sejtjeitől et az elektront, ezzel kárt okozva bennem, a normál sejtjeimben.
A válasz szerencsére az, hogy nem. A testünk sejtjeinek oxidációs potenciálja 1,3 Volt, míg a klór-dioxidé 0,92 Volt, vagyis ő az elektront gyengébben vonzza náluk. A testünk sejtjei erősebben tartják maguknál az elektronokat annál, mint ahogy azt a klór-dioxid próbálja elszedni.

Itt jön viszont ez az érdekesség, hogy a baktériumok, vírusok, de még a rákos sejtek is, sokkal kisebb oxidációs potenciállal rendelkeznek, és ha a klór-dioxid ilyennek kerül a közelébe, akkor attól pillanat alatt leránt egy-egy elektront, amivel gyakorlatilag kilyukasztja a sejtfalát, és elpusztítja azt.
A klór-dioxid tehát képes elpusztítani a kórokozókat és rákos sejteket, anélkül, hogy a szervezet egészséges sejtjeiben bármilyen kárt tenne. Ez szinte már túl jól hangzik, hogy igaz legyen...
de mégis az!

Ezen kívül a klór-dioxid nem csak kóros sejteket de toxinokat is eloxidál, és Jim Humble legújabb kutatásai szerint, amik még ugyan nincsenek 100%-ig megerősítve, azt mutatják, hogy még nehézfémeket is képes oxidációval kivinni a szervezetből.

Egy szervezet azután, amelyik sikeresen megszabadul a kórokozóktól és méreganyagoktól hirtelen felszabadul a sok tehertől, és ebben a pillanatban már el tudja kezdeni helyrerakni magát.
Tehát ezért is mondhatjuk azt, hogy az MMS maga nem gyógyít, csupán létrehozza azokat a körülményeket hogy a test megszabaduljon a tehertől, és meg tudja gyógyítani SAJÁT MAGÁT.

Az emberi szervezet nagyon ellenálló, szinte bármiből ki tudja gyógyítani magát! Ha a körülmények biztosítottak hozzá... Így történhet, hogy egyetlen szer ennyire sokrétű problémára alkalmazható jelentős eredményekkel.

Hogyan kell szedni


Az MMS csomag két komponensből áll, MMS-nek tulajdonképpen a 28%-os töménységű nátrium-kloritot mondjuk (klorit, és nem klorid!). Ehhez kell citromsavat adagolni ahhoz, hogy klór-dixod szabaduljon fel. A legújabb citromsav kiszerelésnél a keverés 1:1 arányú. (A régebbinél 1:5, figyeljünk oda, mert nem mindegy.)
Tehát az új verziónál egy csepp MMS-hez, egy csepp citromsavat kell adni, és állni hagyni 1 percig. Utána vízzel fel lehet önteni, és meg lehet inni.

Kicsit kellemetlen íze van, akit zavar keverheti gyümölcslével, csak arra kell figyelnie, hogy ne narancs vagy citrus lé legyen, és ne mesterséges gyümölcslé legyen, amihez antioxidánsokat adtak, mert az antioxidánsok közömbösítik a mi oxidánsunkat, amit be akartunk juttatni, és végül nem lesz semmi hatása. (Bajunk nem lesz tőle, de használni sem fog.)
Legjobb valami természetes almalé, vagy hasonló.

Naponta többször érdemes fogyasztani, több cseppet, lehetőleg étkezés után legalább egy órával, és utána közvetlenül sem érdemes enni, hogy az étellel ne keveredjen, és az ne közömbösítse azt.

Értelemszerűen 3 csepp MMS-hez, 3 csepp citromsavat kell adni, 5 csepphez 5 cseppet, stb. A legmagasabb ajánlott dózis egyszerre egyébként 7 csepp. Ezt túllépni nem érdemes. Az anyag nagyobb mennyiségben sem ártalmas az egészségre, viszont hirtelen nagy mennyiségű eloxidált toxin nagyon kellemetlen érzést tud okozni a szervezetben (úgy hívják herxheimer effektus). Ne tegyük ki magunkat rosszullét elé, ha nem muszáj!

Ha elkezdünk egy MMS kúrát, a lehető legkisebb mennyiséggel kezdjünk (naponta 1-2 csepp, 1-2 alkalommal) és onnan, fokozatosan próbáljuk meg vinni fel a bevett mennyiséget, figyelve arra, hogy mennyi az, amit a szervezetünk még jól tolerál. (Még így is lehet hasmenésre, hányingerre számítani az első napokban, de figyelem!! Ezt nem az MMS okozza! Hanem a felszabadult méreganyagok, amiktől most éppen megszabadulunk!)
Ha egy adott mennyiség már nem vált ki problémákat, csak akkor érdemes emelni a dózist... fokozatosan, egészen addig, amíg elérjünk az ajánlott napi adagot. Ezt néhány hétig tartva pedig nagy valószínűséggel mindenféle betegségekből való "spontán gyógyulásunk"-nak nézhetünk elébe!

Ez alól a fokozatosság alól csak az a kivétel, ha nagyon súlyos betegségről, pl végső stádiumos rákról van szó. Ezeknél Jim azonnal óránként 1 cseppel indít, és megpróbálja ezt a lehető leggyorsabban felvinni a célzott mennyiségre, mert ilyenkor nincs vesztegetni való idő.
Meglepő, de a betegei, akiknek néhány hetet adtak az orvosok, még ma, évekkel később is élnek.

 


Videó