2014. július 21., hétfő

DNK: "NATO felségjelzés - a katonák angolul beszéltek"

A Donyecki Népi Köztársaság katonái jelentős ellenséges csapatmozgásokról számolnak be Donyecktől északra, úgy tűnik, megkezdődött a város bekerítése. A helyi milícia jelentette, hogy Horlivka környékén egy ellenséges katonai konvoj jelent meg. Igor Bezler, Horlivka parancsnokának beszámolója szerint "jelentős létszámbéli fölényben voltak és áttörték az ellenőrző pontokat. Több mint 20 tank amerikai és NATO felségjelzést viselt. A katonák angolul beszéltek."
Bezler elmondása szerint a konvojból mintegy 10 BTR-t és ugyanennyi csapatszállító teherautót megsemmisítettek, beleértve a személyzetet és valamennyi fegyverzetüket. A milícia veszteségei 3 fő és egy Zu-23 légvédelmi gépágyú vontatására használt teherautó, valamint egy személyautó.
Igor Bezler, Horlivka parancsnoka
http://www.hidfo.net/2014/07/21/dnk-nato-felsegjelzes-katonak-angolul-beszeltek



Amerikai és NATO-tankok a dinbasszi-orosz határ közelében?


Lényegében véve a nagy garral beharangozott valcmani “felszabaditási akció” Észak-Donbasszban zátonyra futott.
A kisérletet a latorhorda közel kétszáz egyede az életével fizette meg. A dzserzsinszki kudarc különösen sok lator eleven elégését követelte, de hát ők mentek oda be…
Donyeck ostroma mindössze az “Új Taktika sikerét” hozta. A központi pályaudvart és a lakótelepeket ért valcmanista tüzérségi támadás civil halottjainak a száma 38.
Igor Bazler 
milicia zászlóaljparancsnok jelentése szerint viszont a Gorlovkához közeli Popasznaja falu mellett amerikai és NATO-zászlós tankok (szám szerint 20 tank) ácsorogtak az úton, angolul locsogó személyzettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése