2014. augusztus 6., szerda

Az Ördög fekete seregének gyilkosai

Az Ördög fekete seregének gyilkosai 40 jezidi gyermeket és közel 100 fiatal embert végzett ki vallási alapon Irakban a napokban. Irak is egy olyan tömegmészárlások és népírtás sorozatának az áldozata lett, melyet el sem lehet képzelni anélkül, hogy a média egyáltalán beszélne róla. A kérdés, ami felveti magát továbbra is: hogy ha egyszer egy amerikaiak által demokratizált és felszabadított országról van szó (ahogy állítják) és a nagy fehér ház elnöke is megígérte már többször hogy harcolni fog a terrorizmus ellen, és hadihajókat küld majd elpuszítatni az ISIL-t, stb stb.. akkor miért is nem lép semmit? Miért küld csak továbbra is anyagi és katonai támogatásokat Izraelnek, meg az úgymond szíriai fegyveres ellenézknek?! Aválasz persze nyílvánvaló, csak az emberek nagy részének az nem nyílvánvaló, hogy a szíriai fegyveres ellenzék, Izrael, meg az ISIL valójában mind ugyan az. Ugyan abból a sötétségből és hazugságból táplálkozik és mossa milliók agyát világszerte hamis kitalá lt, átírt vallások és kreált nem létező nagy ügyek nevében... (Szíriai Hírek)

Fennakadt a szögesdróton a zsidó telepes, miközben Palesztin zászlót akart lopni


Miért nem foglalkozik a sajtó a palesztin áldozatokkal?


Szíria: ISIS aktivista örömmel jelentette be, hogy feleségül veszi a 7 éves kislányt

ISIS aktivista örömmel jelentette be, hogy feleségül veszi a 7 éves kislányt... (mintha a gyerek nem örülne annyira!)
Zsidó mentalitás! A talmud szerint 3 éves 1 napos gyerekkel már lehet közösülni! Undorító 1 fajta. Végül is az ISIS-t is a Mossad hozta létre és finanszírozza. Az alma nem esik messze a fájától. (Cs.V.)

Terror és biznisz

Újabb lepel hullott le az Egyesült Államok "terrorizmus elleni harcáról". Egy nemzetközi jogvédő csoport által kiadott jelentés szerint az FBI muszlimokat győzött meg és fizetett le, hogy azok bűncselekményt kövessenek el amerikai állampolgárok ellen. A hír nem számít meglepetésnek, ám eggyel több bizonyíték, hogy a világuralmi érdekcsoportok "házi" titkosszolgái nagyobbnál nagyobb hazugságokkal igyekeznek formálni a közvéleményt.

fotó: reuters - Barikád Hetilap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése