2014. július 22., kedd

“Segit” az IMF az ukránokon! Elvárás a tömeges kilakoltatás!

IMF követelmény: INGATLANELKOBZÁS!
Az IMF a Valcmanéknak nyújtandó pénzügyi “segitség” fejében kikötötte, hogy 2014 szeptemberéig a kijevi hatalom LAKOLTASSA KI a közüzemi dijhátralékosokat a lakásaikból. Állami, önkormányzati, és magántulajdonú ingatlanban lakókra egyaránt vonatkozik a szigor.
Az IMF ukrajnai LELTÁRJA szerint az ukrán háztartások eddig mintegy 13 milliárd hrivnya (közel kétszázmilliárd forint) közműdijjal tartoznak. Gáz, villany, viz, csatornadij.

Rádörrent Valcmanékra a “szervezet”, hogy amennyiben az “ajánlást” a szeptemberig még hátralévő mintegy öt hét alatt nem teljesitik, akkor nem fogják megkapni a pénzügyi “segitség” következő, esedékes részletét.
Ecsetelte az IMF azt is, hogy az “ajánlás” a jövőre nézve is az ő részükről fenntartott, aminek végrehajtását szigorúan ellenőrizni is fogják.
Hogy ez mit jelent? Azt jelenti, hogy még csak most következik a java az ukrán megszoritásoknak. Az energiaárak már igy is az egekben az ukrán jövedelmekhez képest, amik viszont csökkennek, hiszen a szociális keretek egyre csak kurtulnak. Növekszik egyre vadabb ütemben az elbocsájtások száma, és ezzel arányosan a munkanélküliek tábora. Az egyéb árak is-amelyek a mindennapi élehez szükségesek-már az egekben, de növekednek. Mindezek tetejébe vannak bankhitelek is elég szép számban, amik törlesztőrészleteinek növekedéséről jobb ha nem is szólunk!
És jön a tél.
Már most is hajléktalanok tömegei kószálnak a városokban és az erdőkben!
Ugyanakkor az IMF felajánlotta “segitségét” a kiüritett ingatlanok ÉRTÉKESITÉSE ügyében. TÖBB TIZEZER FIZETŐKÉPES vevőjelöltről tudnak, akik boldogan vásárolnának ingatlant Ukrajnában. (Mondjuk “befektetési” céllal.)
Mit tehet hát egy munkahelyét elvesztő ukrán férfiember, hogy családját valamelyest biztonságban tudja? Ha esetleg elbocsájtanák a munkahelyéről?
Beáll Valcman zsoldosseregébe! És vállalja az oroszirtást Donbasszban!
Ha szerencséje van, a zsoldon felül a szabad rablásból össze tud kaparni egy kis anyagit.
Ha nincs szerencséje? Hát igy járt! A Valcmanéktól ilyenkor esedékes kb. kétmillió forintnak megfelelő “kegyeleti dijból” talán marad a temetési költségek levonása után úgy kéthavi közműszámla kifizetésére. A családnak.
Utána pedig még két hónap, és lehet menni…
Utcára, pályaudvarra, hid alá, erdőbe! Ki hová akar és tud!
DE AZ EURÓPAI UNIÓBA NEM!


https://balrad.wordpress.com/2014/07/23/segit-az-imf-az-ukranokon-elvaras-a-tomeges-kilakoltatas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése