2014. július 22., kedd

Miért ez a nagy hangzavar az atlantista baromfiólban?

Valaki lelőtt egy repülőgépet. Hogy ez hányadik a repülés történetében, azt senki nem tudja, de mindenesetre jóval a százezer fölött lehet. Békeidőben is hullanak a gépek, úgy a kicsik, mint a nagyok. A szóbanforgó gépet viszont háborús térség felett lőtték le, ezért  teljességgel érthetetlen az a média- és politikai hisztéria, amely ezt az eseményt az atlantista térfélen kíséri. 
Már csak azért is, mert senkit nem érdekel az a közel háromszáz halott, különösen a szíriai, a palesztin és az ukrajnai mészárlások idején, ahol úgy hullanak az emberek, mint ősszel a legyek. Igaz, hogy ezekben a tömeggyilkosságokban a főszereplők az atlantisták. A gép lelövésével egy időben Izrael katonai agressziót hajtott végre Gáza ellen, melyben a gépen meghalt három kisgyermekkel szemben több mint hetven kisgyermek halt meg a bombák és a gránátok okozta pusztításban (és több száz felnőtt). Ez a természetellenes fajtalankodók, a pedofilok, a torzszülöttek és a kretének díszes társaságát (az atlantista vezetőréteget) nem érdekli, mert ott normális emberek halnak meg és ez egy torzszülöttnek kész nyereség.
Mi lehet ennek a furcsa hozzáállásnak az oka? Miért fenyegetőzik a kenyai pávián, miért beszél hülyeségeket a NATO félkegyelmű főparancsnoka, az angolok USA-lakáj miniszterelnöke és minden rendű és rangú atlantista funkcionárius Putyin nagy horderejűnek ígérkező moszkvai beszéde előtt? Akik arra tippelnek, hogy ez egy háborús hisztériakeltés, nagyot tévednek. Ha háborút akarnának, már ott harcolhatnának Ukrajnában, az első vonalban. Hogy mit szólna ehhez a világ közvéleménye? Ahogy eddig sem érdekelte őket, sem Koreában, sem Vietnamban, vagy Szerbiában, de még Irakban és Afganisztánban sem, akkor most miért számítana náluk ez bármit is. 
Ezt a nagy hangoskodást csak az értheti meg, aki tudja azt, hogy mi történik a baromfiólban, ha ott megjelenik a róka. A libák gágognak, a kacsák hápognak és a tyúkok rikácsolnak, a róka pedig hallgat. Majd miután felmérte a helyzetet, villámgyorsan cselekszik. Szállnak a tollak, vergődnek az áldozatok, a róka meg teszi a dolgát egészen addig, amíg halálos csönd nem lesz a baromfiólban. Miért visít a sok baromfi? Félelmében, halálos rettegésében. 
Ezért visít az atlantista népség is. A hamburgerzabáló, kábítószerező buzikból álló hadseregeik még soha igazi háborúban nem győztek. A második világháborút az oroszok megnyerték nekik, és azóta sehol egy fikarcnyi győzelem sincs. A háborúban mindig az győz, aki rá tudja kényszeríteni az akaratát az ellenségére. Hát ez az, ami eddig soha nem sikerült az atlantistáknak. Pedig igazi ellenséggel még nem is találkoztak.
Ukrajnában elkövették az évezred legnagyobb hülyeségét. Ennek az volt az előidézője, hogy már megint a saját beteg világuk normái alapján akartak egy idegen közegben érvényesülni. A villámgyorsra tervezett művelet helyett egy soha véget nem érő és egyre bonyolultabbá váló háborúba keveredtek, mely azért rendkívül veszélyes rájuk nézve, mert egy hatalmas erő készül ott véglegesen rendet tenni. De először kivár, felőrli az idegeket, tönkreteszi a gazdaságokat, lejáratja a gyáva atlantista vezetőréteget. Az atlanti országok józan lakossága már látja azt, hogy valami nagyon nem úgy alakul, ahogy azt nekik beígérték. Ez rendkívül nyugtalanító fejlemény, és ennek manipulálása érdekében óriási ügyet nagyítanak a malajziai Boeing 777 lelövéséből. Csakhogy ez senkit nem érdekel. Béke poraikra, és ennyi! 
Ennek a dolognak lehet egy igen kellemetlen következménye is rájuk nézve. Harcolni kellene. És meghalni. Mi lesz akkor, ha az ukrajnai  háborús halottak és civil áldozatok valós száma nyilvánosságra kerül? Mi lesz akkor, ha egész hadseregek kerülnek jeltelen tömegsírokba, mint egykor a franciák és a németek? Arról már nem is beszélve, hogy az atomcsapások után lehet, hogy nem is lesz, aki véleményt nyilvánítson.
Hát ez a kontárság következménye. Egy villámgyors és sikeres politikai művelet helyett világháború. Mi lesz a globális felmelegedéssel, a népességrobbanással, a gazdasági gondokkal? Semmi, egy csapásra mindez megszűnik, a Föld bolygó életlehetőségeivel együtt. Hát ez is egyfajta nyereség. Made in USA & EU.
Kassai Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése