2014. július 15., kedd

Dúl a “felszabaditás” Donbasszban


Luhanszk külső-északnyugati-nyugati városrészeit lövi a latortüzérség, minden rendelkezésére álló szerszámmal. Néhány lövedék egészen a városközpontig is berepül.

ágyúMetaliszt továbbra is kedvenc célpontja a kijevi bűnhatalom zsoldoshordája tüzérségének.  Luhanszk “elővárosában” 14 civil, köztük három gyermek-meghalt. 78 lakos súlyos sérüléseket szenvedett.

Donyecket is megpróbálta az éjjel lőtávolságra megközeliteni a Valcman-horda, de csak Trudkovszkoje falut lőtték rommá. A településen kilenc ártatlan civil halt meg a latortüzérség támadásában, a sebesültek száma mintegy háromtucatnyi.
halott
Közben azért tegnap délután megörökitették az AN-25-ös “lecsippentését”-és dicstelen földetérését.


Az önvédelmisek “BÉKA” (Лягушка) becenevű szerzeménye a jelek szerint-amint az az oldalára fölfestett találati lista is jól láthatóan jelzi-szorgosan vadássza a legyeket.
béka

https://balrad.wordpress.com/2014/07/15/dul-a-felszabaditas-donbasszban/



A Donyecktől mintegy 50 kilométerre keletre fekvő Sznyezsnoje városkát ma reggel nagy magasságból végrehatott légitámadás érte.
térképszny1
A valcmani bosszúvágytól hajtott kijevi latorlégierő reggel hat órakor mérte a terrortámadást a városra. (Aki ismeri az ukrajnai, orosz napi szokásokat, az tudja: ilyenkor ébredezik a nép. Még mindenki odahaza van!)
szny2
A pusztitás mértéke elképesztő! A civil halottak számát meg sem merik becsülni, csak mondják: SOK!
Olvasóink figyelmébe: EZ NEM TÜZÉRSÉGI TÁMADÁS VOLT-ANNÁL SOKKAL BORZALMASABB HATÁSÚ!
A latortüzérség és a zsoldoshorda szárazföldi erői szinte a földhöz vannak szegetve a Szaur-Mogilja látóterében, ezért aztán azok mozdulni sem mernek.
Igy hát Valcman a légirő maradékát mozgósitja bosszúvágya kielégitésére!
https://balrad.wordpress.com/2014/07/15/bosszuvagy-2/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése