2014. július 15., kedd

“Üzletileg is sikeres a Donbassz-szafari”

Hirek szólnak arról, hogy a Donbasszba menesztett valcmanista horda latorjai demonstrálnak Kijevben, az elmaradt zsold miatt.
A DNR hadserege a minap fölszámolt Donyeck közelében két latorposztot, és Igor Sztrelkov beszámolója szerint papirokat, dokumentumokat is találtak a “teriték” környékén. Ebből pedig arra a meglepő következtetésre jutottak, hogy “vendégvadászokat” nyikkantottak ki. Úgy ám! Gyilokturistákkal végeztek.
“Don Francesco Fontana” Itáliából érkezett “oroszvadászatra” A középkorú talján mint egy keselyű a vérszagra-érkezett Kijevbe. Az “Azov” -latorzászlóalj Bergyjanszk közeli bázisán kapta meg a felszerelést. Kalasnyikovot, sisakot, gúnyát, golyóálló mellényt. Az 53 esztendős beteg elméjű és lelkülető lator lelkesen meséli, hogy ő bizony ölési vágytól hajtva érkezett Donbasszba!
Фашистское сафари: иностранцы платят за право убивать украинцев (видео) | Русская весна
ÉS EZÉRT Ő FIZETETT!
“Erről álmodoztam egész életemben! Gyilkolni jöttem! Itt nincs helye a szentimentalizmusnak! Ez háború kérem!”-áradozik a Don, akinek karját beboritja egy fekete cápa tetoválás. Ez a talján bandita fiatal korában olasz fasiszta szervezetek lelkes tagja volt. Majd később egy árubemutató-terem tulajdonosaként álmodozott arról, hogy milyen jó is lenne egyszer élő-eleven kommunistákat gyilkolni! Még fizetne is érte.
Kapóra jött hát neki a Majdan. Befizetett hát egy “Ukrajnai szafari” túrára, és boldogan ült repülőre. Kijevben aztán már várták a jobbszektoros elvbarátok. Az “Azov” latorzászlóaljnál meg már készültek a fogadására.
Stan Patton “szafariszervező” szerint hirdetésére tolonganak a jelentkezők a világ minden részéről. Nagy pénzeket hajlandóak fizetni azért, hogy gyilkos ösztöneiket kiélhessék Donbasszban. Öreg vagy gyerek? Férfi vagy nő? Egészséges vagy beteg? Teljesen mindegy! A lényeg, hogy ember legyen, és meg lehessen ölni.
A svéd Michael Skilt mesterlövészkedésre fizetett be. A svéd hadseregben pallérozódott egy ideig, de onnan-valamiért-távozott. 37 évesen adatott meg neki a nagyszerű érzés-az emberre vadászás érzése-Donbasszban. Kapva-kapott az alkalmon. Megfizette a szafari-beugrót a francia szervezőnek-Gaston Bessonnak-és pár nappal később már ő is a “Jobb Szektor” ajánlottjaként az “Azov”-nál vételezte a felszerelést.
“Különleges, bizsergetően jó érzés látni, amikor meghúzom a ravaszt, és látom a célszemélyt a földre bukni! Fantasztikus, amikor hallani a golyók süvitését! De amikor ölsz!-az csodálatos érzés! Olyan sikeres voltam, hogy az oroszok már nyolcvanezer dollárt is igértek a fejemért!”-büszkélkedik Skilt, akit Avakov még ki is tüntetett!
Gaston Besson elmondása szerint mindenféle náció kölykei jelentkeznek az izgalmas szafarira. Finnországból, Norvégiából, Svédországból,Angliából, Faranciaországból, Olaszországból toborozza főként a kalandvágyókat. De van mexikói bérvadásza is. Nagyszerű múlttal jelentkezett a jó buliba. Délkelet-Ázsiában a francia Idegenlégió munkavállalójaként három puccsban és két háborút gyilkolászott át. Laoszban, Burmában és Surinamban is csiszolta képességeit. Különösen büszke 1991-es boszniai és horvátországi munkáira. Ott szerbeket gyilkolt számolatlanul-leshelyén megbújva. Trófeái között minden korosztály és mindkét nem ott van.
“Ezeket az embereket nem érdekli a politika”-mondja a derék szervező Gaston. “Naponta legalább 15 levelet kapok olyanoktól, akik égnek a vágytól, hogy egy jó kis Kelet-ukrajnai embervadászaton részt vehessenek! Fizetnek érte mint a katonatiszt!”-lelkendezik Gaston Besson szafariszervező.
“Sejtik, hogy ebbe akár bele is lehet halni, de hát biznak abban, hogy megússzák! De itt kiélhetik vágyaikat. Legtöbbjük nem először vesz részt “embervadászaton. Afganisztánban, Irakban, Sziriában sokan trenirozták magukat erre a szafarira! De ez számukra az igazi. Ezekért az izgalmakért ők fizetnek.”
Az “üzleti nyereségről” Gaston Besson nem hajlandó nyilatkozni! Mi maga?-adóhivatal?-kérdez vissza az ezt firtató kérdésre. “Mert én csak attól tartok!”


https://balrad.wordpress.com/2014/07/15/uzletileg-is-sikeres-a-donbassz-szafari/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése