2014. július 27., vasárnap

Megérkezett a “félig hivatalosnak tekinthető” orosz válasz a donbasszi Népköztársaságok Oroszországhoz való csatlakozásának kérelme ügyében.


A http://krasvremya.ru hire szerint ma Szergej Lavrov orosz külügyminiszter NEM VETETTE EL A BEFOGADÁS IRÁNTI KÉRELEM TELJESITÉSÉT!
Hipotetikusnak-ugyanakkor teljesithetőnek mondta a Luhanszki és a Donyecki Népköztársaságoknak az Orosz Föderációjához csatlakozását.
Az orosz külügyminiszter ugyanakkor az USA és az EU kapcsán a latorszövetségek “eszeveszett akcióit” emlegette, nem kifelejtve azt a tény sem, hogy rengeteg zsoldos, köztük amerikaiak vesznek részt a donbasszi népirtásban.
Megemlitette azt is a Nyugati szankciók kapcsán (amik Oroszországot hivatottak kedvük szerinti cselekvésre birni) hogy ha a Nyugat igy-akkor majd Oroszország meg úgy!
Oszt’ majd elválik, ki birja szuflával. (B-R-megjegyzése: ma közölt adat szerint Oroszország GDP-je 2014 első félévében valamivel több mint 1 százalékkal nőtt!)
Oroszország külügyminisztere elmondta azt is, hogy országa nem tervez csapatokat küldeni bárhova is, de… De hajlandó tárgyalni még az ukrán válságról is Kijev uraival is akár.
Ám ha a Nyugat továbbra is a hisztipolitikát folytatja, akkor van válaszunk mindenre-mondta Szergej Lavrov

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése